Σελίδα 4 από 135 ΠρώτοΠρώτο 1234567891454104 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 2014

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙΙ

Κρουκη, μια και ο λαός αποδεδειγμένα έχει μνήμη χρυσοψαρου, γιατί να αναφερθεί κανείς σε μεγαλύτερο διάστημα;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    SVX αυτα εγραψες.

Ελπιζω αυτο το γενικο και αοριστο "ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ να φαγωνομαστε" να μην ειναι quote σε μενα γιατι δεν ειπα αυτο.Επισης χρησιμοποιω την λεξη "νιωθω" πολυ συχνα οταν εκφραζω μια τετοια σκεψη.
    Φυσικα αυτο το ποστ δεν ειναι για να στην πω προσωπικα αλλα μια αφορμη για τα παρακατω.

Ασχετως λοιπον αν καταλαβαινεις τι λεω, υπαρχει ενα σοβαρο προβλημα εδω.
    Δεν με εμπιστευεσαι.
    Και οχι μονο εμενα αλλα κανεναν.Καλα, ισως μερικους αλλα αμφιβαλλω.
    Και εγω το ιδιο δυστυχως.

Και δεν ειμαστε μονοι μας, στο λεω εγω οτι οσοι εγραφαν ολο αυτο τον καιρο στο θρεντ "ΔΝΤ ΤΡΟΙΚΑ" δεν εμπιστευονταν ο ενας τον αλλο.
    Οποτε σχεδον κανενας δεν εμπιστευεται κανενα.
    Και οχι απλα δεν αλληοεμπιστευομαστε αλλα ειναι σαφες οτι και δεν πολυγουσταριζομαστε μεταξυ μας.

Στα ματια μου αυτο ειναι ηλιου φαεινοτερο και αν φαινεται τοσο εντονα εδω μεσα που η μορφη ενος φορουμ σε συνδυασμο με τον γραπτο λογο κρυβει καποια πραγματα, αυτο παει να πει οτι και "εξω" μαλλον ο ενας κυνηγαει να ισοπεδωσει τον αλλο με φτυαρι και να κανει μπανιο στο πυον του κυριολεκτικα και μεταφορικα.

Οταν λοιπον ζουμε σε μια κατασταση η οποια ειναι ολοφανερη και στον τελευταιο μπαμπουινο οτι
    ειναι τουλαχιστον σουρεαλιστικη εγω θελω φιλους που να εχουμε καποια ελαχιστα πραγματα κοινα περα απο τπ συνθημα πχ "να καει η Βουλη" .

Θελω να ξερω οτι ο ανθρωπος διπλα μου που θα "καψει την Βουλη" θα το κανει γιατι ο χειμωνας που ερχεται θα βρει ανθρωπους χωρις θερμανση,και οχι γιατι θελει απλα να δει τον Παπανδρεου να στριφογυριζει σαν αρνι στη σουβλα και στον ρολο του ψηστη ο Σαμαρας.

Θελω να ξερω ο ανθρωπος που γκρινιαζει για τον φασισμο του Κρατους το κανει επειδη δεν γουσταρει γιατι οι μονες προσληψεις ειναι για μπατσους, και οχι επειδη ηταν συνδικαλισμενος αριστερος με την μια συμβαση να διαδεχεται την αλλη εις βαρος αλλων και τωρα παιρνει τα 3 του.

Θελω να ξερω οτι αυτος που ειναι μονος του στον δρομο κατω στο Συνταγμα διπλα μου και απλα κατεβαινει και αφουγκραζεται δεν νιωθει τοσο μονος η τοσο απελπισμενος ωστε να με κανει
    και μενα να μην θελω να ξανακατεβω.

Θελω να ξερω οτι ο ανθρωπος διπλα μου που βρισκεται σε διαφορα μπλοκ και τρωει δακρυγονα
    για πρωτη φορα, θα παρει το τουβλο και θα το πεταξει εκει που πρεπει αλλιως μπορει να πετυχει εμενα που δεν του εφταιξα σε τιποτα.

Θελω να ξερω οτι ο κινηματογραφιστης/σκηνοθετης/ηχοληπτης κοκ που κατεβαινει στην πορεια κατεβαινει επειδη νιωθει την φωνη του να πνιγεται και επειδη οι λιγοι νεοι ανθρωποι στον χωρο ειναι πρακτικα μονοι σε ολα τα επιπεδα, και οχι επειδη το Κεντρο Κινηματογραφουη η ΕΡΤ δεν χρηματοδοτει αυτον και τους φιλους του πια.

Θελω να ξερω οτι ο ανθρωπος που βριζει τους εκπαιδευτικους κατανοει οτι ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ
    σε ενα σαπιο συστημα λειτουργουν και οτι φυσικα αυριο ΔΙΚΑΙΩΣ θα βρεθει καποιος να βρισει αυτον.

Θελω να ξερω οτι περα απο την αγανακτηση υπαρχει κατανοηση.

