Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 109

Θέμα: Αττική οδός, Άρνηση παραχώρησης εντύπου αδυναμίας πληρωμής, πρόστιμο τροχαίας

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    και για ολα αυτα φταιει ο Ραγκουσακος που για να μη χαλασει χατιρι στα φιλαρακια του που κλαιγανε γιατι περναγανε ολοι ετσι τα διοδια ,πηγε και εφτιαξε νομο να ειναι παραβαση του κοκ.....

αλλιως δε θα σε ενδιεφερε και τοσο πολυ να περασεις χωρις να πληρωσεις ,εστω και σε ενα δρομο σωστο οπως η αττικη οδος

δε γινεται να κανεις μηνυση στους κοπς για παραβαση καθηκοντος η τιποτα αλλο που σου πηραν τις πινακιδες? με τον υπεθυνο που δε σηκωσε μπαρα τι θα κανεις ?
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    το προστιμο προφανως στο εκοψαν επειδη αναγκαστικα θα πηγαινες μπροστα μολις ανοιγε η μπαρα, αρα ταυτοχρονα θα εκανες παραβαση. απλα εκοψαν την κληση πριν κανεις την παραβαση. εκεινη την στιγμη καλεις γερανο οτι επαθες βλαβη ακριβως εξω απο τα διοδια και μετα κανεις μια μηνυση για παραβαση καθηκοντος.
    με τις καμερες της Αττικης οδου ο εισαγγελεας θα βγαλει ακρη...

βεβαια αφου δεν εγινε αυτο, τωρα το μονο που μπορει να γινει ειναι να πας στον διοικητη και να του εξηγησεις τι εχει γινει και πως σου φερθηκαν...
    αν ειναι ανθρωπος θα καταλαβει και θα σου την σβησει...

καλα ξεμπερδεματα ευχομαι...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    το προστιμο προφανως στο εκοψαν επειδη αναγκαστικα θα πηγαινες μπροστα μολις ανοιγε η μπαρα, αρα ταυτοχρονα θα εκανες παραβαση. απλα εκοψαν την κληση πριν κανεις την παραβαση. εκεινη την στιγμη καλεις γερανο οτι επαθες βλαβη ακριβως εξω απο τα διοδια και μετα κανεις μια μηνυση για παραβαση καθηκοντος.
    με τις καμερες της Αττικης οδου ο εισαγγελεας θα βγαλει ακρη...

βεβαια αφου δεν εγινε αυτο, τωρα το μονο που μπορει να γινει ειναι να πας στον διοικητη και να του εξηγησεις τι εχει γινει και πως σου φερθηκαν...
    αν ειναι ανθρωπος θα καταλαβει και θα σου την σβησει...

καλα ξεμπερδεματα ευχομαι...
    Έχω ακούσει και περιμένω τα χειρότερα. Οι μηνύσεις έχουν δρομολογηθεί αν και κρατάω μία ελπίδα. Η οποία πεθαίνει τελευταία...συγκεκριμένα, κάποια πρωινή ώρα της Δευτέρας θα πεθάνει
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

Μου φαίνεται απίστευτη η όλη ιστορία και ο τρόπος χειρισμού των αστυνομικών.
    Πιστεύω πως αν αυτό γινόταν πριν 1μιση χρόνο που δεν υπήρχαν όλα αυτά τα κινήματα -δεν πληρώνω-, δεν θα είχες κανένα απολύτως θέμα.
    Αν και προσωπική μου γνώμη το να μην πληρώσεις διόδια για έναν δρόμο ο οποίος είναι στα κακά του χάλια και δεν πληρεί κανένα στάνταρ ασφαλείας το θεωρώ απολύτως λογικό και θα έπρεπε όλοι να το κάναμε, αλλά εδώ που τα λέμε φίλε sovaros_user το να μην πληρώνεις και στην Αττική οδό πιστεύω ότι δεν έχει καμμιά επιχειρηματολογική βάση, τουλάχιστον για μένα.
    Επίσης μου κάνει εντύπωση πως οι περισσότεροι αναφέρεστε σε δικηγόρους και δικαστήρια πάρα πολύ εύκολα, αλλά κανείς δεν λέει στο παλικάρι πόσα χρήματα, ώρες και κόπο θα έχει σπαταλήσει και πάλι δεν είναι τίποτα σίγουρο αν θα μπορέσει να αποδείξει τα λεγόμενα του στο δικαστήριο και του παραγραφεί η κλήση

