Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 54 από 54

Θέμα: ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
    εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αν δεν εισαι στην θεση αυτων των παιδιων δεν μπορεις να νιωσεις ποσο τραγικο ειναι αυτο που τους συμβαινει.ντρεπομαι που ειμαι ελληνας.καλη η μεγαλοψυχια οσων δεν ευχονται κακο σε κανεναν και μπραβο τους,ομως δεν θα με πειραζε να ξημερωναν με αναπηρια ολοι οι υπευθυνοι για αυτη την καταντια...
    Εδώ να συμφωνήσω. Ακόμα κι αν λυπάμαι τα παιδιά τους (όχι ότι τώρα δεν τα λυπάμαι με τέτοιους γονείς!!!)

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    @ ρουφιανος

Φιλε ξεστομισες μεγαλη μαλακια με την καταρα σου.Και στο λεω εγω που εχω ανηψι με σπαστικη τετραπληγια.
    over and out.
    @ the who

Λυπάμαι για το ανηψάκι σου και εύχομαι σε όλους σας καλή δύναμη.

Όσο για το αν ξεστόμισα μεγάλη μ@λ@κί@ είναι δική σου γνώμη και άποψη. Σεβαστή αλλά όχι αποδεκτή.
    Και στο λέω εγώ που δουλεύω εδώ και 10 χρόνια σε κέντρο για παιδιά με ειδικές ανάγκες και βιώνω καθημερινά τα ΜΕΓΑΛΑ προβλήματα των παιδιών, των γονιών αλλά και του ευρύτερου συγγενικού περιβάλοντος (προφανώς καταλαβαίνεις τι εννοώ).

Τελεία και παύλα και από εμένα στο νήμα.
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    (λόγω υ.γ, δε κρατιέμαι)

Ναι, του π@π@ρ@ του μικρού μου του εξηγώ ότι είναι (ακόμα τουλάχιστον) στους προνομιούχους αυτού του πλανήτη. Ο Μίστερ Φράκερ ναούμ'.

Όπως και γω, που είχα τη ΤΕΡΑΣΤΙΑ τύχη να γεννηθώ σε έναν τόπο και χρόνο που γνώρισα φαγάκι, μπυρίτσες, φραπεδάκια, αμπελοφιλοσοφίες,
    ελεύθερη παιδεία και δημόσια υγεία (λέμε τώρα), ίντερνετ για να γράφω και να διαβάζω τις μ@λ@κίες που κάνουμε τώρα και άλλα πολλά.

Τώρα, γιατί η δικιά σου τοποθέτηση θεωρείς ότι σε κάνει λιγότερο υποκριτή από μένα, δεν το κατανοώ.
    Η ΤΥΧΗ μου με βοήθησε να βρίσκομαι στη θέση που βρίσκομαι (πείτε το Θεό εσείς αν θέλετε) και δεν
    έχω σκοπό, ούτε λόγο να απολογηθώ για αυτό.

Άλλο όμως να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες μου και άλλο να προσπαθώ με κινήσεις εντυπωσιασμού να τις στερήσω από άλλους.

Γιατί το "εύχομαι", πολύ εύκολα μπορεί να γίνει "το προκαλώ" όταν σου δωθεί η ευκαιρία, ξέρετε τι
    εννοώ.

Για αυτό και υποστηρίζω ότι λέτε μεγάλα λόγια που δε τα πιστεύετε, γιατί αν κάνω λάθος είστε
    χειρότεροι υποκριτές και από τους μπ1ν3δες τους πολιτικούς και δε θέλω να πιστέψω κάτι τέτοιο.

'Οσο για τα άκυρα παραδείγματα, ΟΚ. Όπως το αντιλαμβάνεται κανείς. Μη σου τύχει μάγκα μου.
    Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
    http://www.pare-dose.net/?p=4206

ποσοι εκεινη την ημερα δεν ευχηθηκαν τα χειροτερα????ποσοι...ανθρωπια για ''ζωα'' εγω δεν εχω...μονο αν πονεσουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ΙΣΩΣ να γινουν και αυτοι ανθρωποι...

υ.γ.το να πεθανει καποιος απο καρκινο δεν σημαινει οτι μπορεις να ζητησεις και ευθυνες απο καπου...γιαυτο και το ασχετο που ειπα...

Αύριο Πάνο, πάω το μικρό γαι ύπνο και μετά για chai therapy.