Και δεν υπαρχει.Και κανεις πολιτικος μεγαλοεπιχειρηματιας,εφοπλιστης κοκ δεν φταιει ΑΜΕΣΑ για αυτο παρα μονο εγω και συ.Και αμα δεν με πολυγουσταρεις και δεν με εμπιστευεσαι εγω δεν νιωθω και πολυ υπερανω.

+1000...............................

αλλα ελπιζω να μην ξεχνας και οτι,Οταν εχεις να κανεις με τον κοσμο, ο μοναδικος δρομος προς την επιτυχια ειναι η εμπιστοσυνη. καλη δυναμη σε ολους μας εκει εξω, στους δρομους τις σιωπης. προς το παρον.
    Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Γαμωτο κατι λαθος πρεπει να εκανα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    SVX αυτα εγραψες.

Ελπιζω αυτο το γενικο και αοριστο "ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ να φαγωνομαστε" να μην ειναι quote σε μενα γιατι δεν ειπα αυτο.Επισης χρησιμοποιω την λεξη "νιωθω" πολυ συχνα οταν εκφραζω μια τετοια σκεψη.
    Φυσικα αυτο το ποστ δεν ειναι για να στην πω προσωπικα αλλα μια αφορμη για τα παρακατω.
    ...................................................

..............................................................
    ...............................................

Και δεν υπαρχει.Και κανεις πολιτικος μεγαλοεπιχειρηματιας,εφοπλιστης κοκ δεν φταιει ΑΜΕΣΑ για αυτο παρα μονο εγω και συ.Και αμα δεν με πολυγουσταρεις και δεν με εμπιστευεσαι εγω δεν νιωθω και πολυ υπερανω.
    σχετικα με τα παραπανω... επεσημανα τους "ψευτοεπαναστατες' εκπαιδευτικους, ταξιτζηδες, φορτηγατζηδες, δικηγορους, στρατιωτικους , μισθωτους και συνταξιουχους (δεν στοχοποιω)

ΨΕΥΤΟ_ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ γιατι ειναι ολοι στην ουρα για να "επαναστατησουν" και να τα δωσουν ολα για ολα οταν θιχτει ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΣ .... ποτε ενωμενοι ....

"- τι με νοιαζει εμενα για τους φαρμακοποιους? αυτοι καναν περιουσιες ....καλα να παθουν κλπ κλπ .."

ο λαος αυτος ειναι αμιγως "παρτακιας" και εχει πολλα να χασει και να αφησει πισω αν ακολουθησει μια σκληροπυρηνικη - επαναστατικη ιδεολογια (και τροπο ζωης)

- 1 ομως στον εκπαιδευτικο που γυρνωντας απο τις 3μηνες διακοπες του καλοκαιριου ειχε κινητοποιησεις για το νομοσχεδιο περι εκπαιδευτικου τον Σεπτεμβριο, Καταληψεις για τα βιβλια τον Οκτωβριο , και την Τεταρτη (σημερα) πριν την γιορτη της 28ης και πριν την επισημη αργια.... εξαγγελει "κινητοποιησεις" ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ 5νθημερο σε Πηλιο και Αραχωβα....

Κοινωνικος Παρασιτισμος και Επαγγελματικη απαξιωση........ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ & κρυφο σχολειο ( κλειστα τμηματα 8 ατομων )
    Accipere quam facere praestat injuriam

όπου γης Το avatar του/της iosif
    svx

κοιτα

εχω φιλους δασκαλους που εκαναν διμηνη απεργια πριν 5 χρονια (την θυμαστε?)

εχω φιλη καθηγητρια που εδω και 10 χρονια κανει μαθηματα εθελοντικα και αμισθι σε μαθητες

εχω φιλους καθηγητες γαμω τα παιδια

φυσικα οπως σε καθε επαγγελματικη κατηγορια υπαρχουν καμποσοι αστα να πανε συμφωνοι οκ
    αλλα δεν ξερω τι κολλημα εχεις φαει με τους εκπαιδευτικους που μαζι με τους γιατρους ειναι η βαση καθε κοινωνικης οργανωσης και θα επρεπε να αμοιβονται πλουσιοπαροχα-φυσικα με αναλογες απαιτησεις-και να εχουν τις καλυτερες συνθηκες δουλειας

φιλε δεν φταινε οι εκπαιδυτικοι που τα σχολεια εχουν μαετατραπει σε προετοιμασια για πανελλαδικες. δες την υλη και το συστημα

αλλα ειδικα αυτο το τελευται οτι θα κανουν 5μερο στο πηλιο... ειναι ολα τα λεφτα. εδω δεν εχουμε ΟΛΟΙ λεφτα για βενζινη ρε φιλε
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Σε όσους αντεχουν να διαβαζουν οικονομικές μελέτες.
    Διαβαστε το σημερινο εβδομαδιαίο δελτίο της Αλφα.

http://www.alpha.gr/files/infoanalys...ly20111026.pdf

Απο τα bold της δευτερης στήλης και μετα. ΤΟ βρήκα πολύ ενδιαφέρον
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

όπου γης Το avatar του/της iosif
    και τελος

εαν διαθεταμε στοιχοιωδη αξιοπρεπεια θα επρεπε να εχουμε καταληψη στα παντα μεχρι να φυγει η κοινοβουλευτικη χουντα

ακου δεν εχουν βιβλια οι μαθητες.ακου εισητηρια στα εξωτερικα ιατρεια και στα κεντρα υγειας!

