Προς Stabac τι μοιρες να υπολογισω αφου τις κλισεις που βλεπουμε στις πιστες δεν τις βλεπουμε στο δρομο οποτε δεν υπαρχουν data :rotflmao:
Προς Stabac τι μοιρες να υπολογισω αφου τις κλισεις που βλεπουμε στις πιστες δεν τις βλεπουμε στο δρομο οποτε δεν υπαρχουν data :rotflmao:
Ρε... σε γκαζαδικο δουλευα τελευταια... μεταφεραμε ασφαλτο, Ελλαδα-Λιβανο (σε θερμοκρασια 170 βαθμους-πισσα).....Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
O zan μια μπύρα από μένα γιατί έτσι γουστάρω που είναι γκαραζάκιας και ο kinhsh 10 μπύρες γιατί είναι το πρώτπ του ποστ που δεν αναφέρει μοίρες.
Ο ρανερ μέχρι να μάθει τι είναι γκάζι ας φτιάξει κανα ελληνικό με το πετρογκαζ του !!!Ρε μπας και δουλεύει σε γκαζάδικο και έχει μπουχτίσει![]()
![]()
![]()
το ποιημα το διαβασες που εβαλα ???
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=12064
![]()
![]()
καποιος "απατεωνας" διορθωνει χρονους... και οχι 1 δευτερακι ας πουμε... αλλα κανα 7ρι...
χεχεχεχε.............
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
καποιος "απατεωνας" διορθωνει χρονους... και οχι 1 δευτερακι ας πουμε... αλλα κανα 7ρι...
χεχεχεχε.............
![]()
![]()
![]()
O "απατεώνας" δεν διορθώνει ΔΕΥΤΕΡΑΚΙΑ αλλά ΠΡΟΣΩΠΑΚΙΑ! Εϊπα να μην βάλω χρόνους συντάκτη μοτο-περιοδικού, ή ιπτάμενου λογιστή αλλά ενός πτωχού επιχειρηματία που οδηγάει R6 και δεν γνωρίζει τι μάρκα ήταν τα FZR![]()
![]()
![]()
Φαντάσου για πόσο έμπειρο αναβάτη στα χρόνια μιλάμε...![]()
Κάτσε μην γράψω και χρόνους Σερρών για αναβάτη με BMW GS 1200 ή ΚΤΜ 950 LC8 και δεν σας ξεπλένει ούτε ο Νείλος, ε Χοτ Ντόγκυ...![]()
Nα σας πω ένα πράγμα, πέραν της πλάκας, που νοιώθω ότι είναι χρήσιμο. Μεταξύ μας τσακωνόμαστε ή και ανταγωνιζόμαστε ΟΛΟΙ σαν παιδιά μερικές φορές και είναι λογικό. Ο αναμάρτητος 1ος τω λίθο βαλέτω, όμως όπως συσπειρωνόμαστε σε μια πίστα που συναντιόμαστε μεταξύ αγνώστων και χαιρόμαστε, γιατί είμαστε γνωστοί από ένα φόρουμ ή αντιστοίχως μας την έπεσαν κάποιοι τρίτοι και άγνωστοι, πάλι υπάρχει μια ένωση λόγω γνωριμίας ή κοινών εμπειριών, ε καλό θα ήταν με τον ίδιο τρόπο (της συσπείρωσης/της θετικής στάσης) να ανοίγουμε τα αυτιά μας και να ακούμε όλους όσους έχουν κάτι να μας πουν για να γίνουμε καλύτεροι. Με μπόλικη δόση χιούμορ (kinhshs) χωρίς παρεξηγήσεις ή προσβολές.
Κι εγώ που 35αρίζω σε 2 μήνες, άκουω και τον εκπαιδευτή μου στα CSS που είναι 25 χρονών και κάποιον που όλη μέρα τεστάρει μοτοσυκλέτες και είναι 29άρης παραβλέπoντας το γεγονός ότι οδηγάω απ’ τα 16 μου (φυσικά λάθος) και έχω ανοιχτά ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ για να μάθω και να γίνω καλύτερος και καλύτερος και καλύτερος. Αυτή είναι η ικανοποίηση ενός μοναχικού αθλήματος, το έχω ξαναζήσει με το σερφ που δεν σε βλέπει κανένας τι κάνεις και πως το κάνεις και μπορεί να βγεις έξω λέγοντας, «Έλα μωρέ με το μαλάκα τον Κακλαμανάκη, να βουτήξω εγώ ένα σανίδι να πεταχτώ στην Κρήτη αέρα...» και μετά τον φάγαν οι γλάααροι .....
Σε αυτού του είδους τα άθληματα, χόμπι όπως θες πεστα, η γνώση, η αυτοσυγκέντρωση και η τριβή είναι αυτά που σε φτιάχνουν και γρήγορο και ασφαλή αναβάτη είτε για σένα είτε για την παρέα σου μα ακόμα ακόμα σωστό για τους άλλους 4.999.999 οδηγούς αυτοκινήτου ή μοτό που μοιράζεσαι αυτήν την πόλη.
Και ένα είναι σίγουρο, για να ήμαστε καλά χρειαζόμαστε όλοι δουλειά, πολύ δουλειά και κέφι. Γιατί η μοτοσικλέτα, ότι μάρκα ή εθνικότητας κι αν είναι ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΧΑΡΑ!
Πριν από μερικά χρόνια, (βλέπε ημερομηνία εγγραφής μου), είμασταν καμιά 10αριά νοματέοι που γίναμε φίλοι από δω μέσα. Τρέχαμε τότες σε κάτι Β. Ευβοιες και κάτι Λεωνίδια και Λειβαδιές και Ιτέες κλπ κλπ άρτσι μπούρτσι και λουλάς που θα πει κι ο παντοφλέιτορ Στάθης χοχοχο παππούκααα, άρα και έκδηλη η χαρα όλων αυτών όταν βλέπουμε φωτό των τωρινών παιδιών από πίστες με αριθμούς συμμετοχών μεγάλους. Είναι χαρά και όχι κόμπλεξ, και το τονίζω για να μην αναφερθεί κανάς γρηγοριαδης ότι γράφω υποννοούμενα για κάποιους κλπες βλακειες ... Προς Θεού
![]()
Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...
Οσα χρονια και αν περασουν, οσα Μαιαμι και να βγαλετε, παλι τα δεκατετραχρονα στα GP125, θα στριβουν γρηγοροτερα με την πρωτη στο βασανο σας(μας)... Κ8-Κ9.............
ναι ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΕ ΛΕΝΕ ΣΥΝΙΩΡΗ...(οχι εσενα ρε)
αλλα... καπως πρεπει να ζησει και ο κοσμος...![]()
δεν βαριεσαι... οτι λεμε χρησιμο ειναι...![]()
αντε γεια μας... χικ...![]()
![]()
![]()
![]()
Για ποιόν λες Ζαν? Για τον Σπύρο?Αρχικά δημιουργήθηκε από Zanzibar
ή ιπτάμενου λογιστή
Μου μαθες και τα μοχίτο, τάγαρε.... αλλά θα σε φτιάξω που θα πάει και σενα και τον εκπαιδευτή σου και τον μηχανικό σου και όποιον θες, κουλάτζα
Ban 'em all
telika ta ducati ienai prapra
i yperopla giati den apofasizete\\\;;;
pantos afou me tous xronous aytous eistai oikoanopoiimenoi
tote mallon den xreiazete na parete giaponeziko...
prosoxi mono giati ky kloforei kai giaponeziko theovaro xiliari pou
an to petyxete se pista me tous xronous sas tha pate na vreite kamia italida na xorepsete. vlepe fzr 1000 exup
o opoios xronika einai kai neos odygos.
sorry gia tin kafrila alla
tin mia eiste super kai tin alli odygite prapra.
proti mou epafi me italides itan tin kyriaki stin epidavro opou exo na po to exeis.
749 sigoyra kati diaforetiko to opoio thelei psaximo apo tin arxi
gia na mporo na to pao grigora.
moter sigoura pio adynamo apo 600 (arketa tha elega,isos kalo 250 2stroke)
mv agusta----------
ayto an ekane oso to k5 to eperna avrio.
telika oi italy xeroun na ftiaxnoun oraia mixanakia alla den katalavaino aytous pou ta agorazoun
den exete katalavei oti oi giaponezoi den asxolounte mazi sas pia\;
einai giati den katalavenete
fantazome an parei o rossi ducati kai parei protathlima ti tha ginei...............
deite xronous kai tha katalavete oti olla
strivoun
akei na to leei i psixoula sou..
tellos kai sorry gia tin kourasei prosopika den mpika mesa tin kyriaki alla an empena tha empena gia na xekavloso (ara gia na trexo) den xero kata poso tha pigena pio grigora apo allous alla
an mou elege kapoios oti etrexa stin pista tha gelousa.
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
Καλημερα βρε σεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
telika ta ducati ienai prapra
i yperopla giati den apofasizete;;;
pantos afou me tous xronous aytous eistai oikoanopoiimenoi
tote mallon den xreiazete na parete giaponeziko...
![]()
πραπρα ειναι πραπρα... εμεις ειμαστε καλοι και πανε μια χαρα... γιαυτο δεν τ'αλλαζουμε...
με τους χρονους δεν ειμαι εγω ακομα, αλλα το αγεροψυκτο πραπρα Μ620 με τα 60 αλογακια με Μιμικο εκανε 1:06 Μεγαρα... αρα εμεις με το αλλο αγεροψυκτο πραπρα που εχουμε και 70 ολοκληρα αλογακια, μπορουμε να προσπαθουμε μηπως και πιασουμε το 1:08... ειμαστε και μεσηλικες ντε, δεν ζηταμε πολλα...
εχει πλακα παντως με το πραπραπρα...
![]()
![]()
![]()
πιο αδυναμο απο 600????Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
749 sigoyra kati diaforetiko to opoio thelei psaximo apo tin arxi
gia na mporo na to pao grigora.
moter sigoura pio adynamo apo 600 (arketa tha elega,isos kalo 250 2stroke)
οκ πασο.....
(απλα κοιτα το διαγραμμα ροπης/ιπποδυναμης στις μεσαιες καμια 10ρια αλογα παραπανω....)
e tote eisai enas mesylikas theos afou me prapra kaneis tosa.
exo mpei dyo fores alla kamia den ekatsa na metriso xrono.
o filos mou o blitz pouexei mpei mia se proxiri metrisi gyrnage sto 1.07 fantazome oti eimai konta tou.
epeisis fantazomai ti tha ginei an pareis mixani.
alithia ego odygisa proti fora italida thn kyriaki esy exeis kavalisei giaponezoula;
telos toy minos serres kai poly tha ithela na do enan iatlofilo na yperaspisti tin moto toy otan vriskete mprosta tis kai mprosta seallous se mia pista xoris kamia dikaiologia kai oxi mprosta apo to PC toy.
olla ayta sta grafo fylika kai me to klima pou mou etheses sta megara.
ps.xereis ayto pou eleges leme diafora sto forum gia na peirazomaste.. xexe poly goustaro
KAFROS
kai sorry xekollate me ta dynamometra.
an isxian olla ayta ston dromo ena 750 tou 96 pou exo me ena 2003 tha eprepe stin eytheia na exoun treli diafora an krino apo alloga killa, alla den to vlepo kai poly.
oso gia to 749 ithele proti kai travigma gia na kanei mia souzitsa ase pou to moter variotane na strofarei vlepe XT.
olla ayta me kapoia epifilaxei mias kai den xero mipos to sugekrimenoo eixe kapoio provlima.
an kai den vlepo ton logo kainourgio mixanaki einai
KAFROS
ναι δε θα κοιταμε δυναμομετρα θα φερνουμε τα μηχανακια σε εσενα να μας πεις πια ειναι πιο δυνατα...
δε μας χεζεις ρε φιλε ??? που ζεις???
πολυ Joe bar διαβαζεις....
Θα σε διορθώσω για μια λεπτομέρια. ο Μιμικος γύρναγε 1.05.500 για την ακρίβεια και έχοντάς σε δει να οδηγείς το 1.06-1.07 το έχεις αν ψάξεις λίγο ακόμα τις γραμμές σου γιατί από κλίσεις είσαι άντε γεια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Καλημερα βρε σεις...![]()
πραπρα ειναι πραπρα... εμεις ειμαστε καλοι και πανε μια χαρα... γιαυτο δεν τ'αλλαζουμε...
με τους χρονους δεν ειμαι εγω ακομα, αλλα το αγεροψυκτο πραπρα Μ620 με τα 60 αλογακια με Μιμικο εκανε 1:06 Μεγαρα... αρα εμεις με το αλλο αγεροψυκτο πραπρα που εχουμε και 70 ολοκληρα αλογακια, μπορουμε να προσπαθουμε μηπως και πιασουμε το 1:08... ειμαστε και μεσηλικες ντε, δεν ζηταμε πολλα...
εχει πλακα παντως με το πραπραπρα...
![]()
![]()
![]()
Ανυπομμονώ να παίξουμε την επόμενη φορά. Τι λές θα είσαι Σέρρες στις 24 Σεπτέμβρη?
![]()