Εύκολα...![]()
![]()
Εύκολα...![]()
![]()
Give me fuel, Give me fire
σου έλειψα ακόμα δεν έφυγα ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Εύκολα...![]()
![]()
![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Τι μου θύμισες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Kαι μια συμβουλή υγείας.
Όταν θα κάνεις βολές με όπλα, την τελευταία στιγμή φόρα ωτοασπίδες. Αν δεν έχεις, τουλάχιστον έχε το στόμα πολύ ανοικτό.
Γράφω "την τελευταία στιγμή" ώστε να έχεις ακούσει όλες τις οδηγίες και παραγγέλματα σωστά (μη και γίνει κάνα στραβό). Στόμα ανοικτό ώστε να εξισώνονται οι πιέσεις και να μην γ@μήσεις τα αυτιά σου για μια ζωή (όπως τα γ@μήσαμε εμείς στη σειρά μου).
Κατά τα άλλα, όντως, θα περάσεις καλά. Και πράγματι είναι το τελευταίο κωλοβάρεμα πριν το αγγούρι της πολιτικής ζωής.
Καλά να περάσεις.
![]()
Άσκηση με αμερικλανούς πεζοναύτες. 'Οτι κατεβάζουν από πυρομαχικά οι αμερικάνοι, δεν ξαναγυρνάει πίσω.
Εγώ, γέμιζα γεμιστήρες όλη μέρα στο πεδίο βολής που διήρκεσε όλη μέρα. Αυτοί βαράγανε με τα δικά μας (FN) και εμείς με τα δικά τους (M16).
Κατά το βραδάκι, γυρνάει ο υπολοχαγός μου και μου λέει να μη κάνουμε καμμία οικονομία, να ξοδέψουμε και όλα τα δικά μας στις νυχτερινές.
Είχαμε μείνει οι αμερικάνοι και οι έλληνες αξιωματικοί, και γω και ρίχναμε πια στα κολωνάκια των στόχων για να τα γκρεμίσουμε.
Πρέπει να έριξα πάνω από 5.000 σφαίρες εκείνη τη μέρα.
Την επόμενη (εβδομάδα) επικοινωνούσα με διάβασμα των χειλιών μόνο:rotflmao:
Aπό εκεί είναι η πεθερά μου ........ πιό άχρηστη ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
θενκς έβριουάν! οποιαδήποτε άχρηστη πληροφορία για τη σπάρτη ευπρόσδεκτη
8![]()
![]()
![]()
![]()
Καλές διακοπές Πάνο !!!
![]()
Μια ιδεα ειναι Πανο...ο καιρος περναει γρηγορα...
Καλη θητεια!
![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Aπό εκεί είναι η πεθερά μου ........ πιό άχρηστη ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ντανκεΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Καλές διακοπές Πάνο !!!
![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Τώρα το είδα ότι πας Σπάρτη. Καυτή το καλοκαίρι και ψοφόκρυα τον χειμώνα. Τι πληροφορίες θες αφού με το που παρουσιάζεσαι απολύεσαι κι όλας ρε?? Έκανα 23 μήνες γμτ την πουτ@ν@ μου μέσα.
Τες πα, αν σου βγει υπηρεσία "Ξηροκάμπι" να πας τρέχοντας, αρχοντικά λέμε, εκεί είναι οι εγκαταστάσεις ύδρευσης του ΚΕΕΜ και απλά ξεκουράζεσαι να κοιτάς το νερό, το στρατόπεδο τεράστιο αλλά μακρυά από την πόλη περίπου 15 χλμ αν θυμάμαι καλά, η ΒΔ πύλη είναι ή πύλη της κοπάνας, αλλά αν δεν έχεις μεταφορικό η κοπάνα είναι άχρηστη, η πόλη της Σπάρτης είναι αδιάφορη, με μια πλατεία που γίνεται νυφοπάζαρο, καλές ψησταριές με γουρουνόπουλα κι έτσι.
Στο στρατόπεδο έχει και ιστορίες με φαντάσματα, και στοιχειωμένες σκοπιές και γενικά ότι χρειάζεται για να περάσεις ευχάριστες διακοπές.
Κοίτα όσο είσαι αόρκιστος μη ζητήσουν κάποιον που να ξέρει από windows, θα σε στείλουν τσιφ να καθαρίζεις παράθυρα κι επίσης μην πεις ότι ξέρεις να ζωγραφίζεις, έχεις να ρίξεις ασβέστωμα στους τοίχους και τις μάντρες που δεν βάζει ο νους σου.
Άντε και μπορεί να κανονίσουμε να σου κάνει επισκεπτήριο το moto.gr, ενδιαφέρουσα διαδρομή θα είναι και καλά θα περάσουμε.
Άντε Λεττάκο και γρήγορα σπίτι σου.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Γράψε όλους τους μ@λ@κες στα @@ σου και κάνε υπομονή. Είναι μια αναγκαστική, άχρηστη περίοδος της ζωής σου.
άχρηστη, σίγουρα δεν είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Γράψε όλους τους μ@λ@κες στα @@ σου και κάνε υπομονή. Είναι μια αναγκαστική, άχρηστη περίοδος της ζωής σου.
Επισης στην πρωτη σου σκοπια κοιτα να θυμασαι τα συνθηματικα γιατι ειναι κακο πραγμα να κουμπωνεις γεμιστηρες στις 2 τα ξημερωματα.:rotflmao: :rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Άντε ρε, καλή θητεία!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια