11.95€ εχει απο bangood και ειναι χειροκινητο όχι αυτόματο. Η φωτογραφία φαινεται?
Αξιζει κατι τετοιο?
πρωτον ειναι καραγκιοζιλικι πανω στη μηχανη
δευτερον με την απαραμιλλη κινεζικη ποιοτητα των 12 ευρω θα σκορπισει στο δρομο την πρωτη βδομαδα
τριτον ποσο δυσκολο ειναι να λαδωνει κανεις την αλυσιδα του εν στασει καθε 500χλμ;
επισης μπορει να παρει κανεις ενα λαδικο να το δεσει στον σκελετο με δεματικα και οποτε θελει να κανει φστ φστ στην αλυσιδα
η διαφορα αυτουνου ειναι οτι το κανει με ντιζα απ το τιμονι
διονύσης K / έλα να πάμε στο νησί...το (multi)strada μου εγώ και 'σύ
Ένα update για το tutoro.
Έβαλα 20W-50 και δεν πέφτει όσο και να ξεσφίξεις την βίδα... είναι πολύ χοντρό. Τώρα το αδειάζω για να βάλω πάλι 10W-40
Ααααψού!
Αποκλείεται να είναι αυτός ο λόγος που δεν τρέχει. Πρέπει να έχεις κάποιο βουλωμα, τσάκισμα στο σωληνάκι ή λιώσιμο είτε από τριβή είτε από θερμοκρασία.
Τσάκισμα δεν έχω σίγουρα ούτε τριβές και λιωσίματα... Θα το βγάλω αύριο να το καθαρίσω και να ξανατσεκάρω. Το έχεις δουλέψει με 20W-50;
Ααααψού!
Είχα για καμμιά δεκαετία το scotoiler. Λειτουργεί με βαρύτητα και παρόμοιο τρόπο. Όλα τα λάδια τα κατέβαζε. Βαλβολινη δεν του εβαλα ποτέ. Η διαφορά στο ιξώδες των 10-40 και 20-50 δεν θα το επηρεάσει. Για να ελέγξεις αν έχει βουλωμα θα μπορούσες να δοκιμάσεις υγρό ανάρτησης ή συμπλέκτη που είναι πολύ λεπτότερα. Σημαντική παρατήρηση: λύγισμα στο σωληνάκι που φαίνεται άνετο, μπορεί να ζεσταθεί και να μαλακώσει, να τσακίσει και να κλείσει την παροχή τελείως. Επίσης μερικές φορές έφευγε το σωληνάκι από τη συσκευή.
20/50 πηζει πολύ στις χαμηλές (κάτω από 5°¢) θερμοκρασίες.
Εγώ θα δοκίμαζα 80αρα βαλβολινη,που και λεπτορευστη είναι,και φθηνή και έχει και πρόσθετα ΕΡ.