κριμα ρε γμτ, πολύ κρίμα![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
@AUFGEBRACHT: Δεν σκέφτηκες όμως ότι δεν είχαν την παραμικρή ενημέρωση, ούτε γνώριζαν την σοβαρότητα του γεγονότος...Έχουν μεγάλο ελαφρυντικό γι'αυτή την συμπεριφορά τους!
Δεν νομίζω ότι εδώ θα ήταν καλύτερη η αντιμετώπιση...
Προφανώς για να ακυρωθεί ένας αγώνας μεσολαβεί ένα σοβαρό γεγονός...Είμαι συναισθηματικά φορτισμένος και από το μεσημέρι κλαίω σαν μικρό παιδί...Αρχικά δημιουργήθηκε από staffaki
@AUFGEBRACHT: Δεν σκέφτηκες όμως ότι δεν είχαν την παραμικρή ενημέρωση, ούτε γνώριζαν την σοβαρότητα του γεγονότος...Έχουν μεγάλο ελαφρυντικό γι'αυτή την συμπεριφορά τους!
Δεν νομίζω ότι εδώ θα ήταν καλύτερη η αντιμετώπιση...
Και βέβαια δίκιο έχεις απλά ένα τόσο τραγικό γεγονός δεν είναι το πρώτο πράγμα που σου περνάει από το μυαλό σαν θεατής...οπότε εν μέρει δικαιολογούνται...
![]()
Παιδιά απίστευτο μου έχει κοπεί το αίμα.
Είχα κάτι σκοτούρες και έβαλα να δω motogp να ξεχαστώ και βλέπω αυτό...
Κρίμα, ένας από τους πολλά υποσχόμενους "τρελούς" -με όλη την καλή έννοια της λέξης, οδηγούς. Χάρη σε οδηγούς σαν κι αυτόν προσωπικά έβλεπα motogp με κομμένη την ανάσα, νοιώθοντας την αδρεναλίνη τους -βλέπε κόντρα με Bautista σε αυτό τον μοιραίο αγώνα.
Πραγματικά νομίζω ότι αυτό θα αποτελέσει τρομακτικό ταρακούνημα για τον Rossi, όποια και αν είναι η απόφαση του για το μέλλον.
Καλό ταξίδι Marco
Δεν θα είναι ταρακούνημα μόνο για τον Rossi, αλλά και για το άθλημα το ίδιο,έχω την εντύπωση...αν αληθεύει πως μετά από το τραγικό αυτό γεγονός ο Vale δεν θα ξανατρέξει σε MotoGP...όπως και να το κάνουμε,είτε ανήκεις στους εχθρούς ή στους φίλους του Rossi,είναι αναμφισβήτητα ένας από τους μεγαλύτερους οδηγούς και αυτός που κατά τη γνώμη μου έκανε δημοφιλές το άθλημα...ακόμα κι η γιαγιά μου έχει ακούσει τον Rossi και τον αναγνωρίζει...Πάντως, στην σχεδόν ανύπαρκτη ψυχολογία του Γιατρού,ο χαμός του φίλου του και πόσο μάλλον η εμπλοκή του στον άδικο χαμό του είναι η θρυαλλίδα...απλά θα είναι κρίμα να τελειώσει την καριέρα του με ένα τέτοιο τρόπο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Παιδιά απίστευτο μου έχει κοπεί το αίμα.
Είχα κάτι σκοτούρες και έβαλα να δω motogp να ξεχαστώ και βλέπω αυτό...
Κρίμα, ένας από τους πολλά υποσχόμενους "τρελούς" -με όλη την καλή έννοια της λέξης, οδηγούς. Χάρη σε οδηγούς σαν κι αυτόν προσωπικά έβλεπα motogp με κομμένη την ανάσα, νοιώθοντας την αδρεναλίνη τους -βλέπε κόντρα με Bautista σε αυτό τον μοιραίο αγώνα.
Πραγματικά νομίζω ότι αυτό θα αποτελέσει τρομακτικό ταρακούνημα για τον Rossi, όποια και αν είναι η απόφαση του για το μέλλον.
Καλό ταξίδι Marco
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
Οχι ρε γμτ, δεν ειναι δυνατον
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
ειχα πολλα χρονια να κλαψω.
αντιο ρε μαχητη, ευχομαι ολα να ναι καλυτερα εκει που πας, ο Θεος ηθελε να τρεχεις στις πιστες του ουρανου του αδιαφορωντας για το ποσο ξενερωτο θα γινει το σπορ για ολους εμας .
τραγωδια για τον ιδιο αλλα και για τους αγωνες!
το ιδιο οπως συνεβη με το χαμο του A.Senna..
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Καλό ταξίδι Marco!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι να πει κανείς..
Ανατριχιαστικό το πλάνο από το ελικόπτερο![]()
Ciao Marco!!![]()
Υ.Γ.Για τους Μαλαίσιους....μου έδωσαν την εντύπωση (και δικαίως με τη συμπεριφορά τους μετά την ακύρωση) ότι μας έχουν ξεπεράσει στο καφριλίκι :a020:
Η αντιμετώπιση του γεγονότος από το κοινό ,κατ'εμέ πάντα,θα μπορούσε να είναι αιτία για να μην ξαναγίνει αγώνας ποτέ εκεί......ηλίθιοι...
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Αντίο Marco![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
![]()
Τι να πει κανείς..
Ανατριχιαστικό το πλάνο από το ελικόπτερο![]()
Ciao Marco!!![]()
Υ.Γ.Για τους Μαλαίσιους....μου έδωσαν την εντύπωση (και δικαίως με τη συμπεριφορά τους μετά την ακύρωση) ότι μας έχουν ξεπεράσει στο καφριλίκι :a020:
Η αντιμετώπιση του γεγονότος από το κοινό ,κατ'εμέ πάντα,θα μπορούσε να είναι αιτία για να μην ξαναγίνει αγώνας ποτέ εκεί......ηλίθιοι...
Πάντως ανακοινώθηκε πως του χρόνου η πίστα βγαίνει από το καλεντάρι των αγώνων...η εικόνα που παρέθεσα παραπάνω είναι ενδεικτική της αντιμετώπισης των θεατών...![]()