Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Ρε παιδιά τι απίστευτο που είναι το νέο οργανάκι του ZX-10R. Τρισδιάστατη οπτική με την ψηφιακή οθόνη ενδείξεων να είναι μπροστά και στο βάθος να φαίνεται πεντακάθαρα το αναλογικό στροφόμετρο. Πολύ καλή σχεδίαση και πανέξυπνη υλοποίηση. Δεν ξέρω βέβαια πόσο λειτουργικό θα είναι στην πράξη αλλά πολύ μεγάλο πλεονέκτημα είναι οτι μπορεί να ρυθμιστή το backlight σε επίπεδα, ανάλογα με τον φωτισμό του εξωτερικού περιβάλλοντος.
Απο όσες φωτο είχα δεί, δεν μου άρεσε καθόλου, και ακόμα το θεωρώ το ασχημότερο χιλιάρι (ιαπωνικό πάντα, γιατί υπάρχουν ιταλικά πολύ πιο άσχημα). Όμως το χρωματάκι αυτό είναι πάρα πολύ καλό και μπορώ να πω οτι απο κοντά είναι πολύ συμπαθητική.
![]()
ΣΣΣΣΣ, μην το πεις σε κανενα :a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από mirrorofsorrow
Εδώ τα 3 δεκάρια παραταγμένα.
Αυτα ειναι τα 636 ...
![]()
![]()
![]()
Αυτά παθαίνεις όταν επιλέγεις απο μικρογραφίες. :rotflmao:
Σύμφωνα με αυτά που έχουν γραφτεί πάντως το μηχανάκι πέραν απο εμφανισιακά (κάτι υποκειμενικό) χάλασε και οδηγικά, ακόμα και στην πίστα που ήταν απο τα κορυφαία. Αρκετά βαρύτερη αίσθηση και ασαφές μπροστινο... απαράδεκτο για καβα.
Απο απόδοση σκίζει βέβαια αλλά δεν αρκεί...
Το Κ παραμένει βασιλιάς στην κατηγορία.
Η καβασάκι πρέπει να προσπαθίσει περισσότερο.
![]()
Που ειδες αρνητικα σχολια?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
Σύμφωνα με αυτά που έχουν γραφτεί πάντως το μηχανάκι πέραν απο εμφανισιακά (κάτι υποκειμενικό) χάλασε και οδηγικά, ακόμα και στην πίστα που ήταν απο τα κορυφαία. Αρκετά βαρύτερη αίσθηση και ασαφές μπροστινο... απαράδεκτο για καβα.
Απο απόδοση σκίζει βέβαια αλλά δεν αρκεί...
Το Κ παραμένει βασιλιάς στην κατηγορία.
Η καβασάκι πρέπει να προσπαθίσει περισσότερο.
![]()
Εγω διαβαζω οτι ειναι κορυφαιο στην πιστα!
μπορει του 2006 να ειναι χοντροκολο αλλα στο δρομο και πιστα μαμαει γιατι απλα ειναι καβλασακι![]()
Δε πα να γ......νεΑρχικά δημιουργήθηκε από DimST
Bike Απριλίου ... κυριολεκτικά το έθαψαν.
ΚΑΛΑ και τι θα παρει ο ανθρωπος.Το δικο μου το 636 και 2500 χιλιαρικα στο χερι και το πηρα πες του φιλου σου αυριοΑρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Κι άλλη μια.
Τι να λέμε τώρα.
Αφήστε που βιαζόμουνα κιόλας και δεν το φωτογράφησα με την ησυχία μου.
Το μοναδικό στην πόλη μου. 3500χλμ έχει. Αν τα είχα τα λεφτά το αγόραζα με κλειστά μάτια.
Ακόμη και η Ackrapovic το συχαίνεται το 2006 και το δίχνει με τον τρόπο της.
στο τεστ του MCN με τα νεα χιλιαρια εχαμε τους παρακατω καλυτερους χρονους σε πιστα:
1. Kawasaki Ninja ZX-10R 1:44.56
2. Honda Fireblade 1:45.11
3. Yamaha YZF-R1 1:45.14
4. Suzuki GSX-R1000 1:45.45
Γιώργο είμαι σίγουρος ότι το Κ5 πήρε αντικειμενικότατα την τελευταία θέση..............Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
στο τεστ του MCN με τα νεα χιλιαρια εχαμε τους παρακατω καλυτερους χρονους σε πιστα:
1. Kawasaki Ninja ZX-10R 1:44.56
2. Honda Fireblade 1:45.11
3. Yamaha YZF-R1 1:45.14
4. Suzuki GSX-R1000 1:45.45
![]()
![]()
![]()
δε μιλησα για θεση αλλα για χρονους στη συγκεκριμενη πιστα απο συγκερκριμενους δοκιμαστες