Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 83

Θέμα: Δηλαδή που πάμε....?

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Το θέμα που ξεκίνησα δεν έχει να κάνει με το αν ποστάρονται ή όχι βόλτες στο forum & δεν έχει να κάνει με το forum. Αυτό για όσους κατάλαβαν λάθος.
    Έχει να κάνει με τη γενικότερη ψυχολογία, με τη γενικότερη στάση απέναντι στη ζωή πλέον, από αυτούς που θέλουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μοτοσυκλετιστές.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Δες πρώτο post ρε Captain.
    Όρεξη για τίποτα, γκρίνια, βόλτες γενικά ελάχιστες, ασχολία με τη μοτοσυκλέτα του ο καθένας όχι όπως παλιότερα και πάει λέγοντας..
    Το ρίξατε στη κρίση όλοι, ναι λογικό. Η μ@λ@κί@ αυτή όμως μπορεί να συμβαίνει μέχρι το 2030.

& εννοείται ότι το οικονομικό είναι μεγάλο πρόβλημα, τεράστιο. Το βιώνουμε όλοι. Όμως ακόμα και οι συζητήσεις, τα σχέδια, τα όνειρα των περισσοτέρων πλέον δε...
    δεν μπορώ να ακολουθήσω τον ειρμό των σκέψεων σου,κάτι δε καταλαβαίνω καλά ... επειδή κάποιος δε πάει βόλτες ή επειδή δε συζητάει μοτοσικλετιστικά θέματα δεν μπορεί να θεωρείται μοτοσικλετιστής? Επειδή η καθημερινότητα με τις αντιξοότητες της πλέον απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας μας, πάβουμε να είμαστε μοτοσικλετιστές? μπορεί να είμαι λιγότερο μηχανοχρήστης (ακριβές βενζίνες, κλπ κλπ) αλλά όχι λιγότερο μοτοσικλετιστής (τρόπος σκέψης κλπ)...

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    νομιζω πως "αδικουμε" λιγο τον mikeg.εγω απτην μερια μου ανεργος απο τον μαρτιο,ευτυχως ζω με τους δικους μου (24 ειμαι) και εδω κ 2 βδομαδες σκεφτομαι να παω μια βολτα κοντινη της τα ξεως των 50+50 χλμ και αλλα σκεφτομαι οτι οχι μονο δεν περισσευουν αλλα λειπουν κιολας απο ολους μας εδω.εχω σκεφτει μεχρι και να δωσω την καλη μου αν συνεχιστει η απραξια μου εργασιακα 1-2 μηνες ακομα γιατι δεν παει αλλο.φανταζομαι πως υπαρχουν,δυστυχως,κ αλλοι σαν κ εμενα.μια λεξη μονο...ΣΚΑΤΑ.....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Μαικ εγω δεν μπορω να απαντησω ευθεως σε αυτα που ρωτας.
    Ο ορος μοτοσυκλετιστης επιδεχεται τοσες ερμηνειες οσες και οι ανθρωποι εδω μεσα.
    Εχεις σαφως το δικαιωμα να ερμηνευεις τον ορο μοτοσυκλετιστης συμφωνα με τα δικα σου κριτηρια
    αλλα δεν μπορεις να ζητας απο τους αλλους να απαντησουν απο την δικη σου σκοπια.
    Αλλιμονο παντως αν η μοτοσυκλετα ηταν αυτοσκοπος.Αν ηταν το μοτο θα ειχε την μορφη μπροσουρας.

Αυτη πιστευω οτι ειναι η ουσια,και οσον αφορα το γιατι ο κοσμος δεν πηγαινει βολτες πια και δεν κανει μοτοσυζητησεις εχει να κανει ακριβως με τα παραπανω που εγραψα.Και γιατι δεν μπορει πια λογω των τρομερων καταστασεων που ζουμε αλλα κυριως γιατι κανενας δεν γουσταρει και δεν ανεχεται πια τον αλλο.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

το νόημα αυτού του νήματος είναι ότι έχει γίνει τόσο σκατά η καθημερινότητά μας που ο καθένας μας δε μπορεί να χαρεί πλέον αυτά που τον "γέμιζαν" είτε μοτοσυκλέτα λέγετε αυτό είτε οτιδήποτε άλλο.φυσικά μιας και είμαστε στο moto.gr θα μιλήσουμε για μοτοσυκλέτες.αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον.ακόμη άνεργος δεν είμαι (σύντομα θα γίνει και αυτό) αλλά που ψυχολογία για βόλτες...και με την τιμή της βενζίνης στο θεό.και βέβαια κόβω απ΄όπου μπορώ για να χαίρομαι τη μηχανή μου αλλά όταν σκέφτεσαι ότι αύριο πολύ πιθανόν να μην έχεις δουλειά άρα και εισόδημα ,τότε η όρεξη για βόλτα πάει στο διάλο.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

edit:

Μολις συνειδητοποιησα οτι το παραπανω κειμενο ειναι περιττο και θα μπορουσα απλα να ειχα ρωτησει τα εξης, και θα ηθελα να ακουσω γνωμες.

1) Αν καποια στιγμη, στο οχι πολυ μακρινο μελλον, συνειδητοποιησουμε ολο και περισσοτεροι οτι δεν θα μπορουμε με την καμια να κρατησουμε μια μοτοσυκλετα οχι απλα σαν χομπι αλλα ουτε σαν μεσο μετακινησης τοτε θα μπορουμε να χαρακτηριζομαστε ακομα μοτοσυκλετιστες;

2)Ποιο θα ειναι το μελλον του μοτοτζιαρ;Ποια θα ειναι η μορφη του τι θα συζητειται (αν θα μπορουμε να εχουμε και ιντερνετ βεβαια και να συζηταμε) και τελικα τι θα πρεπει να το κανουμε το ρημαδι;Θα ειναι τοτε σωστο να ζηταμε μοτοκουβεντες και βολτες για ταξιδια που θα μπορουν να πραγματοποιουνται απο λιγους;Θα πρεπει να επιβαλλουμε να γινονται τετοιες συζητησεις για να μην αλλοιωθει ο χαρακτηρας του φορουμ;Θα πρεπει να επιβαλλουμε εναν χαρακτηρα;

Μαικτζη νιωθω το ιδιο με σενα αλλα δεν πρεπει να θελω να επιβαλλω αυτο το συναισθημα στους αλλους και το εχω κανει στο παρελθον και μετανιωνω γι'αυτο.Δεν λεω οτι δρας εγωιστικα λεω οτι γραφεις ορμωμενος απο το συναισθημα οπως καθε ανθρωπος αλλα απο κει και περα πρεπει να το δεις και εξω απο τα δικα σου πλαισια.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Τη δεκαετία του '80 δεν υπήρχε καμία, όχι απλά μια, αλλά καμία για καμία.
    Πόσο χαιρόμασταν όμως τις μοτοβόλτες μας έστω και με καφεδάκι φιέστα από το περίπτερο.
    Για μένα όλα αυτά είναι φθηνές δικαιολογίες, αν θες να πας βόλτα θα χτυπήσεις τον κώλο σου κάτω και θα πας, όπως και να έχει.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Τη δεκαετία του '80 δεν υπήρχε καμία, όχι απλά μια, αλλά καμία για καμία.
    Πόσο χαιρόμασταν όμως τις μοτοβόλτες μας έστω και με καφεδάκι φιέστα από το περίπτερο.
    Για μένα όλα αυτά είναι φθηνές δικαιολογίες, αν θες να πας βόλτα θα χτυπήσεις τον κώλο σου κάτω και θα πας, όπως και να έχει.
    Την δεκαετία του '80 δεν υπήρχαν ουτε τα πανάκριβα ρούχα ούτε τα
    διαστημικά κράνη (GBL ειχα εγώ), ούτε τα φράγκα και τότε, αλλά υπηρχε
    κ@ύλα για οτιδήποτε ειχε δύο ρόδες και μοτέρ.

Ειχα μιά γκομενίτσα τότε στό Λουτράκι κι' ειχα ψοφήσει στο κρύο να
    πηγαινοέρχομαι Πάτρα - Λουτράκι. Φράγκα δεν... κι' έτσι βολεύτηκα με μιά
    μεταχειρισμένη φόρμα του σκι από Μοναστηράκι!!!!!!!!!

Ποιός ταξιδεύει σήμερα με ΜΟΝΤΕΣΑ 125 Η7 και φορώντας φόρμα του σκι
    αρβύλες στρατιωτικές και κράνος GBL;;;;;;; Και ξέρετε και κάτι;;;
    Η ιστορία με την γκομενίτσα δεν περπάτησε γιά πολύ. Εγώ όμως γιά να
    ''πουλήσω'' μούρη στην ομήγυρη πήγαινα γιά καιρό μέχρι τον Ισθμό. Την
    γούσταρα την διαδρομή (από την παλιά εθνική οδο) και ακόμα κάτι:
    Tα χρόνια εκείνα κανένας υπάλληλος των διοδίων δεν άφηνε δικυκλιστή
    να πληρώσει. Πάντα σου έκαναν νόημα να περάσεις ελεύθερα!!!!!!!!!

Τις δεκαετίες 70-80 σε κανένα σταθμό διοδίων δεν ειχα πληρώσει.........

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    δεν μπορώ να ακολουθήσω τον ειρμό των σκέψεων σου,κάτι δε καταλαβαίνω καλά ... επειδή κάποιος δε πάει βόλτες ή επειδή δε συζητάει μοτοσικλετιστικά θέματα δεν μπορεί να θεωρείται μοτοσικλετιστής? Επειδή η καθημερινότητα με τις αντιξοότητες της πλέον απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας μας, πάβουμε να είμαστε μοτοσικλετιστές? μπορεί να είμαι λιγότερο μηχανοχρήστης (ακριβές βενζίνες, κλπ κλπ) αλλά όχι λιγότερο μοτοσικλετιστής (τρόπος σκέψης κλπ)...

Όμως δε ρωτάω ποιος είναι πραγματικός μοτοσυκλετιστής. Γι'αυτό εξάλλου & στο πρώτο μου post αναφέρω ότι δεν έχει σχέση πόσο καβαλάμε, που πάμε, μπλα μπλα.
    Πες ότι φιλοσόφησα λίγο ή απλά έγραψα μερικές μπουρδουκλωμένες σκέψεις, που ξεκίνησαν από τη σημερινή γενικότερη κατάσταση.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
    Την δεκαετία του '80 δεν υπήρχαν ουτε τα πανάκριβα ρούχα ούτε τα
    διαστημικά κράνη (GBL ειχα εγώ), ούτε τα φράγκα και τότε, αλλά υπηρχε
    κ@ύλα για οτιδήποτε ειχε δύο ρόδες και μοτέρ.

Ειχα μιά γκομενίτσα τότε στό Λουτράκι κι' ειχα ψοφήσει στο κρύο να
    πηγαινοέρχομαι Πάτρα - Λουτράκι. Φράγκα δεν... κι' έτσι βολεύτηκα με μιά
    μεταχειρισμένη φόρμα του σκι από Μοναστηράκι!!!!!!!!!

Ποιός ταξιδεύει σήμερα με ΜΟΝΤΕΣΑ 125 Η7 και φορώντας φόρμα του σκι
    αρβύλες στρατιωτικές και κράνος GBL;;;;;;; Και ξέρετε και κάτι;;;
    Η ιστορία με την γκομενίτσα δεν περπάτησε γιά πολύ. Εγώ όμως γιά να
    ''πουλήσω'' μούρη στην ομήγυρη πήγαινα γιά καιρό μέχρι τον Ισθμό. Την
    γούσταρα την διαδρομή (από την παλιά εθνική οδο) και ακόμα κάτι:
    Tα χρόνια εκείνα κανένας υπάλληλος των διοδίων δεν άφηνε δικυκλιστή
    να πληρώσει. Πάντα σου έκαναν νόημα να περάσεις ελεύθερα!!!!!!!!!

Τις δεκαετίες 70-80 σε κανένα σταθμό διοδίων δεν ειχα πληρώσει.........

Αρχίζοντας από το τέλος, διόδια δεν πλήρωνες (ούτε κι εγώ σχεδόν συνομήλικοι είμαστε) γιατί ήταν κρατικά και δεν είχαν ούτε κάμερες ούτε τπτ. Ο υπάλληλος απλά έβλεπε τους μοτοσυκλετιστές σαν "μπατήρια" κι έκανε την καθημερινή του καλή πράξη χωρίς να του στοιχίζει και τπτ.

Εσύ με Μοντέσα Λουτράκι εγώ με DR 250 Αυστρία, αλλά τότε είμαστε μόνο το τομάρι μας φίλε Βαγγέλη. Είχαμε λεφτά θα βάζαμε βενζίνη και θα παίρναμε και τσιγάρα, δεν είχαμε, πηγαίναμε πλατείες και μπουρδολογούσαμε για το ποιος κάνει καλύτερη σούζα, βάζαμε κόντρες και ρίχναμε και τπτ σφαλιάρες αναμεταξύ μας έτσι για να γουστάρουμε.

