Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 74

Θέμα: Kαινουργιος με aventure

το σωληνακι που εχω μαρκαρει φανταζομαι εννοειτε εε???????
    πρεπει να βουλωσω και την τρυπα που μενει στο φιλτροκουτι??????

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	3.jpg 
Προβολές:	391 
Μέγεθος:	309,2 KB 
ID:	237266
    ALWAYS A V2

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Ναι αυτο ειναι. Το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να το βγαλεις, να περασεις μεσα του μια αρκετα μεγαλη βιδα με κυλινδρικο κεφαλι (πχ αλεν) ωστε να το φραξεις και μετα να το ξαναβαλεις στο φιλτροκουτι.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

ALWAYS A V2

ktmikos Το avatar του/της crfouras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Αυτον εχω κι εγω

Το δευτερο πραγμα ειναι το H2W kit.
    Σας τα πρηζω το ξερω, αλλα ειναι για το καλο σας!!!
    DrBig, τα φωτα σου παρακαλω..........ειμαι κατοχος ενος Adv 950 S μοντ '05 κ ηδη εχει μπει προ-φιλτρο Uni (απο KTMtwins), φιλτρο αερα DNA κ τωρα στο σερβις των 30.000χλμ (μαστρο Χελιωτης) του ζητησα να ρυθμισει καρμπυρατερ κ ρεστα. Χρησιμοποιει αυτο ή αλλο κιτ........ή απλα ο γατος ξερει??? Επισης του εχω παει ταοες κινητηρα (SAS plates) και θα κανει κ ολα τα αλλα τα παρελκωμενα!!! Σημειωση, φοραω κ εξατμιση ολοσωμη 2 σε 1. Αν μπορω να κερδισω κατι ακομα, που μπορω να παω για καυσαναληση (AFR) κ ρυθμισμα επιτοπου, εχεις καποιον? Απο γραναζωμα εχω 16-42 κ ηδη μου φαινεται κοντο (οσο πρεπει) το 16-45 που εχεις εσυ δεν παρα ειναι? Σε ευχαριστω εκ των προτερων
    Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....

Αρχικά δημιουργήθηκε από george''italian
    το μηχανακι το πηρε αδερφος φιλος οποτε δεν πηγε σε ξενα χερια....
    O οποιος θα το κανει μουναρα και δεν θα σε αφηνει να κατσεις ουτε στη σελα...
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από crfouras
    DrBig, τα φωτα σου παρακαλω..........ειμαι κατοχος ενος Adv 950 S μοντ '05 κ ηδη εχει μπει προ-φιλτρο Uni (απο KTMtwins), φιλτρο αερα DNA κ τωρα στο σερβις των 30.000χλμ (μαστρο Χελιωτης) του ζητησα να ρυθμισει καρμπυρατερ κ ρεστα. Χρησιμοποιει αυτο ή αλλο κιτ........ή απλα ο γατος ξερει??? Επισης του εχω παει ταοες κινητηρα (SAS plates) και θα κανει κ ολα τα αλλα τα παρελκωμενα!!! Σημειωση, φοραω κ εξατμιση ολοσωμη 2 σε 1. Αν μπορω να κερδισω κατι ακομα, που μπορω να παω για καυσαναληση (AFR) κ ρυθμισμα επιτοπου, εχεις καποιον? Απο γραναζωμα εχω 16-42 κ ηδη μου φαινεται κοντο (οσο πρεπει) το 16-45 που εχεις εσυ δεν παρα ειναι? Σε ευχαριστω εκ των προτερων

Κατ'αρχην δεν ξερω τα παντα για τα 950! Τωρα που το ξεκαθαρισαμε αυτο συνεχιζουμε...

1)Αν εχεις DNA φιλτρο σε συνδυασμο με το Uni, το H2W δεν θα δουλεψει. Το H2W θελει μαμα φιλτρο+ Uni. Οπως ανεφερα σε παραπανω ποστ, το H2W δουλευει καλα γιατι δημιουργει μεγαλυτερη υποπιεση στο φιλτροκουτι, λογω του επιπλεον φιλτρου. Τα ΚΝ ΔΝΑ κλπ ειναι καλα για τα ψεκαστα, οχι τα καρμπυρατερατα, δυστυχως η ευτυχως. Εκτος αν το μονο που σε νοιαζει ειναι τελικη ισχυς. Οποτε παμε στο:

2) Το θεμα ειναι τι θες. Οσο το δυνατον περισσοτερα αλογα, η οσο το δυνατο πιο γεματη ροπη? Μια και εχεις 2-1, υποθετω οτι ειναι το δευτερο που σε ενδιαφερει. Εκει ειναι που το H2W κανει την καλλιτερη δυνατη δουλεια. Τωρα λες πως εχεις ολοσωμη 2-1....Αν οι λαιμοι ειναι διαφορετικoi απο την μαμα σε διαμετρο και μηκος, δεν ξερω πως θα δουλεψει το H2W. Εiναι η GPR? Αν στειλεις ενα εμαιλ στον Ken (advmachines.com) η κανεις ενα ποστ στο advrider θα παρεις απαντηση.

3)Αν εχεις 2-1 τοτε οντως το 16/45 μπορει να ειναι υπερβολικο. Για 2-2 παντως ειναι μια χαρα, μεχρι τα 150 πραγματικα (165 κοντερισια), αν ηθελα να ταξιδευω με παραπανω θα εβαζα 17/45.

4) Ρωτα το Χελιωτη να σου πει ακριβως τι σκεφτεται να κανει, πριν το κανει!

KTM Adv 950

Καταρχην σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου κ την ειλικρίνεια σου!!! Ναι οντως εχω βαλει την GPR, οπου στο εμπρος κομματι δεν το ξερω με σιγουρια, αλλα φαινεται να ειναι μεγαλυτερης διαμετρου, αλλα σιγουρα ειναι μεγαλυτερης διαμετρου απο το μεσαιο κομματι μεχρι το τελικο. Ηδη εχω γεματες χαμηλομεσαιες κ ηθελα να κερδισω κ ψηλα, στο κομματι της τελικης. Η πρωτη βολτα κ δοκιμη εγινε με μαμα ρυθμισεις καρμπυρατερ κ σχετικα SAS EPS κ ρεστα. Στο σερβις περιμενω απο τον μαστρο Μηστο να βγαλει το φιδι απο την τρυπα κ να το ρυθμισει ωστε να ξυριζει σε ολο το φασμα..........καθως με ενδιαφερει να βλεπω κ 225........μινιμουμ!!!!! Δυστυχως δεν την εχουν βαλει πολλοι την εν λογω εξατμιση κ ειναι κριμα μιας κ απο βαρος, εμφανιση αλλα κ απο επιδοσης τα σπαει κ εμενα μου ηρθε κ πολυ φθηνα. Θελω να δω τι θα κανει ο μαστρο Χελιωτης πρωτα κ απο εκει βλεπουμε............

Ωστοσο εχεις καποιον στον οποιο μπορω να παω για AFR κ ταυτοχρονο ρυθμισμα σε καρμπυρατερ ωστε να ρυθμιστει σωστα??? Αν ναι με σωζεις, θα γραψω ωστοσο κ στα ξενα forum ελπιζωντας να δωσω λυση κ σε αλλους!!!!!

Σε ευχαριστω κ παλι!!!!

Re: KTM Adv 950

Αρχικά δημιουργήθηκε από crfouras
    Καταρχην σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου κ την ειλικρίνεια σου!!! Ναι οντως εχω βαλει την GPR, οπου στο εμπρος κομματι δεν το ξερω με σιγουρια, αλλα φαινεται να ειναι μεγαλυτερης διαμετρου, αλλα σιγουρα ειναι μεγαλυτερης διαμετρου απο το μεσαιο κομματι μεχρι το τελικο. Ηδη εχω γεματες χαμηλομεσαιες κ ηθελα να κερδισω κ ψηλα, στο κομματι της τελικης. Η πρωτη βολτα κ δοκιμη εγινε με μαμα ρυθμισεις καρμπυρατερ κ σχετικα SAS EPS κ ρεστα. Στο σερβις περιμενω απο τον μαστρο Μηστο να βγαλει το φιδι απο την τρυπα κ να το ρυθμισει ωστε να ξυριζει σε ολο το φασμα..........καθως με ενδιαφερει να βλεπω κ 225........μινιμουμ!!!!! Δυστυχως δεν την εχουν βαλει πολλοι την εν λογω εξατμιση κ ειναι κριμα μιας κ απο βαρος, εμφανιση αλλα κ απο επιδοσης τα σπαει κ εμενα μου ηρθε κ πολυ φθηνα. Θελω να δω τι θα κανει ο μαστρο Χελιωτης πρωτα κ απο εκει βλεπουμε............

Ωστοσο εχεις καποιον στον οποιο μπορω να παω για AFR κ ταυτοχρονο ρυθμισμα σε καρμπυρατερ ωστε να ρυθμιστει σωστα??? Αν ναι με σωζεις, θα γραψω ωστοσο κ στα ξενα forum ελπιζωντας να δωσω λυση κ σε αλλους!!!!!

Σε ευχαριστω κ παλι!!!!
    Δυναμομετρο να σου συστησω δε γνωριζω, μια φορα ειχα παει στον Μονο στην Καρπου, απλα για δυναμομετρηση χωρις ρυθμιση. Ρωτα το Χελιωτη, κατι/καποιον θα ξερει. Τα 950 δε εχουν και τα πιο ευκολα καρμπ για ρυθμιση και καλο ειναι αυτος που θα το κανει να εχει πολυ εμπειρια απο δαυτα. Ειμαι απολυτα σιγουρος μαλιστα, οτι σε οποιον και να πας θα μαιξει μονο με τις βασικες ρυθμισεις, βιδες/βελονες/ζιγκλερ μονο, την στιγμη που υπαρχουν ενα σωρο μικρα ζιγκλερακια μεσα εκει που μπορουν να κανουν μεγαλες διαφορες στην αποδοση.
    Οι απαιτησεις ομως που φαινεται να εχεις θα σου καλυφθουν μονο με FCR, πολυ φοβαμαι
    Στο μεταξυ αν εισαι ακομα με μαμα ρυθμισεις, σηκωσε τις βελονες ενα κλικ, βιδες καυσιμου -2 στροφες, ελεγξε τα φλοτερ οτι ειναι στα στα 3.0mm και βαλε +5 στα ζιγκλερ (απο 155/160 σε 160/165). Αυτες οι ρυθμισεις ειναι μια καλη αρχη και αφορουν το μαμα φιλτρο χωρις προφιλτρο.

Καλη τυχη!

sas kai epc αποσυνδεθηκαν.....λαστιχακια μπηκαν...η σελα πλεων εχει αντιολησθητικο καλυμα.....αλυσιδογραναζα ειναι στον δρομο...και αυριο ΑΝ δεν βρεχει εχει βολτουλα για να σας πω γνωμη.....

αλλα πλεων εχω αλλη απορια..
    διαβασα τα παλαιοτερα ποστ για τον ελεγχο λαδιου και ειπα να δω ποση διαφορα στην μετρηση εχω απο κρυος -ζεστος....

ΦΡΙΚΗ!!

κρυο μηχανακι βαζω μπροστα αφηνω να δουλεψει ρελαντι και μεχρι τις 2500 στροφες κανα λεπτο,σβηνω,αφηνω λιγο και τσεκαρω.....σταθμη στο MIN!!!!!!!!
    μετα ζεσταινω καλα,κανω μια βολτα στα γυρω τετραγωνα,αφηνω μπορει και 3-4 λεπτα και η σταθμη..........1cm πανω απο το MAX και με πολλες φυσαλιφες που νομιζω σημαινει οτι δεν εχει κατσει το λαδι.....
    τελικα πως κοιταμε την σταθμη??????????????
    ALWAYS A V2

λαδι

Πας μια καλη βολτα μεχρι να ζεσταθει το λαδι, τουλαχιστο κανα τεταρτο, σβυνεις, περιμενεις ενα λεπτο και ελεγχεις.

Μολις αξιωθηκα να ασχοληθω με τα καρμυρατερ μου....
    ζιγκλερ +5, βελονες 1 κλικ κατω.φλοτερ στα 3mm και φτανω στις βιδες οπου ο εμπρος κυλινρος ηταν 4 στροφες απο τερμα κλειστο και ο πισω στις 2,5....
    κοιταξα στο http://ktm950.info/ και αλλου γραφει 4 αλλου γραφει 2,5...ποια ειναι η OEM ρυθμιση????να το αφησω στις 2 στροφες απο κλειστο και στους δυο κυλινδρους????
    dr big τα φωτα σου??????

