Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 52 από 52

Θέμα: Ο φιγουρατζης

Καταρχήν δεν υπάρχει συγκριση αναμεσα στα 2 αυτά μηχανακια (s1000 vs vfr ) ειναι αστειο και μονο που τα συγρινεις , όσο για το
    Θυμαστε το UJM? Ε λοιπον αυτο μου θυμιζει η BMW.Τρομερα γρηγορη,πολυ αναπτυγμενη τεχνολογικα
    δεν νομιζω καποιος που ακουει την προταση univercal japaneze motorcycles που λες να του ερχετε στο μυαλο πρώτα ανεπτυγμενη τεχνολογικά μηχανη αλλα η λέξη τερας αξιοπιστίας, 'οσο για το BMW S1000RR φίλε μου εσύ μπορει να μην βλεπεις διαφορές σε συγκριση με μαμισιο gixxer αλλα στα χέρια ενως εμπειρου οδηγου μεσα στη πίστα οι διαφορές είναι χαοτικές , μην ξεχνας οτι σε αγωνες τα περισσοτερα gixxer kai r1 εχουν ριξει σε after market αρκετες χιλιαδες ευρώ , προσωπικά δεν θα αγοραζα bmw ουτε εχω ιδιαιτερη γνωση απο αγωνες και ss κουβεντα να κανουμε .
    υ.π ο καθένας μας δεν αγοράζει μοτοσυκλέτα αναλογος αν ειναι πραγματικος οπαδος της μοτοσυκλετας άλλα αναλογα με τις ανάγκες του.
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Προφανως και ποτε δεν εθεσα θεμα απευθειας αντιπαραθεσης VFR και BMW.Ειναι απολυτα ξεκαθαρο απο ο,τι εχω γραψει οτι το μονο που με κανει να τα συγκρινω ειναι η τιμη τους.Οσο για το UJM,δεν ειπα οτι ειναι ακριβως αυτο,απλα η ομοιοτητα της S1000RR με τα γιαπωνεζικα τετρακυλινδρα μου φερνει στο μυαλο τον ορο αυτο.Μηπως το UJM ομως υπαρχει μονο για να μας θυμιζει την αξιοπιστια αυτων των ομοιων τεχνικα μοτοσυκλετων?Φυσικα και οχι.Ακομα και μηχανες υψηλων επιδοσεων ακολουθουσαν αυτη τη φιλοσοφια(βλεπε Yamaha XS1000,Suzuki GS1100,Kawasaki KZ1000,Honda CB1000).Αρα δεν ειναι τελειως ατοπο να μιλαμε και για μηχανες επιδοσεων με αυτο τον ορο.Ξαναλεω οτι ΔΕΝ ισχυει απολυτα στην περιπτωση που προανεφερα,απλα νομιζω οτι ισχυει κατα ενα μερος.Και στην τελικη,ναι,οντως η S1000 ειναι η γρηγοροτερη στην πιστα...αλλα μ'ενδιαφερει καλυτερα τι κανει στην καθημερινοτητα η μηχανη.Και για να ληξει εδω το θεμα με το S1000RR και να μην αρχισει κουβεντα μακροσυρτη,δεν λεω οτι ειναι κακη μοτοσυκλετα.Απλα εχω την εντυπωση οτι δεν εχει κατι το τοσο ξεχωριστο περα απο τους αριθμους και γενικα,μαλλον ειναι πολυ ομοια με τις γιαπωνεζικες.Ισως η BMW να επρεπε να ειχε ακολουθησει εναν ξεχωρο δρομο σαν την Ducati ή την Triumph,ΑΝ η προτεραιοτητες που ειχε για την μηχανη αυτη της επετρεπαν κατι τετοιο.

τα ονειρα ειναι ονειρα
    και το NR ενα μηχανακι με πολυ καλο marketing
    θα προτημουσα ενα evoblade
    ακομα και ενα καλο SRAD
    μην μου πεις δεν ξερεις δεν το εχεις οδηγισει κλπ
    γιατι δεν το εχεις οδηγισει ουτε εσυ (μαλλον)
    και ΣΥΓΟΥΡΑ δεν θα το χαρεις οσο ενα νεοτερο και πιο φτινιαρικο (κατα την γνωμη σου....)
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Aφραγκο Μελος Το avatar του/της Gms
    μην μαλωνεται τεκνα μου οι μηχανες ειναι σαν τις γκομενες δεν μπορεις να πας να πεις στον αλλον τι μπαζο ειναι αυτο που ερωτευτηκες

χμμμμμ
    εχεις δικιο
    ασε που μπορει στο τελος να το καταλαβει
    και να σου φαει και την γκομενα
    χαδχαχαχαχαχαχαχαχα
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Re: Ο φιγουρατζης

Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    ...
    Σε νιώθω φιλε μου!!!

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gms
    μην μαλωνετε τεκνα μου, οι μηχανες ειναι σαν τις γκομενες, δεν μπορεις να πας να πεις στον αλλον τι μπαζο ειναι αυτο που ερωτευτηκες
    Έτσι!!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