Σήμερα από σένα περιμένει η Αμαρυλλίδα, από μένα η Ιωάννα και γενικότερα πίσω από τους τότε πιτσιρικάδες, υπάρχουν ολόκληρες οικογένειες που περιμένουν. Και τα πράγματα είναι δύσκολα (εσύ το γνωρίζεις από 1ο χέρι και καλύτερα από τους περισσότερους από εμάς), είναι πολλοί που σκέφτονται τα 50-100 ευρώ που θα χαλάσουν σε μία βόλτα. Σε πρόσφατη κουβέντα μου με συμφορουμίτη, του έλεγα ότι έχω πάρα πολύ καιρό να νιώσω την χαρά της κούρασης μιας βόλτας.

Αλλά έτσι είναι τα πράγματα σήμερα και πιθανότατα θα μείνουν έτσι για πολύ καιρό ακόμα. Εδώ ρε συ υπάρχουν άνθρωποι που αναγκάστηκαν να πουλήσουν τη μηχανή τους για να πάρουν μια οικονομική ανάσα, τι λέμε τώρα???

Τώρα για τη γκομενίτσα στο Λουτράκι να μη σχολιάσω, γιατί κουβέντα στην κουβέντα μπορεί να φτάσει σε αυτιά που δεν πρέπει και να έχεις θέματα (είναι και τσαούσα βλέπεις η μανταμου ξανθιά).

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς κι εύχομαι να μπορέσουμε να πάμε κι άλλες βόλτες μαζί.

Υ.Γ.

Η κ@υλα για ότι έχει δύο τροχούς και μοτέρ παραμένει, αλλά έχει νερώσει πολύ το κρασάκι μας φίλε. Τότε οδηγούσα με την ταυτότητα στο στόμα, μια βόλτα πλατεία Γεωργίου και πίσω είχε τον μισό κοκ σε παραβάσεις, τώρα κοτούλα. Σημάδια των καιρών ??? γερνάω??? Δεν σκέφτομαι στον ενικό αλλά στον πληθυντικό (δεν υπάρχει πια το "θα πάω, θα κάνω", υπάρχει το "θα πάμε , θα κάνουμε". Ο συνδυασμός όλων αυτών μαζί?? Δεν ξέρω, αλλά έτσι έχει η κατάσταση.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    μαικ τι ακους?

αυτο?

η

αυτο?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Eγώ πάντως ακούω κι' αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=qMf-e...eature=related
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    εγώ πάντως την βρήκα την λύση.1 εύρο την μέρα στην άκρη 30 εύρο το μήνα.βάζει και η κοπελιά δικαβαλο τα αλλά 30.10 εύρο τα 100κμ 40 για 400κμ 200πάνε 200έλα και ένα γεύμα με 10.αλλά είμαι νέος και δεν εχω πολλές υποχρεώσεις.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska

Τώρα για τη γκομενίτσα στο Λουτράκι να μη σχολιάσω, γιατί κουβέντα στην κουβέντα μπορεί να φτάσει σε αυτιά που δεν πρέπει και να έχεις θέματα (είναι και τσαούσα βλέπεις η μανταμου ξανθιά).

:a13: :a13: :a13:

που ειναι τα παλια τα χρονια ε?? χωρις οικογενειακες υποχρεωσεις ,με τις συναυλιαρες ,μπυρες πολλες ...παρα πολλες

παρασκευη πληρωνομαι ,κυριακη δεν υπαρχει σαλιο ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΟ ....το χω παθει πολλες φορες δλδ συνεχεια .Με 2 μισθους την βγαζαμε οκ .......τωρα με 1 μισθο + παιδι+δανειο+γκαζιερα ... παπαλα

θα χωρισω ρε πουστη μου ,παει και τελειωσε

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    που ειναι τα παλια τα χρονια ε?? χωρις οικογενειακες υποχρεωσεις ,με τις συναυλιαρες ,μπυρες πολλες ...παρα πολλες

παρασκευη πληρωνομαι ,κυριακη δεν υπαρχει σαλιο ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΟ ....το χω παθει πολλες φορες δλδ συνεχεια .Με 2 μισθους την βγαζαμε οκ .......τωρα με 1 μισθο + παιδι+δανειο+γκαζιερα ... παπαλα

θα χωρισω ρε πουστη μου ,παει και τελειωσε
    Ρε παντοφλα εδω μπηκες να πεις τον πονο σου???

Χιλιομετρα να'ναι και οπου να΄ναι ,ακομα και στην αθηνα,δεν γαμιεται.....σε 2 ροδες να μαι και ολα γυριζουν.

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δηλαδή που πάμε....?
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 262
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2011, 22:23
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2007, 18:27
  3. Για αγορά κάγκελα Givi, πού πάμε ;
    από Bil στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2006, 14:00