κατα τα αλλα εβαλα και 16 γραναζι εμπρος και ανυπομονω για δοκιμη!!!!!
    ALWAYS A V2

Μολις αξιωθηκα να ασχοληθω με τα καρμυρατερ μου....
    ζιγκλερ +5, βελονες 1 κλικ κατω.φλοτερ στα 3mm και φτανω στις βιδες οπου ο εμπρος κυλινρος ηταν 4 στροφες απο τερμα κλειστο και ο πισω στις 2,5....
    κοιταξα στο http://ktm950.info/ και αλλου γραφει 4 αλλου γραφει 2,5...ποια ειναι η OEM ρυθμιση????να το αφησω στις 2 στροφες απο κλειστο και στους δυο κυλινδρους????
    dr big τα φωτα σου??????

κατα τα αλλα εβαλα και 16 γραναζι εμπρος και ανυπομονω για δοκιμη!!!!!
    Βελονα ενα κλικ ψηλοτερα (δηλαδη ασφαλεια ενα κλικ χαμηλοτερα, στη μεσαια εγκοπη) ειναι το σωστο, αυτο εννοεις?
    Βιδες καυσιμου, 1+3/4 στροφες απο τερμα κλειστες το καλοκαιρι και 2 στροφες το χειμωνα

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Βελονα ενα κλικ ψηλοτερα (δηλαδη ασφαλεια ενα κλικ χαμηλοτερα, στη μεσαια εγκοπη) ειναι το σωστο, αυτο εννοεις?
    Βιδες καυσιμου, 1+3/4 στροφες απο τερμα κλειστες το καλοκαιρι και 2 στροφες το χειμωνα
    ναι ναι...οι βελονες μπηκαν σωστα.....
    υπαρχει εξηγηση για την διαφορετικη ρυθμιση στις βιδες καυσιμου??αποτι φαινεται δεν εχουν ανοιχτει τα καρμπυρατερ ξανα,οποτε μαλλον δεν εχει ασχοληθει και ΠΟΤΕ κανεις μαζι τους.....
    ευχαριστω για την διευκρινηση...
    ALWAYS A V2

ναι ναι...οι βελονες μπηκαν σωστα.....
    υπαρχει εξηγηση για την διαφορετικη ρυθμιση στις βιδες καυσιμου??αποτι φαινεται δεν εχουν ανοιχτει τα καρμπυρατερ ξανα,οποτε μαλλον δεν εχει ασχοληθει και ΠΟΤΕ κανεις μαζι τους.....
    ευχαριστω για την διευκρινηση...

Στις βιδες σιγουρα καποιος εχει βαλει χερι. Αν εννοεις την διαφορετικη ρυθιση μεταξυ χειμωνα και καλοκαιριου, εχει να κανει με την πυκνοτητα του αερα. Ιδανικα, παρε flexjets για να τις ρυθμιζεις 'εξ'αποστασεως' χωρις να χρειαζεται να ανοιγεις τα καρμπυρατερ.
    Εδω που τα λεμε, δεν χρειαζεται ντε και καλα να αλλαζεις τη ρυθμιση με τις εποχες, αλλα μια μικρη διαφορα κανει αν εισαι λεπτολογος. Καλλιτερα ειναι να τις βαλεις στο 1.75 αν δε θελεις να ξανασχοληθεις.

Παιδες εγω παντως πηρα το μηχανακι μετα το σερβις των 30.000 και μετα απο τοποθετηση SAS plates, βγαλσιμο EPC και ρυθμισμα καρμπυρατερ και σε συνδιασμο με το εξατμισωνι 2 σε 1.............το θηριο ξυριζει λεμε!!! Δεν στεκεται........ωστοσο ακομα δεν εχω δει τι κανει απο αποψη τελικης, αλλα απο χαμηλα, μεσαιες και ειδικα ψηλα το μοτερ τρελενεται!!!! Να ναι καλα ο μαστρο-μητσος!!!!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kαινουργιος...με ερωτησεις (πρωτοτυπο ε?)
    από Titos2117 στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2008, 19:00
  2. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 11:28
  4. Απαντήσεις: 4