Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως θα μπορούσε αυτή η "εξουσία" να επέμβει στις "ιδέες"
Κατι διαφευγει οντως, θα μπορουσε να επεμβει με ενα τανκς.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως θα μπορούσε αυτή η "εξουσία" να επέμβει στις "ιδέες"
Το "τανκς" μάλλον θα έπρεπε να είχε ήδη μπει μέσα να καθαρίσει μια άλλη βρωμιά, χρόνια τώρα παλίκαρε.. αν το/τα (αφού πιάσαμε τον πλυθηντικό στα άρματα) φοβόμαστε στην "καθαριότητα"..Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
![]()
Αλλα αν θελεις να το δουμε ποιο μπακαλιστικα, και το ασυλο της οικιας αν καταργουσαμε, παλι περισσοτερους ναρκομανεις θα πιαναμε, περισσοτερες παρανομιες πασης φυσεως που τελουνται στην οικια με ανταλαγμα ο καθε μπατσος να μπορει να μπει στο σπιτι σου οποιαδηποτε στιγμη.
"Αυτος που θυσιαζει την ελευθερια, για την ασφαλεια, δεν αξιζει τιποτα απο τα δυο"
Τι σχέση έχει το που τρώω, που κοιμάμαι, που μαλακίζομαι, με το που διδάσκομαι, που ανοίγω τους ορίζοντες που κρύβω στο κεφάλι μου, που καταθέτω τέλος πάντων αυτά που πλάθουν τα εσώψυχά μου;Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Αλλα αν θελεις να το δουμε ποιο μπακαλιστικα, και το ασυλο της οικιας αν καταργουσαμε, παλι περισσοτερους ναρκομανεις θα πιαναμε, περισσοτερες παρανομιες πασης φυσεως που τελουνται στην οικια με ανταλαγμα ο καθε μπατσος να μπορει να μπει στο σπιτι σου οποιαδηποτε στιγμη.
"Αυτος που θυσιαζει την ελευθερια, για την ασφαλεια, δεν αξιζει τιποτα απο τα δυο"
Ίδιο το σώμα, ίδιο το πνεύμα;
(μέχρι εδώ φτάνω, μετά καταθέτω φίλε)
![]()
Ώραία τα λες τα τσιτάτα και είναι και πιασάρικαΑρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
"Αυτος που θυσιαζει την ελευθερια, για την ασφαλεια, δεν αξιζει τιποτα απο τα δυο".....πάνε και κουτί με την υπογραφή σου.
![]()
Σε μια θεωρία συνομοσίας που κατα καιρούς συναντάω. Θα είναι το επόμενο βήμα.... Κατάργηση ιδιωτικής ζωής, ιδιοκτησίας και πάει λέγοντας... (προς θεού δεν ασπάζομαι τέτοιες θεωρίες απλά την αναφέρω)Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τι σχέση έχει το που τρώω, που κοιμάμαι, που μαλακίζομαι, με το που διδάσκομαι, που ανοίγω τους ορίζοντες που κρύβω στο κεφάλι μου, που καταθέτω τέλος πάντων αυτά που πλάθουν τα εσώψυχά μου;
Ίδιο το σώμα, ίδιο το πνεύμα;
(μέχρι εδώ φτάνω, μετά καταθέτω φίλε)
![]()
2 stroke Sport Touring
Και που μπορεις να κανεις τις μεγαλυτερες παρανομιες γιατι ξερεις οτι υπαρχει το ασυλο της οικιας...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τι σχέση έχει το που τρώω, που κοιμάμαι, που μαλακίζομαι, με το που διδάσκομαι, [...]
![]()
Εφ οσον η παταξη της παρανομιας ειναι το 1ο κ μετα ερχεται η ελευθερια σου, τοτε το ασυλο θα πρεπει να μην υπαρχει πουθενα !
Τελος παντων, τα βλεπουμε διαφορετικα, ας αφησουμε τα παιδια να τα πουνε με την ησυχια τους![]()
Αχ Βυρων, Αχ Βυρων... Αυτην την υπογραφη μου την θυμαστε οταν αρχισουν τα δυσκολα, κατσε βρε στα 45 σου να διαβασεις τι λεμε, μπορει στο τσιπουραδικο να το παιζεις μαγκας με αυτα που μαθαινεις εδω.. ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑρχικά δημιουργήθηκε από baron
Ώραία τα λες τα τσιτάτα και είναι και πιασάρικα.....πάνε και κουτί με την υπογραφή σου.
![]()
![]()
Εκτος απο το Συνταγμα, προστατευονται επισης απο την Πανορμου, Αμπελοκηπους, Δουκισσης Πλακεντιας...Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
οι "ιδέες" προστατεύονται από το Σύνταγμα.
Δεν χρειάζονται ένα κατασκεύασμα σαν το άσυλο, που τελικά τί προστάτευε;;;![]()
Τα λετε και τα πιστευετε αραγε ολα αυτα ή τα λετε γιατι πρεπει να τα πειτε, ρε γαμωτο...![]()
money cant buy me love !!!
Δεν θα πω πολλά απλά και επιγραμματικά
Είναι πάγια τακτική στην Ελλάδα πριν ξεπουλήσουμε κάτι να το εξευτελίζουμε.
Έτσι και η τιμή θα είναι καλλίτερη για τον αγοραστή και όλο και κάτι θα υπάρξει και για μας…
(έκφραση γνωστού πολιτικού)
Το Ελληνικό κράτος δεν ήθελε ποτέ εκπαίδευση.
Ούτε παιδικό σταθμό, ούτε δημοτικό, ούτε λύκειο, ούτε τεχνική σχολή, ούτε παν/μιο, ούτε τίποτα.
Γιατί αν ήθελε θα είχε.
Το γιατί μας θέλουν αμόρφωτους το βλέπουμε τώρα καθαρά έτσι?
(και είμαστε αμόρφωτοι)
Ήθελε αλλαγές το σύστημα?
Γκαζμαδιές ήθελε…
Όχι αλλαγές!
Θα γίνει καλλίτερο τώρα?
Τρελός παπάς σε βάφτισε.
Και μεγάλο ρουσφέτι θα πέφτει που τα κόμματα το χρειάζονται επειγόντως και δουλειά δε θα γίνει.
Κάποτε, κάπου αλλού είχε τεθεί το ερώτημα…
Αν η ιατρική σχολή χρηματοδοτείται από φαρμακευτικές εταιρίες, υπάρχει περίπτωση να «ανακαλύψει» κάποια άλλη θεραπεία που δεν έχει σχέση με φάρμακα?
Ψάξτε στα βιβλιάρια των ασθενών και θα καταλάβετε τι λέω
Ούτε φυσιοθεραπείες θα βρείτε
Ούτε ψυχανάλυση
Ούτε διατροφικές συμβουλές
Θα βρείτε όμως τόνους αντιφλεγμονώδη, αντικαταθλιπτικά και φάρμακα για το στομάχι.
Για αυτά μιλάμε και όχι για άσυλο που δεν ξέρουμε καν τι είναι !
Η εξουσία που θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει 'τανκ' για να παρέμβει σε ιδέες, δέν εμποδίζεται/βλέπει/νοιάζεται απο κανένα άσυλο ακόμα και άν αυτό υπάρχει.Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Φίλε μου καλέ…Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
Όσο υπάρχει ακόμα θα πώ γιατί το Πανεπιστήμιο καταρρέει και γιατί θεωρώ ότι όντως είναι κακό.
Μέσα στο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται περικοπές που αφορούν, σίτηση, στέγαση, συγγράμματα. Επίσης μετά από τις διορθώσεις οι ίδιοι καθηγητές θα είναι στις ίδιες θέσεις με τα ίδια μυαλά.
Άρα: ο ίδιος καθηγητής θα σε κόβει γιατί γουστάρει, θα καθυστερεί τις σπουδές σου και σε συνδυασμό με το όριο φοίτησης που πλέον είναι 6 χρόνια θα σε σουτάρει γιατί απλά δεν γουστάρει τη φάτσα σου.
Δεν θεωρώ ότι τώρα λειτουργούν τα Πανεπιστήμια άψογα αλλά επίσης δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσουν σωστά μετά από το νομοσχέδιο. Το βάρος πλέον πάει στους φοιτητές και στους γονείς τους και αναφέρομαι κυρίως στο οικονομικό. Προσωπικά αναγκάζομαι να δουλέυω έξω γιατί οι δικοί μου ΔΕΝ έχουν χρήματα να μου μοιράζουν για να σπουδάζω. Αυτό δυστυχώς με κάνει να μένω πίσω σε μερικά μαθήματα. Εν γνώση μου αλλά πείτε μου τι καλύτερη λύση έχετε εσείς για μια τέτοια κατάσταση. Έχω να πληρώσω το νοίκι μου, τη βενζίνη μου, τα εισητήρια μου και όχι δεν τρέχω στα κλαμπ και στα μπαρ ή στις καφετέρειες να κωλοβαράω. (μήπως τελικά αποτελώ εξαίρεση? Και πάλι με θίγει όμως η ρύθμιση αυτή).
Ξέρω ότι κάποιοι θα εμφανιστούν να υπερασπιστούν τους καθηγητές και να υποστηρίξουν ότι λάθος είμαι εγώ αφού θα έπρεπε να σπουδάζω και όχι να δουλεύω, η αφού δεν έχω να τα μαζέψω και να πάω να βόσκω πρόβατα σε κανένα βουνο. Δυστυχώς όμως τα 4 χρόνια που κοντεύω πλεόν στη Σχολή έχω δεί πόση σαπίλα υπάρχει.
Φέτος έγινε απόπειρα να μας διακοπεί η σίτηση, πράγμα το οποίο προφανώς τελικά θα γίνει, ενώ την ίδια ώρα εγκρίθηκε εξοπλισμός αξίας 50.000 ευρώ ο οποίος παρέμεινε αχρησιμοποίητος γιατί τελικά δεν χρειαζόταν. Την ίδια επίσης χρονιά μπήκε ψευδοροφή σε όλα τα κτίρια καθώς και ψευτουπόστεγα και ταμπέλες για ομορφιά! Τοποθετήθηκαν ανελκυστήρες για άτομα με ειδικές ανάγκες και παραμένουν κλειδωμένοι ακόμα και γι αυτά τα άτομα!!!! Και φυσικά 4 χρόνια στη σχολή και 3η φορά ανακαίνηση στις τουαλέτες (αλλά χαρτί δεν υπάρχει γι αυτό σκουπιστείτε με την μπλούζα σας). Εδώ ο κόσμος χάνεται και η σχολή καλλωπίζεται δηλαδή. Ο ίδιος ο πρόεδρος έχει διορίσει τους μισούς και πλέον συγγενείς του (χαρακτηριστική η διαφήμιση με το Γιώργο που φώναξε ο άλλος στο γήπεδο και μέτραγε κεφάλια) και κατηγορεί για όλα τα κακά της μοίρας του τους φοιτητές.
ΌΜΩΣ: Λεφτά για σίτηση δεν υπάρχουν (Να Κοπεί), Λεφτά για στέγαση δεν υπάρχουν (Κόπηκε μιας και οι εστίες που διαχειριζόταν η σχολή μας έχουν κλείσει), λεφτά για συγγράματα δεν υπάρχουν (Πληρώστε και αγοράστε).
Οι παρατάξεις για μένα ήταν μεγάλη πληγή και καλύτερα να πάρουν πόδι, αλλά σίγουρα η νοοτροπία δεν θα αλλάξει. Ο έχων βύσμα περνάει, ο μη έχων καλά να πάθει... Απορώ όμως πως δεν έχουν αντιδράσει ακόμα.
Σκέφτομαι όμως και το άλλο, όπως με όλες τις αλλαγές θα πούν κάποιοι: "Δεν βαριέσαι, μπορούσε να είναι και χειρότερα, συνεχίζουμε με ότι έχουμε..." and life goes on, είτε έτσι είτε αλλιώς. Μακάρι να διαμαρτύρομαι (μόνος μου φωνάζω) άδικα και σαν άλλη ουτοπία την πρώτη Σεπτέμβρη να μπούμε σε μια τέλεια καθ όλα σχολή, οργανωμένη, λειτουργική, που θα προσφέρει αξιοπρεπείς σπουδές και μάλιστα ανώτερου επιπέδου από ότι προσέφερε τώρα... (ακόμη και τώρα που τα γράφω συνεχίζω να το θεωρώ ΑΔΥΝΑΤΟ)
Σου εύχομαι από το βάθος της καρδιάς μου καλή τύχη.
