Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 79

Θέμα: Ηθελα το Gladius...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Αρχικά δημιουργήθηκε από eagleye101
    Την έκανα τη πρώτη μαλακία...
    Έπεσα!

Έσπασε το μαρσπιε ταχυτήτων!
    Τη πουτ@ν@ μου...

Τώρα είμαι στο λαϊκό για το πόδι μου, ευτυχώς λίγο!
    Τι κάνουμε για το μαρσπιε ρε παιδιά?
    Ελπιζω να μην χτυπησες πολυ..Και να μην ξαναπεσεις..

Μανιβελάτο μέλος
    Καταρχάς περαστικά για το πόδι, ελπίζω και εγώ με τη σειρά μου να μην χτύπησες. Να πω και εγώ επίσης καρα καλά έκανες και πήρες λεωφορείο εφόσον ακόμα δεν έχεις συνηθίσει.. (όποια μηχανή και να αγόρασα οι πρώτες βόλτες ήταν ξημερώματα σε περιοχές με πολύ λίγη κίνηση μέχρι να συνηθίσω)

Όσον αφορά την τριβή, τώρα που μπήκες στο χορό θα χορέψεις απλά όπως βλέπεις η διαφορά από το αυτόματο scooterάκι είναι χαώδης και έτσι θα δυσκολευτείς παραπάνω..

Και ειλικρινά με την καλύτερη πρόθεση.. εδώ κολλάει το (ΤΑ ΛΕΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑΝΝΗ) ότι καλύτερα να ανεβαίνουμε σταδιακά και να μην παίρνουμε κατευθείαν μηχανές των 240 κιλών και 80-100 ίππων που ούτως η άλλως δεν μπορούμε να διαχειριστούμε (ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ) που υποστηρίζουν κατά διαστήματα εγώ ξέρω τον Χ, Υ που τα κατάφερε και ποντάρουν στο ότι όλοι έχουν φυσικό ταλέντο..

Α! και πάνω από όλα.. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Καταρχάς .................................................................................................... ......................................................................

Όσον αφορά την τριβή, τώρα που μπήκες στο χορό θα χορέψεις απλά όπως βλέπεις η διαφορά από το αυτόματο scooterάκι είναι χαώδης και έτσι θα δυσκολευτείς παραπάνω..

Και ειλικρινά με την καλύτερη πρόθεση.. εδώ κολλάει το (ΤΑ ΛΕΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑΝΝΗ) ότι καλύτερα να ανεβαίνουμε σταδιακά και να μην παίρνουμε κατευθείαν μηχανές των 240 κιλών και 80-100 ίππων που ούτως η άλλως δεν μπορούμε να διαχειριστούμε (ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ) που υποστηρίζουν κατά διαστήματα εγώ ξέρω τον Χ, Υ που τα κατάφερε και ποντάρουν στο ότι όλοι έχουν φυσικό ταλέντο..

βρε τι μου θυμησες..
    Ενα αρθρο του Λαζαρου (στο στομα του λυκου) στο Μoto που περιγραφει ακριβως αυτο ..(τευχος 469 Οκτωβριος 2010 τιτλος "papia uber alles")
    Σκεφτηκα να το σκαναρω και να το βαλω αλλα νομιζω οτι δεν πρεπει, και δεν το κανω...

Τι να πω ,ο ενθουσιασμος ειναι κακος συμβουλος...
    Επρεπε να δεις αν "τοχεις" πριν κανεις τοσο μεγαλο βημα απο το σκουτερ ...
    Μαθε το πρωτα με μεγαλη προσοχη σε ισιο δρομο χωρις πεζοδρομια και διαφορα αλλα extreme και μετα προχωρας. (στην δουλεια φυσικα λεωφορειο )
    Φυσικα αυτο ειναι δικη σου επιλογη και οτι και να κανεις τελικα σου ευχομαι :
    Καλη συνεχεια , παντα ορθιος και καλα χιλιομετρα
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

Εξε-ληγμένο Μέλος Το avatar του/της eagleye101
    Να'στε καλά παιδιά!

Μάλλον θα κάνω καμία πατέντα. Κόπηκε το κομματάκι που πατάς την ταχύτητα.

Μαθαίνω, ελπίζω να είναι ανώδυνα...
    One with everything

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
    βρε τι μου θυμησες..
    Ενα αρθρο απο το Μoto του Λαζαρου (στο στομα του λυκου) περιγραφει ακριβως αυτο (τευχος 469 Οκτωβριος 2010 τιτλος "papia uber alles")
    Σκεφτηκα να το σκαναρω και να το βαλω αλλα νομιζω οτι δεν πρεπει και δεν το κανω...

Τι να πω ,ο ενθουσιασμος ειναι κακος συμβουλος...
    Επρεπε να δεις αν "τοχεις" πριν κανεις τοσο μεγαλο βημα απο το σκουτερ ...
    Μαθε το πρωτα με μεγαλη προσοχη σε ισιο δρομο χωρις πεζοδρομια και διαφορα αλλα extreme και μετα προχωρας.
    Καλη συνεχεια και παντα ορθιος
    Και μία προσωπική εμπειρία..

Το πρώτο δίτροχο, στα 21 μου ήταν ένα honda MTX 50 (το οποίο όλο λέω ότι θα ξαναπάρω πίσω για ανακατασκευή).. Τι και αν είχε 5-6 άλογα εμένα μου φαινόταν αεροπλάνο σε σχέση με το αυτοκίνητο και ας είχα συμπληρώσει σχεδόν 80.000 με αυτό.. Όταν το άφησα για το ybr 125 νόμιζα ότι πήγα 2 κατηγορίες πάνω.. Σαφώς πιο γρήγορο, ελαφρώς πιο βαρύ, παρότι 10 άλογα μόλις, μου πήρε μία βδομάδα για να το συνηθίσω και κάμποσο καιρό και ένα ζευγάρι καλύτερα λάστιχα για να μπορώ να το στίψω και να το ευχαριστηθώ σε στροφιλίκι..

Κάπου ενδοιάμεσα έβγαλα απεριόριστο δίπλωμα απευθείας.. Κάθομαι στο super four.. (άντε πρώτα να το βγάλω από την αποθήκη που το χε χωμμένο ο δάσκαλος).. τι ειν τούτο.. μοιάζει να ζυγίζει όσο ένα leopard 2.. μην τα πολυλογώ στρίβω δεξιά και την ώρα που έχω πλαγιάσει χουφτώνω ασυναίσθητα το γκάζι όπως θα έκανα στα μικρά που δεν δαγκώνουν.. άντε να το μαζέψεις μετά.. Στο δε πρώτο φανάρι φτάνω με 120 πριν το καταλάβω.. Κάπως έτσι αναίμακτα (εδώ ξέχασα να πω ότι είδα 3-4 τούμπες με το super four από παιδιά που πρώτη φορά κάθονταν σε μηχανή και ερχόντουσαν για το μεγάλο) πέρασε ο καιρός με το ybr να τα δίνει όλα αφού δεν υπήρχαν χρήματα για άλλο μέχρι που αγοράστηκε ο ΛΗΣΤΗΣ

Πρώτη εικόνα στο test drive μάνα μου πρέπει να πάω γυμναστήριο.. δεύτερη εικόνα (~75-80 άλογα γραμμικότατο θυμίζω) πως θα διαχειριστώ τόση δύναμη.. Ακόμα θυμάμαι την πρώτη μέρα, πάμε να το πάρουμε με τον Κωστή ο οποίος πάντα με προσέχει, δεν ήθελε να με αφήσει να κάνω τις πρώτες 2-3 βόλτες μόνος μου λέει πάμε εθνικό.. βγάζει flash να κατέβουμε μετά από λίγο και στην στροφή κατεβαίνοντας δεν μπορούσα να στρίψω.. πως δεν έφυγα ευθεία στα χωράφια..

-Κώστα γιατιιιι?

-Σφίγγεσαι γλυκιά μου.. σφίγγεσαι..

Μου πήρε κάμποσες μέρες και χλμ μέχρι να μπορώ όχι να το οδηγώ σωστά, ούτε να το ευχαριστιέμαι, αλλά να μπορώ με μία σχετική ασφάλεια να πηγαίνω από το σημείο Α στο σημειο Β.. Την περασμένη βδομάδα πήγα βιαστικά Ηράκλειο-Χανιά και έκανα 2.5 ώρες για μια διαδρομή 150 χλμ λόγω των στροφών.. Δεν το συζητάμε ότι σε διαδρομή με στροφές αν μου δώσεις ένα ybr φτάνω στο μισό χρόνο..

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ

ΟΠΟΥ %$% πολλοί μαστόροι αργεί να σιδερώσει...

ΑΚΥΡΟ ΑΚΥΡΟ..

Οσο πιο απότομα ανέβεις κατηγορία τόσο περισσότερο καιρό θα κάνεις να μπορέσεις να αντλήσεις ευχαρίστηση αφού δεν θα μπορείς να στρίψεις να φρενάρεις να το εκμεταλλευτείς και θα είσαι μέσα στο άγχος..

PS.. Άσε τις πατέντες και πήγαινε σε ένα κατάστημα με ανταλλακτικά μοτοσυκλετών να βρεις τίποτα σε OEM.. Το bandit το αγόρασα με σπασμένη μανέτα συμπλέκτη.. Στην αντιπροσωπεία θέλανε ένα πενηντάρικο και τελικά βρήκα μία ΟΕΜ στα 12 ευρώ..

PS2.. Ψάξου και για κανένα σχολείο ασφαλούς οδήγησης.. Θέλω να περάσω κάποιο αλλά δυστηχώς εδώ κάτω (Κρήτη) δεν παίζει και χρόνος να λείψω δεν υπάρχει οπότε..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gianhs8
    ρε μην το τρομαζετε το παιδι δεν σημαινει οτι επειδη ειναι και καινουργος να πεσει καμια δεκαρια φορες μεχρι να μαθει, υπομονη θελει και "προπονηση" σε ερημους δρομους μεχρις να του παρει τον αερα και βημα βημα θα το συνιθισει

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gianhs8
    ρε μην το τρομαζετε το παιδι δεν σημαινει οτι επειδη ειναι και καινουργος να πεσει καμια δεκαρια φορες μεχρι να μαθει, υπομονη θελει και "προπονηση" σε ερημους δρομους μεχρις να του παρει τον αερα και βημα βημα θα το συνιθισει
    δεν είπε κανένας ότι θα μετρήσει ρε συ δέκα τούμπες.. είπαμε απλά με καλή πρόθεση για να το ακούν άλλοι.. καλύτερα όχι μεγάλες αλλαγές για να μπορείς να το ευχαριστηθείς από την πρώτη στιγμή..

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Καταρχάς περαστικά για το πόδι, ελπίζω και εγώ με τη σειρά μου να μην χτύπησες. Να πω και εγώ επίσης καρα καλά έκανες και πήρες λεωφορείο εφόσον ακόμα δεν έχεις συνηθίσει.. (όποια μηχανή και να αγόρασα οι πρώτες βόλτες ήταν ξημερώματα σε περιοχές με πολύ λίγη κίνηση μέχρι να συνηθίσω)

Α! και πάνω από όλα.. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!
    Το 1ο μου μηχανάκι ήταν ο Ληστής όπως και το δικό σου τώρα. Είχα βγάλει δίπλωμα ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ απεριορίστου το 2005 και αγόρασα το Ληστή το 2009. Τα τέσσερα αυτά χρόνια για διάφορους οικονομικούς κυρίως λόγους (δεν συμβιβαζόμουν με τίποτα ήθελα μόνο μεγάλο, όλα τα άλλα θα ήταν ημίμετρα . και -) δεν είχα καβαλήσει ποτέ μηχανή και η πρώτη και τελευταία μου επαφή μέχρι τότε ήταν το superfour της σχολής οδηγών που έκανα μαθήματα. Σε πληροφορώ ότι με το που έβαλα το κλειδί και έβαλα εμπρος για πρώτη φορά, πέραν του φοβερού συναισθήματος ότι έχεις για πρώτη φορά στην κατοχή σου δικό σου όχημα, έκλεισα τα μάτια, κούμπωσα πρώτη και έφυγα, απλά το μηχανάκι έφυγε, ξεκίνησε να ρολάρει. Πέραν του μεγάλου βάρους στην αρχή συνήθισα γρήγορα και σύντομα πήγα και την 1η μου βόλτα. Σημασία λοιπόν έχει τι μυαλό κουβαλά ο καθένας. Το να πας από τα 50 στα 125, 250, 650, 1000 για να πάρεις και καλά το κολάϊ το θεωρώ χάσιμο χρόνου. Καβάλα ότι θες αλλά ΕΧΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΡΠΟ ΣΟΥ και παίξε μπάλα.

Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Τι να πω ρε γαμωτ0, ότι δεν εφταιγα, θα ήταν ψέμα!

Πήγαινα ευθεία και βλέπω κίνηση, οπότε σκέφτομαι να παω από το στενό, πως όμως να το στρίψεις ενώ το μηχανάκι πάει ευθεία;;!!

Ποιο abs και ποια μεγάλη πίσω ρόδα να το κρατήσει...
    Μου δίπλωσε λοιπόν από τ'αριστερά, αλλά κατά κάποιο τρόπο με "προστάτεψε" κ όλας!
    Αφήνοντας εγώ το συμπλεκτη από το πέσιμο, έγινε μια μεταδώση στροφών στον τροχό προτού σβήσει, οπότε αυτή η μεταδωση έβγαλε τη μηχανή από πάνω μου πριν πέσει εντελώς κάτω όπου βρίσκοταν το πόδι μου με αποτέλεσμα να χτυπήσω μόνο στο μεγάλο δαχτύλο κ λίγο πιο πάνω. Πηγα στο γιατρό αλλά μου είπε δεν εχω τίποτα, σήμερα όμως με έχει πεθάνει στο πόνο!
    One with everything

Κατα τ'αλλα καλα τα πηγα, εκτος απο το πεζοδρομιο, πως διαολο το ανεβαζουν πανω...
    μου εβγαλε τη ψυχη, επεσε η μπροστινη ροδα στο χωρισμα δρομος-πεζοδρομιο και δε κουνιοταν, εκει καταλαβα τα 213 κιλα στη μεση μου για τα καλα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μου θύμισες τη 1η μέρα που είχα πάρει το δικό μου (άσχετος των ασχέτων και γω έτσι; )

και αφού με τα χίλια ζόρια φτάνω σπίτι (για 2 χλμ λέμε έτσι; ) πάω να ανέβω στο πεζοδρόμιο

για να την παρκάρω. Ακουμπάω σιγά σιγά λοιπόν τον μπροστινό τροχό και ανοίγω γκάζι.

Υπόψιν, ψάρακας με σκούτερ 250 κιλών VS πεζοδρόμιο -----> το 1ο μου burnout!!!

Χαλάρωσε, περαστικά και όλα συνηθίζονται, προσοχή θέλει μόνο.

Τι να πω ρε γαμωτ0, ότι δεν εφταιγα, θα ήταν ψέμα!

Πήγαινα ευθεία και βλέπω κίνηση, οπότε σκέφτομαι να παω από το στενό, πως όμως να το στρίψεις ενώ το μηχανάκι πάει ευθεία;;!![...]
    Κάνε προπόνηση σε αλάνες (μακρια απο κίνηση) γιατι φοβάμαι οτι έχεις θεμα γενικότερο... Δε σώζεται με τα ποσταρισματα πανικού

Και γενικότερα ηρέμησε λιγο γιατι το αγχος ειναι κακός συμβουλος
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Φίλε μου, σιγά-σιγά!

Βγες ένα απογευματάκι ή μεσημέρι που δεν θα έχει πολύ κίνηση και πήγαινε σε καμία αλάνα!

Δεν ακούς κιόλας!

Περαστικά, καλή ανάρρωση και καλή εξάσκηση!
    "Qu ils mangent de la brioche"

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ...Και γενικότερα ηρέμησε λιγο γιατι το αγχος ειναι κακός συμβουλος

+1

Εγω οταν ειχα πρωτοκαβαλησει τη μηχανη, επαθα τετοιο σοκ που την αφησα παρκαρισμενη 3 μερες και δεν την αγγιζα για να συνελθω..

Μετα οπως λεει κι ο φιλος πανω.. αλανα και προπονησουλα.. Να προτιμας να βγαινεις σε ωρες με χλιαρη κινηση, να παρεις σιγα σιγα και τον αερα του δρομου..

Δεν θελει φοβο πανω απ'ολα.. αλλα κι ουτε υπερβολικη αυτοπεποιθηση.

Περαστικα σου ευχομαι.
    Πατέρας πια..

Στο καλο σας, με συγκινησατε!

Να πω και κατι που δε σας ειπα;

Παρακαλω να ακουσω τα χειροτερα βρισιδια... Αν και ξερω, τα λεω και μονος μου!
    Αν ειναι καποιος κοντα στο Βυρωνα, παρακαλειτε να ερθει να με πλακωσει στο ξυλο, δε θα βγαλω αχνα!

Εκανα και κατι αλλο που ειναι εξ'ορισμου Μ@Λ@ΚΙΑ!

Ειχα πανω και τη κυρα οταν επεσα!

Λιγο ο ενθουσιασμος της να τη παω βολτα, και "σιγα μωρε θα παμε" και θα προσεχεις κλπ κλπ, την ανεβασα πανω!

Το καταλαβα βεβαια οτι δεν επρεπε μολις ανεβηκε αλλα δε σταματησα ο ηλιθιος να της πω "οκ κατεβα ΤΩΡΑ!"

Χτυπησε κ εκεινη το ποδι της...

1 εβδομαδα της ειπε ο γιατρος ακινητο πρεπει...

Θα με πνιξουν οι ενοχες!

Ο μονος τροπος που το αντιμετωπιζω ειναι
    "οκ, εγινε μ@λ@κια, ας το αντιμετωπισω, τι κανω τωρα"

Οσο για την αλανα, εκανα 2 μερες απο 2 ωρες πανεπιστιμιουπολη, αλλα πρεπει να ερχομαι και στο γραφειο, οποτε ηρθα στον Πειραια δειλα δειλα, (με λαθη εννοειτε) αλλα εφτασα!

Και σημερα (Δευτερα) δε μπορουσα να μην ερθω γραφειο, και με λεωφορεια δε θα μπορουσα να πατησω το ποδι (τωρα που γραφω με εχει πεθανει στον πονο αλλα ειπαμε, δε βγαζω αχνα) οποτε εκανα μια πατεντα που πιο γελοια δεν υπαρχει, εδεσα με δεματικα ενος ηλεκτρολογου φιλου ενα κομματι σιδερο πανω στον λεβιε ταχυτητων και ηρθα κουτσα στραβα τα 13-14 χιλιομετρα που ειναι μεχρι τον Πειραια.

Ο κολλητος μου λεει:
    "μου εδειξε το μηχανακι ποιος ειναι τ'αφεντικο!"
    δε θελω να το πιστευω αυτο!

Οποτε, ποιος μπορει να με βοηθησει να βρω καπου ενα λεβιε ταχυτητων, να παω να το αλλαξω το απογευμα;
    One with everything

Talking

Το δικό μου πρώτο μηχανάκι,ήταν Gladius 2009,χωρίς ABS.
    To έδωσα στα 3900κμ.Σαν παπί ήταν,απίστευτα βολικό.
    Περαστικά σου φίλε!!

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τι ηθελα κ το πηρα...
    από Pappios στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2009, 16:55
  2. δεν θα ηθελα να το δω πανω σε αυτο το μηχανακι!!
    από GTZ750 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2006, 10:03
  3. Σαμάρια για το γαϊδουράκι....εεε freewind ηθελα να πω...
    από yiannis4 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 10:42
  4. Βγαλμένο από το φορ..... τη ζωή ήθελα να πω!
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 16:56
  5. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 17:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