Θα ρυθμίσεις την βαλβίδα στην χύτρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
(άμα βάζεις την κουζίνα εγώ βάζω την τέχνη μου ... θα εκπλαγείς λέμε )
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα ρυθμίσεις την βαλβίδα στην χύτρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
(άμα βάζεις την κουζίνα εγώ βάζω την τέχνη μου ... θα εκπλαγείς λέμε )
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
super duke μην παρεις ,παντος...
δεν κανει για πολη...
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Ο άνθρωπος ζήτησε μια γνώμη και έχει πέσει το spam της αρκούδας για γιαπωνέζικα, σούσι, μούσι κλπ. Επειδή έβλεπα Criminal Minds θα επιχειρήσω ψυχογράφημα του φίλου με τη Χάρλευ.
Λοιπόν μόνο και μόνο που σκέφτεται MV Agusta για μηχανάκι πόλης δείχνει ότι δεν ψωμολυσσάει κιόλας. Οπότε σχόλια για κόστος πτώσης κλπ είναι άσκοπα-άμα πέσει το πετάει και αγοράζει άλλο. Το ότι έχει Χάρλευ δείχνει ότι το'χει το ψώνιο με τη μόστρα, οπότε πάρε Transalp κλπ επίσης άσκοπα-δεν τα ξέρει τα μηχανάκια. Αφού θέλει supersport για πόλη είναι πιθανόν νέος και αθλητικός τύπος με άγνοια κινδύνου (ταλαιπωρίας). Εγώ ακόμα ψάχνω αυτούς που μου λέγανε ότι το ΧΧ είναι φιλικότατο για την πόλη για την κατηγορία του, δεν είναι πολύ σκυφτό, λίγο άμα τ'ανοίξεις θα πέσει η θερμοκρασία και δε θα σου καίει όλα τα ζωτικά σου όργανα το καλοκαίρι και άλλα τέτοια. Οπότε τί του προτείνουμε?
1. Πάρε παπί και κάτσε μπροστά στη σέλα (γιατί είναι πισώβαρα).
2. Πάρε MV Agusta έως 31/8/2011 γιατί κάνουν έκπτωση λόγω ονομαστικής εορτής (Αύγουστος)
3. Πάρε CBR 1000. Αύριο 3 το μεσημέρι. Μην φορέσεις μπότες. Δεν θα σου κάψει τα μπούτια, φόρα τζινάκι. Πιστεύω ότι δε θα φτάσεις Καλλιρόης. Θα πάρεις το λεωφορείο κάπου στο φανάρι του Χίλτον.
Ά, και αφού θα το πάρεις το F4, καλοτάξιδο. Μην μας ακούς απλά ζηλεύουμε!![]()
παρε το f4 ρε φιλε και ας τους να λενε
ειναι ζηλιαρηδες.
η διαφορα απο την harley βεβαια ειναι αστρικη
για πολη δεν ειναι και η πιο ανετη
αλλα δε γαμιετε μια ζωη την εχουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()