και μονο αυτα αρκουν ρε φιλε να καει το συμπαν!
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

SVX (και οχι μονο) δεν καταλαβαινεις κατι.

Ολοι αυτοι που εγραψες -και ακομα περισσοτεροι- ενδεχομενως να ειναι μεγαλοι μαλακες.Σε τι ποσοστο δεν εχει σημασια.

Το θεμα ειναι οτι εσυ παιζει να εισαι ο δικος τους μαλακας η ακομα χειροτερα ο δικος μου μαλακας.Και αν το καταλαβαινεις αυτο, οτι και εσυ καποιου ο μαλακας εισαι, γιατι δεν δεχομαι οτι μπορει να μην εισαι, και εσυ στην Ελλαδα με τους ιδιους κανονες με μενα ζεις, και αυριο μεθαυριο θα σε βρω μπροστα μου εγω εσενα η εσυ εμενα,ασχετα αν το θελεις η αν το επιδιωκεις και το ιδιο ισχυει και για μενα.

Το καταλαβαινεις αυτο ρε φιλε γαμωτο οτι ΔΕΝ ειναι οι αλλοι εναντιον σου μονο, εισαι και ΕΣΥ π "εχθρος" καποιων αλλων.

Οποτε οταν θα βρεθουμε θελω να ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να με εμπιστευτεις οτι εγω δεν θελω το κακο σου, οπως το ιδιο ισχυει και για μενα.Βεβαια αυτο το ειδος της εμπιστοσυνης ειναι κατι που η κοινωνια δεν εχει προβλεψει πως θα πρεπει να γινει ακριβως, οποτε θα πρεπει να το ανακαλυψουμε με καποιο τροπο.

Αν και μετα απο αυτο δεν καταλαβαινεις τοτε μακρυα απο μενα και να μην ανταμωσουμε γιατι ειναι σιγουρο οτι θα συμπεριφερθουμε ο ενας στον αλλον σαν "πολιτισμενοι ανθρωποι" και δεν το θελω.
    -..Not Yet!

Εχω την εντυπωση οτι υπάρχουν πολλών ειδων χουντες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εχω την εντυπωση οτι υπάρχουν πολλών ειδων χουντες
    Σε εκανΕ νυξη σε βολτα ο Φιλιππος εμαθα για δικτατορια του προλεταριατου και τρομαξες;
    -..Not Yet!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από noble

Ωραία η τρομολαγνεία δεν λεω,αλλά ολα θα πάνε καλά.
    +1000

Και σιγουρα μεσα απο αυτο θα βγουμε πιο ωριμοι,συνηδειτοποιημενοι,αλληλεγυοι,εξυπνοι και ''ωραιοι''!

Χρεοκοπημενο μελος Το avatar του/της taskon
    τυπος στο φαναρι με ανοιχτο παραθυρο καπνιζει. εγω διπλα του και μου ριχνει πανω μου τη σταχτη του 2 φορες. Του κανω παρατηρηση και μου απαντα σιγα ρε φιλε σταχτη ειναι.

Και εσεις περιμενετε να γινουμε λαος της προκοπης.

Καλα Κρασια. εγω ειμαι πεπεισμενος οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των Ελληνων ειναι λαμογια κουτοπονηροι κακομαθημενοι και αξιοι της τυχης τους και των πολιτικων τους

Κριμα.
    -..Not Yet!

Χρεοκοπημενο μελος Το avatar του/της taskon
    Κριμα.
    sorry αλλα πες μου ειλικρινα τα μυνηματα που περνεις απο τον κοσμο γυρω σου ειναι διαφορετικά?
    και δεν μιλω απο τους γνωστους σου και τους φιλους σου γιατι αυτους τους εχεις διαλεξει βαση των δικων σου standards. μιλω γενικα για τους γυρω σου.
    εαν γινοντουσαν αυριο εκλογες θα εβλεπες ποσος κόσμος θα ετρεχε να υποστηριξει τα κοματα και τους πολιτικους ευελπιστοντας σε προσωπικο ωφελος απο τον πολιτικο που υποστηριξαν.

Ενταξει παιδια μην τρελαινεστε.
    Καποια στιγμη ο κοσμος θα αλλαξει ωστε να σας χωρεσει και σας.
    Μεχρι τοτε ο καθ'ενας θα χτιζει τον δικο του με οτι υλικο βρει προχειρο.
    Οχι οτι θα υπαρχει και πρωτοτυπια, ολοι λιγο πολυ τα ιδια τουβλα βαζουμε απ'οτι βλεπω.
    -..Not Yet!

Σελίδα 4 από 135 ΠρώτοΠρώτο 1234567891454104 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας