YO !Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
and hoping.
YO !Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
and hoping.
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Εγώ έκανα video chat με ένα super γκομενάκι από τη Γουαδελούπη... στις 11:11 της έκανα πρόταση για cyber sex και μου είπε ότι είμαι asshole και pervert... δεν υπολόγισα τη διαφορά ώρα ο μ@λ@κ@ς... τελικά έπρεπε να προτιμήσω τη Σούλα από τα Φιλιατρά...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
κι ομως εγινε κατι!
Εκεινη τη στιγμη μιλαγα στο τηλ με καποιον και κλειστηκε μια πολυ καλη δουλεια!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγω παντως απορω, ποιος ειπε οτι θα ερθει το τελος του κοσμου?
Γιατι η Μαγιας ποτε δεν ειπαν κατι τετοιο! Και βασικα σε κανενα αρχαιο κειμενο σε κανεναν πολιτισμο δεν εχει γραφτει κατι τετοιο!
Μονο οι τραγοι του χριστιανισμου εφηυραν την καταστροφολογια και την χρησημοποιησαν για να χειραγωγησουν τα πλυθη! (Κανενα προβλημα με τον χριστιανισμο, μεγαλο προβλημα με τους εκφραστες του!)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sir Eater
(Κανενα προβλημα με τον χριστιανισμο, μεγαλο προβλημα με τους εκφραστες του!)
Ελα, πες την αλήθεια! Αυτο το εγραψες για να μη παρεξηγηθει ο capten Haddock, ε?
Βασικα λεω την αληθεια... Το εγραψα για να μην παρεξηγηθουν οι πιστοι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ελα, πες την αλήθεια! Αυτο το εγραψες για να μη παρεξηγηθει ο capten Haddock, ε?
Εγω... δεν πιστευω!!! Either Way!!!
Η αλήθεια βρίσκεται στους sex pistols. Γκεγκε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Sir Eater
Βασικα λεω την αληθεια...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Η αλήθεια βρίσκεται στους sex pistols. Γκεγκε;
αν παιξεις τους δισκους αναποδα![]()
Ίντα ακούγεται; Mαρινέλλα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Gms
αν παιξεις τους δισκους αναποδα![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ίντα ακούγεται; Mαρινέλλα;
![]()
Γιωργος Μαρινος!
![]()
![]()
![]()
![]()
Kάνε μου λιγάκι μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ ;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Γιωργος Μαρινος!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ξερω για εσας αλλα 11.11.11 και 11:11 επιασα με το παπι 111χλμ/ωρα![]()
The Great TruthΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ίντα ακούγεται; Mαρινέλλα;
![]()
Το κάνε μου λιγάκι μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ είναι the great truth;Αρχικά δημιουργήθηκε από Gms
The Great Truth
![]()
Συ είπας!Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Το κάνε μου λιγάκι μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ είναι the great truth;
![]()
![]()
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμΑρχικά δημιουργήθηκε από Gms
Συ είπας!![]()