Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 53 από 53

Θέμα: Γεια σας.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    κάθε τέσσερα χρόνια ,σου έχουν δώσει το δικαίωμα με την ψήφο σου να ορίζεις ποιος θα σε εκπροσωπήσει στο κοινοβούλιο για το καλό του τόπου...

Και συ δε μπορείς να πεις στους γονείς σου ότι πήρες βεσπα...

Δηλαδή...ήμαρτον!

Μανιβελάτο μέλος
    1) Η vespa είναι 49cc οπότε δεν έχει τέλη.. Έχει νομίζω κάτι αντίστοιχο το οποίο πληρώνεται όμως στη Τροχαία (Το ποσό είναι μονοψήφιο

2) Συμφωνώ με τον Μιχάλη, εφόσον το έχεις αποφασίσει και έχεις ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά, μεγάλο παιδί είσαι ξέρεις τι να κάνεις. Πρέπει όμως να το γνωρίζουν. Με το να τους το κρύψεις μόνο υπεύθυνη στάση δεν κρατάς και αυτό θα τους γεμίσει ακόμα περισσότερες αμφιβολίες και ανυσηχίες όταν το ανακαλύψουν - που θα το ανακαλύψουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σύντομα. Το ίδιο ακριβώς θέμα είχα και εγώ προ τριετίας+ όταν πήρα το πρώτο μου 50ράκι.. και είχα κλείσει τα 21...

Δεν ανακοίνωσα την πρόθεση μου όμως με το που το πήρα φώναξα τους δικούς μου στο σπίτι μου και τους είπα αυτό το κράνος είναι δικό μου.. και το endurάκι λέμε τώρα.. από κάτω είναι δικό μου.. Ο πατέρας μου έκανε 10-15" να αντιδράσει, δεν ξέρω αν περνούσαν από μπροστά του όλες οι μαλακίες που είχε κάνει αυτός πιτσιρικάς ή έπρεπε να καλέσω το 166 :rotflmao: , ξέρω όμως ότι έκανα τη σωστή επιλογή..

Γονείς είναι και δεν θα ησυχάσουν ποτέ τελείως.. Και τις πρώτες μέρες μέχρι να γυρίσεις δεν θα κλείνουν μάτι.. Τουλάχιστον μάθε να είσαι υπεύθυνη και να σέβεσαι τα δίτροχα και το δρόμο ώστε να νιώσουν και εκείνοι μία σχετική ασφάλεια..

3) Να θυμάσαι, είτε καβαλάς 50 είτε 650 οι συνέπειες ενός λάθους δικού σου ή του απέναντι είναι ακριβώς οι ίδιες.. Χώνεψε το καλά και πήγαινε να αγοράσεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα καλό κράνος και να φοράς jeans και κλειστά παπούτσια.. Είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις..

ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ..

Γουελκαμ..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το μάθουν! Είτε το πεις εσύ είτε όχι. Οπότε καλύτερα να το πεις εσύ και να τους δείξεις μια υπεθυνότητα ώστε να μπορούν να σε εμπιστευθούν.

-ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ. ΠΑΝΤΑ...και μην ακούσω θα χάλασει το μαλλί ή ότι εδώ δίπλα πας...ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ.

- Να δώ πως θα το πώ εγώ στους δικούς μου ότι οσονούπω ανεβαίνω από τα 130 στα 600cc :wacko: ...Ειδικά με την προπαγάνδα που μας κάνει ο father κατά των μηχανών (είχε φάει σαβούρα μικρός και το έχει πάρει με κακό μάτι)...
    Yamaha FZS 600

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Μην παρεις βεσπα θα μυριζεις λαδιλα και θα σε καταλαβουν..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images2.jpg 
Προβολές:	178 
Μέγεθος:	9,8 KB 
ID:	236114
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ρε!!! ο webassasin ειναι ο νεος greek-hot lover- karelis??????!!!!!!!

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    κάθε τέσσερα χρόνια ,σου έχουν δώσει το δικαίωμα με την ψήφο σου να ορίζεις ποιος θα σε εκπροσωπήσει στο κοινοβούλιο για το καλό του τόπου...

Σε παρακαλώ, ΜΗ μας το θυμίζεις αυτό τέτοιες - δύσκολες - εποχές...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ρε!!! ο webassasin ειναι ο νεος greek-hot lover- karelis??????!!!!!!!

Ε κάποιος ΠΡΕΠΕΙ να κάνει τις βρωμοδουλειές... :rotflmao: :rotflmao:
    Dura lex, sed lex.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Σε παρακαλώ, ΜΗ μας το θυμίζεις αυτό τέτοιες - δύσκολες - εποχές...

http://90lepta.com/m1259.html

Νυχτερινό μέλος Το avatar του/της chriscrypton

Re: εκδοση πινακιδων

Αρχικά δημιουργήθηκε από maya
    δεν ξέρω αν είμαι στη σωστή κατηγορία,θα ήθελα κάποιος που είναι ενήλικος και έχει μηχανάκι να μου πει τη διαδικασία που ακολουθειται για την έκδοση πινακίδων.Τί χρειάζεται...Είμαι ενήλικη αλλά οι δικοί μου ούτε να ακούσουν για μηχανάκι,έχω δίπλωμα κτλ,αλλά το μηχανάκι θα το αγοράσω σε 1 εβδομάδα...Θέλω να το έχω κρυφά και θα 'θελα να ξέρω αν έρχονται τίποτα χαρτιά στο σπίτι με την έκδοση πινακίδων καθώς και τα τέλη κυκλοφορίας...Μπορώ να μην πληρώνω τέλη με κάποιον τρόπο ούτως ωστε να μην έρχονται χαρτιά;;;Ευχαριστώ...
    Σε πρωτη φαση δεν ειναι και το καλυτερο να το εχεις κρυφα...καλο θα ηταν να το μαθουν τουλαχιστον αφου το αγορασεις οποτε και θα βρεθουν προ τετελεσμενων & με το καιρο θα το αποδεχθουν,παρολι τη γκρινια ....θα σε ζητανε και βολτες & κυριως θεληματα :rotflmao:
    ''Αχ βρε παιδι μου ,πεταξου ως το μαναβη κτλ.κτλ.

Σπεύδε βραδέως..

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 15:09
  2. Γειά σας παίδες
    από kalant στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2005, 18:38
  3. Γειά σας, παιδάκια!!!
    από Sophitsa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36