Καλυνύχτα σε όλους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

το καημένο το παιδάκι...όσες φορές και να το θυμηθώ, όσες και να το δω δε μπορώ να δαμάσω τον πόνο που νιώθω...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Τελικά πήρε αναβολή το chai therapy

ποσοι εκεινη την ημερα δεν ευχηθηκαν τα χειροτερα????ποσοι...ανθρωπια για ''ζωα'' εγω δεν εχω...μονο αν πονεσουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ΙΣΩΣ να γινουν και αυτοι ανθρωποι...
    Ναι ρε Πάνο, και πρώτος εγώ θα σου πω ότι τότε η οργή μου ξεπερνούσε το πόνο μου.
    Το τι σκ@τ@ κατάρες έριξα ούτε που θυμάμαι.
    Σήμερα όμως, που έχω δυο δωμάτια πέρα το πιτσιρικά, το μόνο συναίσθημα που γεννήηκε ξαναδιαβάζοντας το στόρυ,
    ήταν αυτό που μου ανάβλυσε τα δάκρυα στα μάτια μου (40 χρονώ άντρας ναούμ').
    Λες όμως να είχε για μένα, έστω και ελάχιστη, διαφορά αν το παιδάκι ήταν κανενός, οποιυδήποτε
    άλλου μεγαλοδικηγόρου ή τραπεζικού;
    Θυμάσαι τον μεγαλογιατρό στη Κύπρο που ξέχασε το γυιο του στο αυτοκίνητο να πεθάνει από
    θερμοπληξία; (κάπου εδώ μέσα το είχα πρωτοδιαβάσει, από τα πρώτα θρεντ που απάντησα)
    Μαλάκας ήτανε κι αυτός, το θεωρώ αδιανόητο αυτό που έκανε αλλά ξέρεις τι;
    Δεν αντέχω να σκέφτομαι το πόνο του μια φορά. Όμως αυτό που κερδίζει τις εντυπώσεις στον
    εγκέφαλό μου, καθώς έχω και πολύ ζωηρή φαντασία, δεν είναι παρά η εικόνα του ΠΑΙΔΙΟΥ τις
    στιγμές αυτές.
    Χέστηκα για τον παπάρα, το πιδάκι τι φταίει; Και χέστηκα αν θα μετανιώσει χίλιες φορές,
    το παιδάκι τι φταίει;
    Και χέστηκα που θα βάλει μυαλό το ζώον και που αύριο η χώρα, ο κόσμος ολόκληρος θα
    αποκτήσει ανθρωπιά και συνείδηση, ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΡΕ ΠΣΤΜ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;

Εντάξει, είναι σκληρή η ζωή, shit happens, χρειάζονται θυσίες κλπ κλπ, το ξέρω πολύ καλά.

υ.γ.το να πεθανει καποιος απο καρκινο δεν σημαινει οτι μπορεις να ζητησεις και ευθυνες απο καπου...γιαυτο και το ασχετο που ειπα...
    Πως δε μπορώ. Από τις εταιρείες τροφίμων, από τους αμερικάνους που ρίχνανε απεμπλουτισμένο
    ουράνιο στη σερβία, από τους γιατρούς που δεν ξέρανε να αντιμετωπίσουνε σωστά το πρόβλημα
    ή και το ψυχισμό του, από τον ίδιο, από εμένα, το Θεό, έχω πολλά...
    Να τους καταραστώ όλους;

Τέλος πάντων. Για μένα το νήμα έχει πάρει τον εξής δρόμο :

Βλέπω ένα παιδί να υποφέρει και εύχομαι να υποφέριε κι άλλο ένα για εκδίκηση.
    Κάτι έχω χάσει μάλλον έτσι;

Τέλος πάντων. Για μένα το νήμα έχει πάρει τον εξής δρόμο :

Βλέπω ένα παιδί να υποφέρει και εύχομαι να υποφέριε κι άλλο ένα για εκδίκηση.
    Κάτι έχω χάσει μάλλον έτσι;
    αν μου ελεγαν να διαλεξω πιανου το παιδακι να υποφερει θα προτιμουσα του δυνατου...αν δεν γινετε ''ευχομαι'' να υποφερει και του δυνατου μπας και κοιταξει και λιγο του αδυνατου...μακαρι να μην υπεφερε κανεις αλλα η φυση εχει αλλη γνωμη...

Πως δε μπορώ. Από τις εταιρείες τροφίμων, από τους αμερικάνους που ρίχνανε απεμπλουτισμένο
    ουράνιο στη σερβία, από τους γιατρούς που δεν ξέρανε να αντιμετωπίσουνε σωστά το πρόβλημα
    ή και το ψυχισμό του, από τον ίδιο, από εμένα, το Θεό, έχω πολλά...
    Να τους καταραστώ όλους;

κανω 2 πακετα τσιγαρα την ημερα...λογικα καποια μερα θα πεθανω και εγω απο καρκινο...ισως και οχι...δεν το παιζω μαγκας...αλλα ξερω τι κανω εγω...δικη μου αποφαση...οχι τον καπνοβιομηχανων για αρχη...κλπκλπ...δεν αποφασιζει αλλος για εμενα...ελπιζω να καταλαβαινεις την διαφορα...οπως συνειδητα ξερω τι κανω και στο μελλον ξερω οτι θα το μετανιωσω ετσι και καποιοι συνειδητα (χωρις κανεναν ηθικο φραγμο) παιρνουν καποιες αποφασεις...καμμια σχεση νομιζω...

τεσπα...πολυ το κουρασα...γεια σας...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από biglebowski
    Δυστηχως,σ'ενα κρατος που το 90+% των πολιτων ειναι διεφθαρμενοι κι'εχουν κανει την απατη κ την λαμογια τροπο ζωης αυτα ειναι τα αποτελεσματα..
    Θα ερχοταν με μαθηματικη ακριβεια η χρεοκωπια να μας βγαλει απ'το ψεμα που ζουσαμε κ οπως παντα γινεται αυτοι που την πληρωνουν πρωτοι ειναι τα ευαισθητα κομματια του πληθησμου (οπως τα αναξιοπαθουντα παιδακια) που εχουν κ το μικροτερο μεριδιο ευθυνης για το χαλι που βρισκομαστε σημερα..
    Καλο θα'ταν αντι να βριζουμε μοναχα τους πολιτικους (που ειναι αυτοι ακριβως που μας αξιζουν,κατ'εικονα κ ομοιωση μας) κ να μαζευομαστε στο συνταγμα για να μουτζωνουμε τα ντουβαρια της βουλης,να ριξουμε κ καμμια μουντζα στον καθρεφτη μας που ειμαστε τοσο αχρειοι κ απαραδεκτοι ως λαος,γελοιοι ελληναρες,οι χειροτεροι ολων
    Αν αισθάνεσαι μέρος τού συνόλου "οι χειρώτεροι όλων",όπως οι περισσότεροι,δεν έχεις παρά να γίνεις καλύτερος.
    Αν αισθάνεσαι έξω απ' αυτό,όπως οι περισσότεροι,αυτός ο κόσμος δεν θ' αλλάξει ποτέ.
    Το κράτος είναι εγώ κι εσύ,όχι οι τυχάρπαστοι πολιτικοί.

Σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση ότι το Μεμόριαλ νοιάζεται μόνο για το κέρδος;Και δεν είναι τράπεζα!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

αν μου ελεγαν να διαλεξω ...

Απλά, αν ήταν δυνατόν να μην υποφέρει κανένα. Λέω εγώ τώρα.

κανω 2 πακετα τσιγαρα την ημερα..

τεσπα...πολυ το κουρασα...γεια σας...
    Σορτ στόρυ.
    Ο αδερφός μου ένα πρωί, προ της ασθένειας, έστιβε πορτοκάλια για να πιει για πρωϊνό. Κι αυτός καπνιστής βέβαια αλλά το είχε ρίξει στην υγειινή διατροφή, ρέϊκι, πολύ γυμναστική και κάτι τέτοια κόλπα.
    Εγώ, καθόμουνα στο τραπέζι της κουζίνας, είχα φτιάξει νες και είχα ήδη ανάψει το 1ο τσιγάρο.
    -Ρε μλκ, μου λέει, πρωί πρωί καφέ και τσιγάρο, φάε κάτι πρώτα.

Παύση.

-Καλά ρε, λες με τα σκατοπορτοκάλια που πίνω εγώ να πάθω κανα καρκίνο, αφού δε ξέρω από
    που έρχονται.

Γέλια.

Τέσσερα χρόνια αργότερα είχε φύγει.

Καμμιά φορά δεν είανι και ακριβώς επιλογή σου ξέρεις...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2006, 20:16
  2. Έρευνα σε παιδιά σχετικά με το γάμο
    από Λεωνίδας στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2006, 13:04
  3. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 11:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα