Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 134

Θέμα: Περί αυτοκινήτων

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Ωχου ρε αγόρι μου.... Πονοκέφαλος είσαι...

Αντί να κάθεσαι να παίζεις βιντεοπαιγνίδια, να κ@λοβαράς με τους φίλους σου σε τίποτα σκαλοπάτια, να μιλάς για γκόμενες, να αυτοικανοποιείσαι, να πρήζεις τα @@ των γονιών σου, να τσακώνεσαι με τα αδέρφια σου κλπκλπκλπ,

Κάθεσαι και σκέπτεσαι, οργανώνεις και συγκροτείς τη σκέψη σου και επιδίδεσαι στη συγγραφή αμφιλεγόμενων δοκιμίων και εκνευριστικών λογιδρίων, προσπαθώντας να επεκτείνεις το πεδίο της σκέψης σου και να εξασκήσεις τις ικανότητες του λόγου σου.

Και το χειρότερο από όλα, είναι που τα βάζεις και εδώ μέσα για να τα διαβάσουμε!

Μια λέξη μόνο:

Θράσος

ΥΓ: Άμα η μαμά είναι απασχολημένη, τράβα πλύνε κάνα πιάτο ρε!
    "Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    tanaka γιατι δε μας λες την ηλικια σου?

κ ο παππους μου ειναι 84αρων αλλα οταν τον ρωτας ποσο χρονων ειναι, σου λεει οτι ειναι εφηβος, οτι παει ακομα σχολειο, μας λεει ιστοριες με τους συμμαθητες του κ τετοια χαζα...

δεν ξερω αν με πιανεις......
    Dεν με πιστευεις οτι ειμαι 16 ε? Οκ...ποσο ειμαι κατα τη γνωμη σου?
    Παρεπιπτοντως,ειναι Takata

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Ωχου ρε αγόρι μου.... Πονοκέφαλος είσαι...

Αντί να κάθεσαι να παίζεις βιντεοπαιγνίδια, να κ@λοβαράς με τους φίλους σου σε τίποτα σκαλοπάτια, να μιλάς για γκόμενες, να αυτοικανοποιείσαι, να πρήζεις τα @@ των γονιών σου, να τσακώνεσαι με τα αδέρφια σου κλπκλπκλπ,

Κάθεσαι και σκέπτεσαι, οργανώνεις και συγκροτείς τη σκέψη σου και επιδίδεσαι στη συγγραφή αμφιλεγόμενων δοκιμίων και εκνευριστικών λογιδρίων, προσπαθώντας να επεκτείνεις το πεδίο της σκέψης σου και να εξασκήσεις τις ικανότητες του λόγου σου.

Και το χειρότερο από όλα, είναι που τα βάζεις και εδώ μέσα για να τα διαβάσουμε!

Μια λέξη μόνο:

Θράσος

ΥΓ: Άμα η μαμά είναι απασχολημένη, τράβα πλύνε κάνα πιάτο ρε!
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

δυστυχως εδω οποιος ειναι παλιος θεωρει οτι ειναι κ ο σοφοτερος, οταν ενα αμαξι παλιωσει το στελνουμε για αποσυρση ομως

Εχουμε αναγκη απο νεους τροπους σκεψης, μικρε λεγε οτι θελεις !

Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Dεν με πιστευεις οτι ειμαι 16 ε? Οκ...ποσο ειμαι κατα τη γνωμη σου?
    Παρεπιπτοντως,ειναι Takata
    Μην είναι Takata ....ka?

(ε ψιτ, πλάκα κάνω ε

Ελβετικό Μέλος Το avatar του/της myth0s
    Μην είναι Takata ....ka?

Χαχαχααχα, είσαι μεγάλος! :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από myth0s
    Μην είναι Takata ....ka?

Χαχαχααχα, είσαι μεγάλος! :rotflmao:
    41 χρονών. Που το κατάλαβες; :rotflmao:

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Εχουμε αναγκη απο νεους τροπους σκεψης, μικρε λεγε οτι θελεις !
    "Qu ils mangent de la brioche"

Καλώς επανήλθα.

Ναι λοιπόν, μετά από απουσία ετών, βρήκα τρόπο να επαναφέρω το username μου και έψαχνα ευκαιρία να γράψω-απαντήσω σε κάτι.

Λοιπόν, για τον φίλο

ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ και τα αυτοκίνητα ΔΕΝ είναι ''κουτιά'' και είναι απαξιωτικός ο όρος. Εξίσου, το τι θεωρεί ο καθένας διασκέδαση είναι θέμα δικό του.

Το κείμενό σου, είναι σαφές και πλήρες σε λογική, για την ηλικία σου δε ιδιαιτέρως καλογραμμένο, και δείχνει άτομο που σκέφτεται και προβληματίζεται. Σε κάποια σημεία διαφωνώ λίγο, σε κάποια συμφωνώ αλλά δεν είναι του παρόντος.

Είναι δε, απόλυτα ταιριαστό με ένα μοτοφόρουμ, διότι τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες είναι εντελώς συγγενικά πράγματα και στην τελική, πάλι σε σχέση με τις μοτοσυκλέτες προσδιορίζεται.

Και για να ξέρεις, ο άνθρωπος που σκέφτεται και προβληματίζεται, το κάνει ανεξαρτήτως ηλικίας: Αυτός που γεννιέται έτσι, θα σκέφτεται και θα προβληματίζεται κα θα έχει απορίες και θα ψάχνει λογική και θα παρατηρεί πράγματα γύρω του, είτε είναι 6, είτε 16, είτε 36 είτε 86. Αντίθετα, αυτός που δεν σκέφτεται σε μια ηλικία, δεν πρόκειται να σκέφτεται ούτε και στις άλλες.

Για τους άλλους.

Πραγματικά έλλειψα πολύ καιρό και μάλλον έχω χάσει πολλά επεισόδια. Ο άνθρωπος γράφει ένα κείμενο για ένα θέμα, που ούτε προσβάλλει κανέναν, ούτε προσβάλει τον συγραφέα του, απεναντίας είναι KAI ενδιαφέρον σαν τροφή για σκέψη, και τον αρχίζετε στην κοροιδία άνευ προκλήσεως.

Ίσως είναι μια τοπική αργκό του moto.gr το συγκεκριμένο στυλ απαντήσεων, ίσως είναι αυτοειρωνία των μελών που απάντησαν, ίσως πάλι μερικοί είναι πραγματικά κακοί άνθρωποι, ή μπας και έχουν κάποιο προηγούμενο με τον άνθρωπο και βρήκαν ευκαιρία -κακώς- να ξεσπαθώσουν; Τι να πω...δεν ξέρω. Προσωπικά ψιλοντράπηκα για τις απαντήσεις που είδα... Αυτό είναι το περίφημο -υποτίθεται σοβαρό- moto.gr; Ούτε να απαντάγανε μουντζάχαντιν μαιμούδες... Τι να πω... Και μη χειρότερα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πολυμήχανος
    Καλώς επανήλθα.

[...]
    Τι να πω...δεν ξέρω. Προσωπικά ψιλοντράπηκα για τις απαντήσεις που είδα... Αυτό είναι το περίφημο -υποτίθεται σοβαρό- moto.gr; Ούτε να απαντάγανε μουντζάχαντιν μαιμούδες... Τι να πω... Και μη χειρότερα...
    Πολυ αποτομα... επανηλθες

Μακάρι να μην ήταν απότομα όπως λες.

Από την άλλη, αν υπάρχει κάτι που δεν ξέρω (γιατί ομολογουμένως τα ψιλοέχασα με τις απαντήσεις που είδα...), βοηθάτε χριστιανοί, ενημερώστε...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Καλώς επανήλθα.

Ναι λοιπόν, μετά από απουσία ετών, βρήκα τρόπο να επαναφέρω το username μου και έψαχνα ευκαιρία να γράψω-απαντήσω σε κάτι.

..

Τόσος κόπος να το επαναφέρεις και γράφεις για κουτιά; Και για να την πεις σε όσους απάντησαν;

Ωραίοι τρόποι.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Μακάρι να μην ήταν απότομα όπως λες.

Από την άλλη, αν υπάρχει κάτι που δεν ξέρω (γιατί ομολογουμένως τα ψιλοέχασα με τις απαντήσεις που είδα...), βοηθάτε χριστιανοί, ενημερώστε...

να σε ενημεώσω..

Α, είπες χριστιανοί. Φαντάζομαι έχουμε και τέτοιους εδώ. Θα σ' ενημερώσουν εκείνοι.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Καλώς επανήλθα.
    Καλώς τον. Η αλήθεια ειναι οτι εδώ εχει περισσότερο κόσμο για να τσακωθείς απ' οτι στο "διπλα" φόρουμ, οποτε δε θα βαρεθείς
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αντίθετα, αυτός που δεν σκέφτεται σε μια ηλικία, δεν πρόκειται να σκέφτεται ούτε και στις άλλες.
    πολλα ειπες ομως αυτο ειναι τελιως λαθος......

θεωρεις πως η σκεψη ειναι γονιδιο, γενιεσαι με αυτο κ τερμα, ή το'χεις ή δε το'χεις?
    δλδ ο ανθρωπος οπως γεννιέται ετσι πεθαίνει?
    ερεθισματα, εμπειριες, συναισθηματα δεν υπαρχουν?
    για την εξελιξη κ την προοδο εχεις ακουστα?

τεσπα

καλως ηρθες...

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περι Γαμου
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:46
  2. Περί Fazer600 o λόγος...
    από superfour στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16