Προσωπική μου γνώμη , είναι να πας να την στήσεις έξω από το γραφείο του διοικητή, μέχρι να σε δεχτεί και από εκεί και πέρα εξηγησέ του όμορφα και ωραία τι ακριβώς έγινε. Δώσε έμφαση στο γεγονός πως οι αστυνομικοί δεν ασχολήθηκαν με αυτά που τους έλεγες και αντί να σου δώσουν κάποια λύση αντ'αυτού σε έγραψαν κιόλας.
    Μην περιμένεις όμως και πολλά, από ότι γνωρίζω πλέον είναι πολύ δύσκολο να "σβηστεί" κάποια κλήση

Αρχικά δημιουργήθηκε από billk
    [...] αλλά εδώ που τα λέμε φίλε sovaros_user το να μην πληρώνεις και στην Αττική οδό πιστεύω ότι δεν έχει καμμιά επιχειρηματολογική βάση, τουλάχιστον για μένα.
    Ετσι λες ? Μαθε οτι τα συνολικα εσοδα μεχρι τωρα στα 8 (ποσα ειναι ακριβως για πειτε ?) χρονια λειτουργιας της αττικης οδου εχουν ξεπερασει το συνολικο κοστος του εργου οχι μια και δυο, αλλα πολλες φορες, με αλλα λογια οτι πληρωνεις σημερα, μπαινει ΟΛΟΚΛΗΡΟ στις τσεπες του μπομπολακου.
    Σε καποια σημεια δεν εχει καν φωτα αλλα αυτο ας μην το θιξουμε.

Αυτο που πρεπει να δωσει εμφαση στα μπομπολακια κ τον δικα τους ειναι οτι ΠΕΡΙΜΕΝΕ επειδη ΔΕΝ ηθελε να παρανομησει, να σπρωξει την μπαρα οπως κανουν αλλοι ανευθυνοι ( ) , αν ακολουθουσε τον αλλο δρομο τωρα θα ηταν ωραιος κ φραπας, την αληθεια δηλαδη.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Υποθετικο σεναριο...

Φευγεις μαλια κουβαρια απο το σπιτι γιατι εγινε κατι σοβαρο και ξεχνας να παρεις μαζι σου χρηματα... και σκας στα διοδια και εχεις αυτη την συμπεριφορα;

Πρωτη, τερμα γκαζι και περνας πανω απο ολους...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    . εκεινη την στιγμη καλεις γερανο οτι επαθες βλαβη ακριβως εξω απο τα διοδια και μετα κανεις μια μηνυση για παραβαση καθηκοντος.
    έξυπνο αυτό!πολύ έξυπνο

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Ετσι λες ? Μαθε οτι τα συνολικα εσοδα μεχρι τωρα στα 8 (ποσα ειναι ακριβως για πειτε ?) χρονια λειτουργιας της αττικης οδου εχουν ξεπερασει το συνολικο κοστος του εργου οχι μια και δυο, αλλα πολλες φορες, με αλλα λογια οτι πληρωνεις σημερα, μπαινει ΟΛΟΚΛΗΡΟ στις τσεπες του μπομπολακου.

Αυτο που πρεπει να δωσει εμφαση στα μπομπολακια κ τον δικα τους ειναι οτι ΠΕΡΙΜΕΝΕ επειδη ΔΕΝ ηθελε να παρανομησει, να σπρωξει την μπαρα οπως κανουν αλλοι ανευθυνοι ( ) , αν ακολουθουσε τον αλλο δρομο τωρα θα ηταν ωραιος κ φραπας, την αληθεια δηλαδη.
    Καλώς η κακώς τον ωχαδερφισμό τον έχουμε μέσα μας. Κι εγώ διάβαζα τόσο καιρό τα τεκταινόμενα αλλά το ότι η ελληνική αστυνομία θα δρούσε απροκάλυπτα ως προασπιστής ιδιωτικών συμφερόντων δεν μπορούσε να το χωρέσει ο νους μου. Για αυτό και δεν πέρασα την μπάρα. Περίμενα το απολύτως λογικό. Τη δικαίωσή μου από την αστυνομία.
    Όπως το όργανο με ένα νόημα αφού με είχε γράψει φρόντισε να ανοίξει την μπάρα, έτσι μπορούσε και να ζητήσει να μου παραχωρηθεί το έντυπο αδυναμίας πληρωμής.
    Πώς η εταιρεία προτιμά να εμπλακεί η αστυνομία αντί να πληρωθεί τα χρήματά της? Μήπως επειδή είναι απόλυτα σίγουρη για την έκβαση των εκάστοτε εμπλοκών? Κι έτσι προτιμά την παραδειγματική τιμωρία αντί της αποζημίωσής της?
    Στην τελική τα 2.80 δεν ήταν η ουσία. Ήταν η αφορμή επίδειξης δύναμης της εταιρείας, δύναμης που φαίνεται να μη γνωρίζει όρια από τη στιγμή που η εκτελεστική εξουσία υπακούει στο συμφέρον του δυνατού από το να τον εξετάζει ως ισότιμο πολίτη.
    Τα υπόλοιπα καναπεδάτα που διαβάζω εδώ μέσα και αλλού, είναι απόλυτα αναμενόμενα και μέχρι ενός σημείου έχουν μία λογική. Στενή και δίχως αντοχή στην κριτική σκέψη, αλλά συχνή.
    Εγώ θα κάνω ό,τι προσπάθεια μπορώ και ό,τι καταφέρω. Οι επόμενες 20 μέρες θα με ταλαιπωρήσουν λόγω εντατικής δουλειάς και εφημεριών. Αλλά παιδί είμαι ( ) θα τα καταφέρω.

ΥΓ την πικρία μόνο δε νομίζω ότι θα καταφέρω να σβήσω...

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    http://www.neolaia.gr/wordpress/inde...s-kykloforias/

Με μια απλή αναζήτηση στον γούγλη υπάρχουν πολλές ανάλογες ιστορίες...
    San Francisco Bay Area member......

Παλαιό μέλος
    Ναι τα γνωρίζω αυτά τα περιστατικά,έχουν όλα εξάλλου ανέβει και στο oxidiodια. Τι να λένε???...Τέσπα

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Δεν είναι τα 2.80, είναι ο τρόπος που επιδεικνύουν πλέον την δύναμή τους οι Μπόμπολες και τα τσιράκια τους...

Μερικοί έχετε μπερδέψει τη βούρτσα με το ρυζόγαλο...

Φίλε, καλό κουράγιο... κι αν μπλέξεις και πας δικαστικώς εγώ δεσμεύομαι ότι θα έρθω μαζί σου να φωνάξω. Τέλος.
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παλαιό μέλος

Πριν ξεκινησει η κρίση έιχα ακούσει ότι στην Αττική οδό έμπαιναν καθημερινά 500.000 οχήματα....
    καντε το πολλαπλασιασμό500.000χ 2,8 Χ 300 (αξω αργιεσ σκ) και θα βρείτε τι κέρδη έχουνε....
    Σε χρηματιστηριακό φόρουμ επίσης έμαθα ότι κάνουν μια λογιστική πουστιά με μια άλλη εταιρία και φαίνονται ότι φυτοζωούνε για να μην φορολογούνται. Σορρυ που δεν έχω περισσότερες λεπτομέρειες. Λεφτα υπάρχουνε παιδιά αλλά όχι για εμάς....

Φιλε schumifer σου ευχομαι να ξεμπερδεψεις στον διοικητη και να μην παει μακρια η βαλιτσα!

ΑΛΛΑ σε βρισκω σε ενα πραγμα λαθος!ΓΙΑΤΙ ηθελες να πληρωσεις???

Εφοσον ΔΕΝ υπαρχει περιπολικο στον σταθμο,ανοιγεις self service την μπαρα και περνας!

Πριν μια εβδομαδα πηγα Πηλιο. 10 διοδια πηγαινε ελα!!! Και για ποιο λογο?
    Επειδη εχουν φωτιζομενο το 20 % της διαδρομης!!!

Εννοειται πως δεν πληρωσα σε κανενα!!!
    Rock hard ride free

Παλαιό μέλος
    Ναι ΟΚ αυτή τη μακακία μου την έχω καταλάβει

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αττική Οδός, σήμερα, ώρα 22:15...
    από McGyver στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24