Μην τα παρατήσεις ποτέ και μην γίνεις σαν κι αυτούς.
Στο τέλος θα δικαιωθείς
Μπορεί όχι από το σύστημα, αλλά από τους καλούς ανθρώπους σίγουρα.
Είναι δύσκολο να βγεις απ το κοπάδι αλλά αξίζει
![]()
το μοναδικο ασυλο ειναι εκει κατω.... στα Ζωνιανα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
Χθές μόλις υπερψηφίστηκε τελικά το νομοσχέδιο για την Παιδεία. Μέσα σε αυτό και η κατάργηση του ασύλου. Αλλού διάβασα ότι είναι πλήρης, αλλού λένε ότι απλά αλλάζει και συνεχίζει να υφίσταται κλπ κλπ.
Πολλές σχολές ακούγεται ότι θα ξεκινήσουν κανονικά όπως κάθε χρόνο για τα μαθήματα (τώρα καλό ή κακό θα το κρίνει ο κάθε φοιτητής ξεχωριστά). Από άλλες δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση. Δεν είναι όμως τραγικό το ότι ακόμη δεν υπάρχει καμία αντίδραση??
edit: Αλλαξα τον τίτλο γιατί ο θεσμός πανεπιστήμιο είναι που θίγεται γενικότερα και όχι μόνο το άσυλο.
ΑΝ ΤΟ 2011.............ΑΣΥΛΟ
Θεωρείται τό μάζεμα,όλων τών περιθωριακών,
τών πρεζονιών,τών κλεφτρονιών,τών παράνομων
άλλοδαπών κ.λ.π...κ.λ.π....
στό χώρο τού Πανεπιστημίου,όπου είδαμε νά μαζεύονται
καί νά καταστρέφουν τά πάντα μέσα καί έξω άπό αύτό
Ε...........ΤΟΤΕ
ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ....!!
Άν κάποτε τό Πανεπιστήμιο ύπήρξε χώρος άντίστασης
πολιτικής καί κοινωνικής ένάντια σέ χούντες καί στόν
χωροφύλακα τού 60-70 τότε ναί τόχαμε άνάγκη...!!
Όταν όμως τώρα ή πρυτανεία είναι ΑΝΙΚΑΝΗ νά διαφυλάξει
τόν χώρο της πού γεμίζει άπό όλων τών είδών τά ρεμάλια
άκόμα καί μέ μεταμφιεσμένους ρουφιάνους μέ πιστόλια
πού έχουν φάει πολύ ξύλο κατά καιρούς,
τότε πιό άσυλο καί μαλακίες....
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...??
Τό νά ρημάζει τό πανεπιστήμιο καί νά καταστρέφονται
τά πάντα στό όνομα τού Μάρξ καί τού Μπακούνιν...??
ΔΗΘΕΝ...??
Μιά κοινωνία πού είναι άνίκανη νά προστατεύσει τήν
πνευματική της κληρονομιά είτε έντέχνως
καί έπίτηδες,είτε άπό πλήρη άνικανότητα έφαρμογής
τής Δημοκρατίας στό όνομα τής άσυδοσίας........
ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ....!!
ΝΑΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΠΑΤΣΟΥΣ...........ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ...!!
Τό χάσαμε λοιπόν τό κορμί πατριώτη......
Όπως χάσαμε καί τόσα άλλα....
Καί πούσαι άκόμα.....
Έπεται συνέχεια.
SEX...... ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ....!!
Τό μόνο πού δέν ξέρω είναι τό πότε........
θά γίνουμε....
ΑΙΓΥΠΤΟΣ.........ΣΥΡΙΑ..........ΛΙΒΥΗ κ.λ.π...
![]()
Κανεις λαθος, (ασχετως ισως με το θεμα μας) ακομα και ο "μεγαλος εθναρχης πατριωτης" Παπαδο.. (αφου για αυτον λες) δεν τολμουσε να αγγιξει προσωπα - θεσμους που ειχαν ιστορικη σημασια για τον κοσμο..Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Η εξουσία που θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει 'τανκ' για να παρέμβει σε ιδέες, δέν εμποδίζεται/βλέπει/νοιάζεται απο κανένα άσυλο ακόμα και άν αυτό υπάρχει.
![]()