Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 131

Θέμα: περι μακροβιοτητας Lc8

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    οπως τρομπες συμπλεκτη, αντλιες βενζινης και αντλίες νερου DR big
    Ban 'em all

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    ...τα οποία είναι γνωστά και λύνονται με μικρό κόστος.
    Τώρα αν εσύ θεωρείς αποτρεπτικό παράγοντα τα παραπάνω για να πάρεις μια μηχανή που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που καβαλάς, άποψη σου. Κάποιοι άλλοι συμβιβάζονται.

Ρε συ Elesun, το οτι ειναι γνωστά προβλήματα και ακόμα και τωρα υπαρκτά σε καμία περιπτωση δεν αναδυκνυει την εταιρια .... δηλαδη τι μου λες; Οτι και τα ρ1 που μπιελαρανε ή τα τουονο ξερω γω, ειναι γνωστο πρόβλημα και πρεπει να το δεχτει ο ιδιοκτητης ως ιδιοτροπία;

Εχω αλλαξει 2 Lc8 μεχρι στιγμής
    Ban 'em all

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Και το στρώμα πάντως απο περιφερειακα δεν λεει τίποτα.
    Ομως υπαρχουν λύσεις, αν και το κόστος δεν είναι και αμελητέο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	stroma_aigeas_mattress_01-thumb-large.jpg 
Προβολές:	222 
Μέγεθος:	31,3 KB 
ID:	238091
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Δεν είμαι οπαδός της ΚΤΜ (και καμίας εταιρείας). Απλά σου λέω ότι προτιμώ να έχω αυτό το "κάτι" παραπάνω αποδεχόμενος τις χαζοβλάβες αυτές. Τώρα το γιατί δεν τις διορθώνει, εκεί θα συμφωνήσουμε...

Μα δεν μπορω να αποδεχτώ οτι μια εταιρια ενδιαφέρεται για την μακροβιοτητα του κινητηρα της, του συνολου της, της φημης της και εν τέλει του πελάτη της ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ μια αξιοπιστη λυση στην αντλια πχ.. μάξιμουμ κόστους 20-30 ευρώ στην παραγωγη... ΜΑ ΕΛΕΟΣ

και εξακολουθειτε να το παρουσιαζετε σαν ιδιοτροπια, σαν ταπεραμεντο και ξερω και γω τι
    Ban 'em all

...σαν ταπεραμεντο και ξερω και γω τι
    Αυτό ειναι Ιταλικό... στα Αυστριακά λέγετε αλλιώς!
    Πως δεν ξέρω.. αλλιώς όμως σίγουρα! :rotflmao:
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Οπως?

Και γιατι αυτο ειναι κριτηριο? Επειδη δεν θα εχω χρηματα να του αλλαξω λαδια?
    Φυσικά και ειναι κριτήριο... οταν μιλάς για μακροβιότητα! Αν μιλάς για συνθηκες εργαστηρίου τότε πάσο... ουτε motorec 15-50 εχει παντου, ουτε ποιοτητα βενζινης συγκεκριμενη κλπ κλπ... καλεισαι αν θελεις να εχεις την αντοχη σαν συγκριτικό πλεονέκτημα, να ανταπεξέλεις σε όσες πιθανές συνθήκες φτάνει το εμπορικό σου κομμάτι βρε αδερφε τουλάχιστον...
    Ban 'em all

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    -Οι αντλιες βενζινης ειναι κοινες για πολλα μοντελα, οπως πχ αφρικα και πολλα αλλα καρμπυρατερατα μηχανακια και τις φτιαχνει η mitsubishi. Με 50 ευρω παιρνεις ενα οπτικο συστημα ενεργοποιησης αντι αυτο των ακιδων, και τελειωνει το θεμα. Τα 950 παρουσιαζουν συνχνοτερα προβληματα απο οτι τα αλλα, μονο και μονο επειδη λογω ιππων η αντλια δουλευει με μεγαλυτερη συχνοτητα (ταχυτερη φθορα ακιδων) και επειδη βρισκεται σε σημειο ευπαθες στην υγρασια, ειδικα οταν περνας ποταμια. Με το οπτικο συστημα, οπως ειπα πριν, τελειωνει το θεμα.

-Η αντλια νερου ειναι θεμα σχεδιασης, καθως δεν υπαρχει ενδιαμεσος θαλαμος μεταξυ λαδιου και νερου, οποτε οταν τα τσιμουχακια τα παιξουν εχεις διαρροη απο το νερο στο λαδι. Απο τα τελευταια ψεκαστα ομως υπαρχει αξονας αντλιας με καλλιτερη επιφανειακη κατεργασια που δεν φθειρει την τσιμουχα και το προβλημα εχει σχεδον εκμηδενιστει. Παντως εμεις οι κατοχοι το βλεπουμε ως θεμα σερβις καθε 30-50Κ χλμ και δεν μας αποσχολει πλεον. Το κοστος του κιτ ειναι αν θυμαμαι καλα 150ευ. Στα τελευταια ψεκαστα δεν νομιζω να τιθεται θεμα παντως, και το καινουριο κιτ ειναι συμβατο με τα 950.

-Το προβλημα τρομπας συμπλεκτη λυνεται με αφτερμαρκετ που κανει 100ευ.

Συνολικα, το κοστος για να διορθωθουν ολα αυτα ειναι μικρο και οι λυσεις απλες. Το αν καποιος θεωρει αυτες τις ελλειψεις απαραδεκτες η οχι, ειναι καθαρα προσωπικο θεμα, και ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν ελαχιστες μηχανες που δεν πασχουν απο κατι. Εγω προσωπικα, αν εκανα ταξιδι στην αφρικη, θα ειχα απολυτη εμπιστοσυνη στο 950 και το μονο που θα επερνα μαζι μου σαν ανταλλακτικο (αφου θα ειχα κανει τα παραπανω) θα ηταν ενας εξτρα ανορθωτης.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    ή τα τουονο ξερω γω
    Λες κουβέντες βαριές ....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
    Αυτό ειναι Ιταλικό... στα Αυστριακά λέγετε αλλιώς!
    Πως δεν ξέρω.. αλλιώς όμως σίγουρα! :rotflmao:
    Ready to race?
    Give me fuel, Give me fire

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    -Οι αντλιες βενζινης ειναι κοινες για πολλα μοντελα, οπως πχ αφρικα και πολλα αλλα καρμπυρατερατα μηχανακια και τις φτιαχνει η mitsubishi. Με 50 ευρω παιρνεις ενα οπτικο συστημα ενεργοποιησης αντι αυτο των ακιδων, και τελειωνει το θεμα. Τα 950 παρουσιαζουν συνχνοτερα προβληματα απο οτι τα αλλα, μονο και μονο επειδη λογω ιππων η αντλια δουλευει με μεγαλυτερη συχνοτητα (ταχυτερη φθορα ακιδων) και επειδη βρισκεται σε σημειο ευπαθες στην υγρασια, ειδικα οταν περνας ποταμια. Με το οπτικο συστημα, οπως ειπα πριν, τελειωνει το θεμα.

-Η αντλια νερου ειναι θεμα σχεδιασης, καθως δεν υπαρχει ενδιαμεσος θαλαμος μεταξυ λαδιου και νερου, οποτε οταν τα τσιμουχακια τα παιξουν εχεις διαρροη απο το νερο στο λαδι. Απο τα τελευταια ψεκαστα ομως υπαρχει αξονας αντλιας με καλλιτερη επιφανειακη κατεργασια που δεν φθειρει την τσιμουχα και το προβλημα εχει σχεδον εκμηδενιστει. Παντως εμεις οι κατοχοι το βλεπουμε ως θεμα σερβις καθε 30-50Κ χλμ και δεν μας αποσχολει πλεον. Το κοστος του κιτ ειναι αν θυμαμαι καλα 150ευ. Στα τελευταια ψεκαστα δεν νομιζω να τιθεται θεμα παντως, και το καινουριο κιτ ειναι συμβατο με τα 950.

-Το προβλημα τρομπας συμπλεκτη λυνεται με αφτερμαρκετ που κανει 100ευ.

Συνολικα, το κοστος για να διορθωθουν ολα αυτα ειναι μικρο και οι λυσεις απλες. Το αν καποιος θεωρει αυτες τις ελλειψεις απαραδεκτες η οχι, ειναι καθαρα προσωπικο θεμα, και ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν ελαχιστες μηχανες που δεν πασχουν απο κατι. Εγω προσωπικα, αν εκανα ταξιδι στην αφρικη, θα ειχα απολυτη εμπιστοσυνη στο 950 και το μονο που θα επερνα μαζι μου σαν ανταλλακτικο (αφου θα ειχα κανει τα παραπανω) θα ηταν ενας εξτρα ανορθωτης.
    Από τα ανωτέρω και μονο, καταλαβαίνεις απο μονος σου οτι δεν εισαι ο μέσος χρήστης που θα υποσχεθεί την μακροβιότητα και το ομαλο της πορευσης.... αποδεικνυεις οτι χρειάζεται κάτι παραπάνω απο 15 χιλιαρικα για ενα τετοιο μηχανακι

Τι να λέμε ρε παιδες, οταν υπαρχουν παπια που κατουρας για να πάνε και βαζεις και λαδοριγανη στο κάρτερ όλα τα αλλα ειναι ντροπη
    Ban 'em all

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Λες κουβέντες βαριές ....
    καλα εγω, εσυ το χέρι σου στο ευαγγελιο το βαζεις; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ban 'em all

Τι να λέμε ρε παιδες, οταν υπαρχουν παπια που κατουρας για να πάνε και βαζεις και λαδοριγανη στο κάρτερ όλα τα αλλα ειναι ντροπη
    Δε λέω...καλές οι Seagull αλλά προτιμώ μια E-TEC αν ήθελα να κάνω τις βόλτες μου σκαφάτος.

Ασχετα πάντως με τα κολπα του marketing και τα κατασκευαστικά λάθη που προβάλλονται ως τελετή μύησης των εκλεκτών κλπ φίφες, δύσκολα μπορεί να πει κάποιος οτι τα ΚΤΜ δεν έχουν καλό value for money.
    Συγκρίσεις του στυλ "ναι αλλά με -5000€ παίρνεις FMX αντί του 690" είναι κουβέντες μεταξύ συνταξιούχων στην ουρά στο ΙΚΑ.

Παρόλα αυτά είναι εκνευριστικό να παραμένουν γνωστά προβλήματα σε μοτό που θα μπορούσαν να λυθούν με 50-100€ αλλά παραμένουν. Δλδ στα gixxer πόσο παραπάνω κοστίζει ένα σετ καλύτερων φρενων που ως γνωστό πάσχει από καταβολής γέννησης του μοντέλου?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

καλα εγω, εσυ το χέρι σου στο ευαγγελιο το βαζεις; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    όσο βάζεις εσύ το δικό σου οτι δεν σπάνε τα vstom
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περι Γαμου
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:46
  2. Περί Αλυσίδας …
    από niko13g στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 14:38
  3. περι βενζινης
    από bsari στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks