Σελίδα 4 από 17 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 252

Θέμα: Ασχετοι εντουραδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    Φίλος... ευτυχισμένος θα'μαι αν εχω το κουράγιο , την δύναμη και την φρεσκάδα να καβαλάω στα 50+ και να γουστάρω με την παρέα μου, γιατί αν δεν το ξέρεις το εντουρο ειναι παρεϊστικο!

Όλα τα άλλα ειναι για γελια και για κλαματα στην Ελλαδιτσα μας... καλα να περναμε και Άγιος ο Θεός.
    σβησε κανενα πμ αρκουδε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νέο μέλος
    Φίλος... ευτυχισμένος θα'μαι αν εχω το κουράγιο , την δύναμη και την φρεσκάδα να καβαλάω στα 50+ και να γουστάρω με την παρέα μου, γιατί αν δεν το ξέρεις το εντουρο ειναι παρεϊστικο!

Όλα τα άλλα ειναι για γελια και για κλαματα στην Ελλαδιτσα μας... καλα να περναμε και Άγιος ο Θεός.

Παρεϊστικα να πας να φας κανα κοψιδι.Το εντουρο ειναι εντουρο οχι βολτα στην εξοχη!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ε ρε κομπλεξ που εχει ο κοσμακης!

Νέο μέλος

Re: Re: Re: Re: Ασχετοι εντουραδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
    Ομολογώ πως τέτοια βαθιά ενημέρωση δεν την περίμενα...

ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ R O M A N I A C S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το romaniacs δεν ειναι αυτο που πηγαινουνε παρεϊστικα κατι παλικαρια βολτα στο βουνο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mx44
    Παρεϊστικα να πας να φας κανα κοψιδι.Το εντουρο ειναι εντουρο οχι βολτα στην εξοχη!
    Μάλλον παρα είσαι μικρός και άσχετος όπως έγραψες παραπάνω... οπότε ας αφήσουμε τις σοβαρες κουβεντες και να πιάσουμε την λαλακία...

το μοτοκρός ειναι καλό για να πας γρήγορα, το εντουρο ειναι καλό για να φθάσεις μακρυά (σωματικά, πνευματικά, χωρικά)

Re: Re: Re: Re: Re: Ασχετοι εντουραδες

Το romaniacs δεν ειναι αυτο που πηγαινουνε παρεϊστικα κατι παλικαρια βολτα στο βουνο?
    πες μας και τι ειναι το ΜΧ

Νέο μέλος
    Μάλλον παρα είσαι μικρός και άσχετος όπως έγραψες παραπάνω... οπότε ας αφήσουμε τις σοβαρες κουβεντες και να πιάσουμε την λαλακία...

το μοτοκρός ειναι καλό για να πας γρήγορα, το εντουρο ειναι καλό για να φθάσεις μακρυά (σωματικά, πνευματικά, χωρικά)

Γιατι νομιζετε οτι κανω συγκριση μοτοκρος με εντουρο?
    Αλλο ηταν το θεμα και πηγε αλλου.
    Αλλα ρε παιδια εγω παει στο διαολο ειμαι μικρος και ασχετος αλλα εσεις οι μεγαλοι και σχετικοι θα μου πειτε οτι το εντουρο ειναι για να φτασεις μακρυα πνευματικα??χαχαχα...Ελιωσα στα γελια μολις το διαβασα!!!

Ελιωσα στα γελια μολις το διαβασα!!!
    Φθανει που το καταλαβες!

Νέο μέλος
    Μολις πηρα την απαντηση στο αρχικο μου ερωτημα.

Ερωτηση:
    Πως εξηγειτε το γεγονος οτι στην Ελλαδα το μεγαλυτερο ποσοστο των εντουραδων(υπαρχουν & οι εξαιρεσεις βεβαια) ειναι ειτε ασχετοι ειτε καμια 50αρια χρονων η ακομα χειροτερα και τα δυο μαζι?

Απαντηση:
    Το εντουρο κατα την αποψη των σχετικων ειναι ενα παρειστικο γεγονος κατα το οποιο καβαλαμε μηχανες και πηγαινουμε βολτα με φιλους στο βουνο για να φτασουμε μακρυα πνευματικα.

Παρακαλω να κλειδωθει το post!

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator

Re: Re: Re: Re: Re: Ασχετοι εντουραδες

Το romaniacs δεν ειναι αυτό που πηγαίνουνε παρεϊστικα κατι ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ παληκάρια στο βουνό;;

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της electronics

Re: Ασχετοι εντουραδες

Πως εξηγειτε το γεγονος οτι στην Ελλαδα το μεγαλυτερο ποσοστο των εντουραδων(υπαρχουν & οι εξαιρεσεις βεβαια) ειναι ειτε ασχετοι ειτε καμια 50αρια χρονων η ακομα χειροτερα και τα δυο μαζι?
    Εγω παντως εχω να πω μιας και το ανεφερες βλεπω οτι εσεις οι μοτοκροσαδες ειστε ολοι γρηγοροι σαν τον ανεμο και δεν ακουτε κανεναν! Οποτε γνωρισα εντουρα ολα αυτα τα χρονια εγινε φιλος μου! Οσες φορες γνωριζα μοτοκροσα σπανια καταφερνα να διαπερασω τον χαρακτηρα του αφου οι περισσοτεροι ειχαν παντα μια ασπιδα εγωισμου και ψωροηπερηφανιας! Ολα αυτα ειναι προσωπικη μου αποψη παντα.... αυτα.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Αυτο τους ειπα και εγω καθοτι σε ερωτηση για την σχεση σου με το αθλημα............

Γερος: δεν νομιζω.Μοτοκροσσας: σιγουρα.Σχετικος: παλι δεν νομιζω!

Οποτε μεχρι να εχεις καποια σχεση......!!!!!

Ρεζερβουαρ................

Μολις πηρα την απαντηση στο αρχικο μου ερωτημα.

Ερωτηση:

Απαντηση:
    Το εντουρο κατα την αποψη των σχετικων ειναι ενα παρειστικο γεγονος κατα το οποιο καβαλαμε μηχανες και πηγαινουμε βολτα με φιλους στο βουνο για να φτασουμε μακρυα πνευματικα.

Όσο αστειο κι αν φαίνεται στον κάθενα που δεν εχει δοκιμάσει , αυτη ειναι η πιο βαθειά αλήθεια... πνευματικα άλλωστε ηρεμεις όταν κουράζεται το σώμα , έτσι αφουγραζεσαι και πιο έντονα την ψυχή σου

αυτο σε συνδιασμό με την ανθρώπινη συντροφιά , την αλληλοβοήθεια στις δυσκολίες, την καλή και φιλική διάθεση της παρέας , την ζωηρή φύση και την οδηγηση μοτοσυκλέτας απλά σε ταξιδεύει αλλού , γι'αυτο και οσοι δοκιμάζουν κολλάνε...

Υ.Γ. έτσι για να γράψουμε και καμμια αληθεια έστω απο μια ηλιθια αφορμη!

Νέο μέλος

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ασχετοι εντουραδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
    Το romaniacs δεν ειναι αυτό που πηγαίνουνε παρεϊστικα κατι ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ παληκάρια στο βουνό;;

Ναι ρε συ αυτο ειναι!Κανουν και καμια σταση για τσιγαρακι στην εξοχη,λυνουν και λιγο τη ζωνη γιατι μπορει να ειναι XL αλλα τους κοβει ,και επειδη δεν μπορουνε να ανεβουν την ανηφορα κανουν γιογκα και πανε μακρυα πνευματικα!!

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Όσο αστειο κι αν φαίνεται στον κάθενα που δεν εχει δοκιμάσει , αυτη ειναι η πιο βαθειά αλήθεια... πνευματικα άλλωστε ηρεμεις όταν κουράζεται το σώμα , έτσι αφουγραζεσαι και πιο έντονα την ψυχή σου

αυτο σε συνδιασμό με την ανθρώπινη συντροφιά , την αλληλοβοήθεια στις δυσκολίες, την καλή και φιλική διάθεση της παρέας , την ζωηρή φύση και την οδηγηση μοτοσυκλέτας απλά σε ταξιδεύει αλλού , γι'αυτο και οσοι δοκιμάζουν κολλάνε...

Υ.Γ. έτσι για να γράψουμε και καμμια αληθεια έστω απο μια ηλιθια αφορμη!

Πέστα ρε ΚΑΤΑΝΑ

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Σελίδα 4 από 17 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για τους εντουράδες του φόρουμ
    από MikeG στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2007, 16:13
  2. Για τους εντουραδες της παρεας!
    από Giorgos19 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 16:07
  3. Προς Εντουράδες!
    από webman στο forum Off topic