Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 78

Θέμα: αγορα 1200 gs adv.

παιδια ειμαι 30 χρονων και δεν εχω αυτοκινητο και ουτε θα παρω,απο οτι καταλαβα ειστε ολοι κατα στο μεγαλο,οσο για τα 20 εκατοστα που ειπα μου το ειπε το πρωι στο τηλ. η bmw στη μιχαλακοπουλου,οπως ειπα δεν τα εχω οδηγησει και γιαυτο 8ελω γνωμες,φισικα πριν κανω κινιση θα τουσ κανω ενα τεστ,απλα με ενδιαφερει η γνωμη απο αλλουσ κατοχουσ.

δεν μου λεσ ρε sniper εσυ τι οδηγασ;δεν την γουσταρεις την bmw kai καλα κανεισ,απλα απο περιεργια σε ρωταω,εγω παντοσ που εχω φαι τον ιαπονα με το κουταλι εχω να πω οτι στο bmw ειδα μεγαλη διαφορα σε πολα σημεια,δεν ειμαι κολιμενος αντικιμενικα μιλαω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από bmw 800 gs
    δεν μου λεσ ρε sniper εσυ τι οδηγασ;δεν την γουσταρεις την bmw kai καλα κανεισ,απλα απο περιεργια σε ρωταω,εγω παντοσ που εχω φαι τον ιαπονα με το κουταλι εχω να πω οτι στο bmw ειδα μεγαλη διαφορα σε πολα σημεια,δεν ειμαι κολιμενος αντικιμενικα μιλαω.
    Αστον αυτόν. Ενα TDM έχει και νομίζει ότι κάτι έγινε.
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Ο sniper σπαμμάρει?

Μην τον ταΐζετε λέμεεεε!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dont feed the troll.jpg 
Προβολές:	211 
Μέγεθος:	25,1 KB 
ID:	235931
    "Qu ils mangent de la brioche"

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator

Re: αγορα 1200 gs adv.

Αρχικά δημιουργήθηκε από bmw 800 gs
    Καλημέρα παιδία, ...

Εγώ πάντως προτείνω να κρατήσεις αυτό που έχεις για να ταιριάζει και το nickname με την μηχανή σου. Δεν είναι εύκολο να το αλλάξεις μετά.

Υγ. Ελπίζω να μην διαβάσει αυτό το θρεντάκι ο Mx44!
    Sent from me using a computer.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    δικα σου τα φραγκα, δικια σου και η κ@υλα. Εξ αρχης το adventure ηθελες και "συμβιβαστηκες" με το 800. Παρτο ρε αδερφε να σου φυγει το μαραζι (και καμια 7-8 χιλιαρικα ταυτόχρονα).

Δεν εχω οδηγήσει κανένα απο τα 2.
    Αλλά αφού ξεκίνησες για το 1200 και συμβιβαστικες με το 800, ασχετα αν σου άρεσε κι αυτο, δεν προκειτε να ηρεμισει η ψυχούλα σου!

Αντε παρτο να τελειώνεις!

Τζαμπα σκανδαλίζεις την Ιερά Εξέταση!

Moderator
    Φίλε Άκη άκου και τη δική μου γνώμη.

Δεν έχω το 1200 φυσικά και ελάχιστα γνωρίζω το 800άρι αλλά..

Εκτός από τα αρνητικά του 1200 που είναι οφθαλμοφανή, βάρος, όγκος, κατανάλωση κτλ. Εκτός από τα προβλήματα που άλλοι παραδέχονται και άλλοι όχι, είναι και κάτι άλλο.

Σε λίγο καιρό παρουσιάζεται το καινούριο μοντέλο. Κάτι παραπάνω στα κυβικά (νομίζω) και υδρόψυκτο (δεν ξέρω τι άλλες διαφορές θα έχει). Συνεπώς.

Αν το πάρεις τώρα σε λίγο καιρό θα χάσεις πολλά σε μεταπώληση.

Αν το πάρεις αργότερα θα το πάρεις σε καλύτερη τιμή αλλά δεν θα έχεις το καινούριο και θα φορτωθείς την φήμη και όλα αυτά που συνοδεύουν το παλιό.

Αν πάρεις, σε λίγο καιρό, το καινούριο, δεν θα ξέρεις τι παιδικές ασθένειες θα σου παρουσιάσει.

Σύμφωνα με τα παραπάνω και την κοινή λογική (όχι αυτή του παραλόγου, την άλλη) η καλύτερη λύση είναι...

Κρατάς αυτό που έχεις και δεν χρειάζεται να αλλάξεις nick name όπως είπα και παραπάνω. Ούτε να τα σκάσεις απ' την αρχή χρειάζεται, ούτε να χάσεις ένα κάρο λεφτά πουλώντας καινούριο μηχανάκι.
    Αφήνεις να παρουσιαστεί το καινούριο μοντέλο, το αφήνεις και 2 χρονάκια στην αγορά να στρώσει χαρακτήρα, και μετά αν το θέλεις ακόμα πας και το χτυπάς.
    Έτσι τουλάχιστον το παλιό έχει κάνει απόσβεση (τουλάχιστον θα το έχεις ευχαριστηθεί καινούριο και θα το πουλήσεις μεταχειρισμένο) και το 1200 θα είναι το καινούριο μοντέλο με διορθωμένα ελπίζω τα όποια προβλήματα.

Με λίγα λόγια...

2-0 αν μετράει η γνώμη μου.

Υγ. Δες και την λύση του Tpap για το super 10eke. (Δεν το πιστεύω ότι το είπα αυτό!!!)

Moderator
    Αφού είσαι ανήσυχος χωμάτινος γιατί δεν σκέφτεσαι το 990? Και μην πεις ότι βγάζει προβλήματα γιατί θα σε αρχίσουν όλοι στο δούλεμα!

Υγ. Ακόμα και ο Μάκης που κρατήθηκε, πως κρατήθηκε ως τώρα!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    pigene kane mia bolta to 990 adv

me prolabes re daz :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    pigene kane mia bolta to 990 adv

Χα σε πρόλαβα!

edit. Τώρα όμως με πρόλαβες εσύ!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Φίλε Άκη άκου και τη δική μου γνώμη.

Δεν έχω το 1200 φυσικά και ελάχιστα γνωρίζω το 800άρι αλλά..

Εκτός από τα αρνητικά του 1200 που είναι οφθαλμοφανή, βάρος, όγκος, κατανάλωση κτλ. Εκτός από τα προβλήματα που άλλοι παραδέχονται και άλλοι όχι, είναι και κάτι άλλο.

Σε λίγο καιρό παρουσιάζεται το καινούριο μοντέλο. Κάτι παραπάνω στα κυβικά (νομίζω) και υδρόψυκτο (δεν ξέρω τι άλλες διαφορές θα έχει). Συνεπώς.

Αν το πάρεις τώρα σε λίγο καιρό θα χάσεις πολλά σε μεταπώληση.

Αν το πάρεις αργότερα θα το πάρεις σε καλύτερη τιμή αλλά δεν θα έχεις το καινούριο και θα φορτωθείς την φήμη και όλα αυτά που συνοδεύουν το παλιό.

Αν πάρεις, σε λίγο καιρό, το καινούριο, δεν θα ξέρεις τι παιδικές ασθένειες θα σου παρουσιάσει.

Σύμφωνα με τα παραπάνω και την κοινή λογική (όχι αυτή του παραλόγου, την άλλη) η καλύτερη λύση είναι...

Κρατάς αυτό που έχεις και δεν χρειάζεται να αλλάξεις nick name όπως είπα και παραπάνω. Ούτε να τα σκάσεις απ' την αρχή χρειάζεται, ούτε να χάσεις ένα κάρο λεφτά πουλώντας καινούριο μηχανάκι.
    Αφήνεις να παρουσιαστεί το καινούριο μοντέλο, το αφήνεις και 2 χρονάκια στην αγορά να στρώσει χαρακτήρα, και μετά αν το θέλεις ακόμα πας και το χτυπάς.
    Έτσι τουλάχιστον το παλιό έχει κάνει απόσβεση (τουλάχιστον θα το έχεις ευχαριστηθεί καινούριο και θα το πουλήσεις μεταχειρισμένο) και το 1200 θα είναι το καινούριο μοντέλο με διορθωμένα ελπίζω τα όποια προβλήματα.

Με λίγα λόγια...

2-0 αν μετράει η γνώμη μου.

Υγ. Δες και την λύση του Tpap για το super 10eke. (Δεν το πιστεύω ότι το είπα αυτό!!!)
    ρε εδω λέει οτι έχει αλλάξει 7 μηχανάκια ο ίδιος και είχε και άλλα 5 (τουλάχιστον) απο το καρντάσι του.

Πάρτο το μεγάλο αδερφέ και σε κανα χρόνο περνάς και απο κανα hell in store (υπαρχουν ακομα αυτα???)

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Πάρε το μεγάλο να πουλάς μούρη αν και ξέφτισε και αυτή , από τότε που η κουτσή μαρία το πήρε και βγήκε βόλτα ... χρόνια πριν, παλιά στο σινεμά , όταν ο έλληνας ζούσε με τα λεφτά των άλλων
    Respect mah authoritah!!!!

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