Γιατί ρε Τίγκα, έχεις τίποτε με τα ηλιοβασιλέματα ???Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΤΩ DUCATI, ΑΣΧΟΛΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΕ ΚΑΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί ρε Τίγκα, έχεις τίποτε με τα ηλιοβασιλέματα ???Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΤΩ DUCATI, ΑΣΧΟΛΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΕ ΚΑΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ![]()
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΡΟΥΦ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΣΑρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
και μια ερωτηση κρισεως.........
ΡΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ???
η κοροιδευετε τον εργοδοτης σας.... ???
:a5: :a5: :a5:![]()
Είμαστε αυτοαπασχολούμενοι !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
ΡΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ???
η κοροιδευετε τον εργοδοτης σας.... ???
:a5: :a5: :a5:
![]()
![]()
![]()
Παντως με NX250 έχω ρίξει σε XX και οτιδήποτε άλλο σε γνωστή στροφή...
με φουλ κομμάντο βέβαια και άλλα εξωτικά ....
Συμπέρασμα : Το Ντολμαδάτορ γαμάει τα καραβοΧΧ
Ban 'em all
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Μαλον δουλεμα πεφτει :a12:![]()
![]()
![]()
ΜΗΝ ξανακούσω τέτοια κουβέντα !!!
Εγώ σε πιστεύω 620, προχώρα την ανάλυση σου!
Μην την πάθουμε και εμείς στα καλά καθούμενα![]()
Ban 'em all
Καλα ολα αυτα αλλα εσυ ρε DUKASII τι πεταχτηκες τραβα αλλαξε κανα στοφαλο και κανα πιστονι και βαλε και κανα κουβα απο κατω γιατι εχει γεμισει λαδια το πεζοδρομιο που το αφηνεις.:a029:
ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΓΑΖΩΜΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Μαλλον δουλεμα πεφτει :a12:
ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, ΤΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑ DUCATI ΜΑΜΑΝΕ ΣΤΑ ΓΚΑΖΙΑ, ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ TUONO, KANENAΣ ΔΟΥΚΑΣ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ MONSTER.
ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΟΥ ΤΟ TDM ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΙΟ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΛΙΓΑΔΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΟ ΣΤΕΝΟ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΥΘΕΙΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ TDM.
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΔΟΥΚΑΚΙ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΔΟΥΚΑ, ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑΑρχικά δημιουργήθηκε από 620
Καλα ολα αυτα αλλα εσυ ρε DUKASII τι πεταχτηκες τραβα αλλαξε κανα στοφαλο και κανα πιστονι και βαλε και κανα κουβα απο κατω γιατι εχει γεμισει λαδια το πεζοδρομιο που το αφηνεις.:a029:![]()
Παιδιά εγω με το SV650S '03 πήγαινα μαζί με φίλο μου με το Monster800 , μάλιστα εκκινήσεις του ριχνα και αυτός μου ριχνε μετά τα 150 (βλέπε περισσότερα κυβικά- περισσότερη ανεση κινητήρα) και όχι με 1-2 συγκρίσεις....
Με ολοκληρα ταξίδια μαζί , με ρεπρίζ κ.α.
Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση και ο συντελεστης αεροδυναμικής (στις μεγάλες ταχύτητες) είναι υπέρ μου...
αμα δεν γουσταρεις και τραβας τοσο ζορι να μην διαβαζεις τα ποστ μας ρε συ Κωστα... δεν σε υποχρεωνει κανενας στο φιναλε... ειδικα στις διαμαχες κιολας.... εγω προσωπικα θα τα λεω καθε μερα γιατι ετσι την βρισκω...........................Αρχικά δημιουργήθηκε από StarSailor
Εντάξει έλεος ρε συ Runner, μας τα λες κάθε μέρα. Αλλά το τυπάκι πέρασε μέσα στη κίνηση ένα άλλο καραγκιοζάκο με τύπου on off μηχανή και πάει να μας πει πάλι το γνωστό τροπάριο για τα Γιαπωνέζικα. Έλεος!! Είναι σαν να συγκρίνω Peugeot Rallye με Hyundai (κάνοντας κύκλους στο parking της γειτονιάς μου κιόλας)![]()
![]()
![]()
DUKASII τι λέει το μηχανάκι? Απο εμφάνιση σκίζει πάντως σε μάυρο (το περτικαλί με χαλάει δεν ξέρω γιατί, δείχνει πολύ φτηνο)
Ban 'em all
ΚΟΨΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙΑρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
DUKASII τι λέει το μηχανάκι? Απο εμφάνιση σκίζει πάντως σε μάυρο (το περτικαλί με χαλάει δεν ξέρω γιατί, δείχνει πολύ φτηνο)![]()