οπως τρομπες συμπλεκτη, αντλιες βενζινης και αντλίες νερου DR big
Ban 'em all
...τα οποία είναι γνωστά και λύνονται με μικρό κόστος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Τώρα αν εσύ θεωρείς αποτρεπτικό παράγοντα τα παραπάνω για να πάρεις μια μηχανή που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που καβαλάς, άποψη σου. Κάποιοι άλλοι συμβιβάζονται.
Ρε συ Elesun, το οτι ειναι γνωστά προβλήματα και ακόμα και τωρα υπαρκτά σε καμία περιπτωση δεν αναδυκνυει την εταιρια .... δηλαδη τι μου λες; Οτι και τα ρ1 που μπιελαρανε ή τα τουονο ξερω γω, ειναι γνωστο πρόβλημα και πρεπει να το δεχτει ο ιδιοκτητης ως ιδιοτροπία;
Εχω αλλαξει 2 Lc8 μεχρι στιγμής![]()
Ban 'em all
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Δεν είμαι οπαδός της ΚΤΜ (και καμίας εταιρείας). Απλά σου λέω ότι προτιμώ να έχω αυτό το "κάτι" παραπάνω αποδεχόμενος τις χαζοβλάβες αυτές. Τώρα το γιατί δεν τις διορθώνει, εκεί θα συμφωνήσουμε...
Μα δεν μπορω να αποδεχτώ οτι μια εταιρια ενδιαφέρεται για την μακροβιοτητα του κινητηρα της, του συνολου της, της φημης της και εν τέλει του πελάτη της ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ μια αξιοπιστη λυση στην αντλια πχ.. μάξιμουμ κόστους 20-30 ευρώ στην παραγωγη... ΜΑ ΕΛΕΟΣ
και εξακολουθειτε να το παρουσιαζετε σαν ιδιοτροπια, σαν ταπεραμεντο και ξερω και γω τι
Ban 'em all
Αυτό ειναι Ιταλικό... στα Αυστριακά λέγετε αλλιώς!Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
...σαν ταπεραμεντο και ξερω και γω τι
Πως δεν ξέρω.. αλλιώς όμως σίγουρα! :rotflmao:
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
Φυσικά και ειναι κριτήριο... οταν μιλάς για μακροβιότητα! Αν μιλάς για συνθηκες εργαστηρίου τότε πάσο... ουτε motorec 15-50 εχει παντου, ουτε ποιοτητα βενζινης συγκεκριμενη κλπ κλπ... καλεισαι αν θελεις να εχεις την αντοχη σαν συγκριτικό πλεονέκτημα, να ανταπεξέλεις σε όσες πιθανές συνθήκες φτάνει το εμπορικό σου κομμάτι βρε αδερφε τουλάχιστον...Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Οπως?
Και γιατι αυτο ειναι κριτηριο? Επειδη δεν θα εχω χρηματα να του αλλαξω λαδια?![]()
Ban 'em all
-Οι αντλιες βενζινης ειναι κοινες για πολλα μοντελα, οπως πχ αφρικα και πολλα αλλα καρμπυρατερατα μηχανακια και τις φτιαχνει η mitsubishi. Με 50 ευρω παιρνεις ενα οπτικο συστημα ενεργοποιησης αντι αυτο των ακιδων, και τελειωνει το θεμα. Τα 950 παρουσιαζουν συνχνοτερα προβληματα απο οτι τα αλλα, μονο και μονο επειδη λογω ιππων η αντλια δουλευει με μεγαλυτερη συχνοτητα (ταχυτερη φθορα ακιδων) και επειδη βρισκεται σε σημειο ευπαθες στην υγρασια, ειδικα οταν περνας ποταμια. Με το οπτικο συστημα, οπως ειπα πριν, τελειωνει το θεμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
-Η αντλια νερου ειναι θεμα σχεδιασης, καθως δεν υπαρχει ενδιαμεσος θαλαμος μεταξυ λαδιου και νερου, οποτε οταν τα τσιμουχακια τα παιξουν εχεις διαρροη απο το νερο στο λαδι. Απο τα τελευταια ψεκαστα ομως υπαρχει αξονας αντλιας με καλλιτερη επιφανειακη κατεργασια που δεν φθειρει την τσιμουχα και το προβλημα εχει σχεδον εκμηδενιστει. Παντως εμεις οι κατοχοι το βλεπουμε ως θεμα σερβις καθε 30-50Κ χλμ και δεν μας αποσχολει πλεον. Το κοστος του κιτ ειναι αν θυμαμαι καλα 150ευ. Στα τελευταια ψεκαστα δεν νομιζω να τιθεται θεμα παντως, και το καινουριο κιτ ειναι συμβατο με τα 950.
-Το προβλημα τρομπας συμπλεκτη λυνεται με αφτερμαρκετ που κανει 100ευ.
Συνολικα, το κοστος για να διορθωθουν ολα αυτα ειναι μικρο και οι λυσεις απλες. Το αν καποιος θεωρει αυτες τις ελλειψεις απαραδεκτες η οχι, ειναι καθαρα προσωπικο θεμα, και ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν ελαχιστες μηχανες που δεν πασχουν απο κατι. Εγω προσωπικα, αν εκανα ταξιδι στην αφρικη, θα ειχα απολυτη εμπιστοσυνη στο 950 και το μονο που θα επερνα μαζι μου σαν ανταλλακτικο (αφου θα ειχα κανει τα παραπανω) θα ηταν ενας εξτρα ανορθωτης.![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Ready to race?Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Αυτό ειναι Ιταλικό... στα Αυστριακά λέγετε αλλιώς!
Πως δεν ξέρω.. αλλιώς όμως σίγουρα! :rotflmao:![]()
Give me fuel, Give me fire
Από τα ανωτέρω και μονο, καταλαβαίνεις απο μονος σου οτι δεν εισαι ο μέσος χρήστης που θα υποσχεθεί την μακροβιότητα και το ομαλο της πορευσης.... αποδεικνυεις οτι χρειάζεται κάτι παραπάνω απο 15 χιλιαρικα για ενα τετοιο μηχανακιΑρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
-Οι αντλιες βενζινης ειναι κοινες για πολλα μοντελα, οπως πχ αφρικα και πολλα αλλα καρμπυρατερατα μηχανακια και τις φτιαχνει η mitsubishi. Με 50 ευρω παιρνεις ενα οπτικο συστημα ενεργοποιησης αντι αυτο των ακιδων, και τελειωνει το θεμα. Τα 950 παρουσιαζουν συνχνοτερα προβληματα απο οτι τα αλλα, μονο και μονο επειδη λογω ιππων η αντλια δουλευει με μεγαλυτερη συχνοτητα (ταχυτερη φθορα ακιδων) και επειδη βρισκεται σε σημειο ευπαθες στην υγρασια, ειδικα οταν περνας ποταμια. Με το οπτικο συστημα, οπως ειπα πριν, τελειωνει το θεμα.
-Η αντλια νερου ειναι θεμα σχεδιασης, καθως δεν υπαρχει ενδιαμεσος θαλαμος μεταξυ λαδιου και νερου, οποτε οταν τα τσιμουχακια τα παιξουν εχεις διαρροη απο το νερο στο λαδι. Απο τα τελευταια ψεκαστα ομως υπαρχει αξονας αντλιας με καλλιτερη επιφανειακη κατεργασια που δεν φθειρει την τσιμουχα και το προβλημα εχει σχεδον εκμηδενιστει. Παντως εμεις οι κατοχοι το βλεπουμε ως θεμα σερβις καθε 30-50Κ χλμ και δεν μας αποσχολει πλεον. Το κοστος του κιτ ειναι αν θυμαμαι καλα 150ευ. Στα τελευταια ψεκαστα δεν νομιζω να τιθεται θεμα παντως, και το καινουριο κιτ ειναι συμβατο με τα 950.
-Το προβλημα τρομπας συμπλεκτη λυνεται με αφτερμαρκετ που κανει 100ευ.
Συνολικα, το κοστος για να διορθωθουν ολα αυτα ειναι μικρο και οι λυσεις απλες. Το αν καποιος θεωρει αυτες τις ελλειψεις απαραδεκτες η οχι, ειναι καθαρα προσωπικο θεμα, και ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν ελαχιστες μηχανες που δεν πασχουν απο κατι. Εγω προσωπικα, αν εκανα ταξιδι στην αφρικη, θα ειχα απολυτη εμπιστοσυνη στο 950 και το μονο που θα επερνα μαζι μου σαν ανταλλακτικο (αφου θα ειχα κανει τα παραπανω) θα ηταν ενας εξτρα ανορθωτης.![]()
![]()
![]()
Τι να λέμε ρε παιδες, οταν υπαρχουν παπια που κατουρας για να πάνε και βαζεις και λαδοριγανη στο κάρτερ όλα τα αλλα ειναι ντροπη![]()
![]()
![]()
Ban 'em all
καλα εγω, εσυ το χέρι σου στο ευαγγελιο το βαζεις; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Λες κουβέντες βαριές ....![]()
Ban 'em all
Δε λέω...καλές οι Seagull αλλά προτιμώ μια E-TEC αν ήθελα να κάνω τις βόλτες μου σκαφάτος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Τι να λέμε ρε παιδες, οταν υπαρχουν παπια που κατουρας για να πάνε και βαζεις και λαδοριγανη στο κάρτερ όλα τα αλλα ειναι ντροπη![]()
![]()
![]()
Ασχετα πάντως με τα κολπα του marketing και τα κατασκευαστικά λάθη που προβάλλονται ως τελετή μύησης των εκλεκτών κλπ φίφες, δύσκολα μπορεί να πει κάποιος οτι τα ΚΤΜ δεν έχουν καλό value for money.
Συγκρίσεις του στυλ "ναι αλλά με -5000€ παίρνεις FMX αντί του 690" είναι κουβέντες μεταξύ συνταξιούχων στην ουρά στο ΙΚΑ.
Παρόλα αυτά είναι εκνευριστικό να παραμένουν γνωστά προβλήματα σε μοτό που θα μπορούσαν να λυθούν με 50-100€ αλλά παραμένουν. Δλδ στα gixxer πόσο παραπάνω κοστίζει ένα σετ καλύτερων φρενων που ως γνωστό πάσχει από καταβολής γέννησης του μοντέλου?![]()