Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 140

Θέμα: η ιστορια μια μοτοσυκλετας που εντυπωσιασε τους ελληνες αλλα τους τρομαξε κιολας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
    εγώ θα ελεγα οτι το συγκεκριμενω μηχανακι ειναι ειναι μια αποτυχια και μισή .. απο όποια πλευρα και αν το δεις .

εγω συγκεκριμένω
    εσυ συγκεκριμένεις
    αυτός συγκεκριμένει
    εμεις συγκεκριμένουμε
    εσεις συγκεκριμένετε
    αυτοι συγκεκριμένουν

σταδιαλα (που λεει και ο φιλος) σταματηστε, κλαιω

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Βρε μια μανια να βαφτιζουμε αποτυχημενα τα μηχανακια που δεν μας αρεσουνε...

V-MAX!!!!δεν πειραζει οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

ασε τουσ αλλους με τα επιτυχημενα μηχανακια χαχαχαχαχαχαχαχ

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    δεν ειναι αποτυχημενο...

ειναι ενα πανισχυρο εργαλειο μονο για ευθειες...

απλα ο ελληνας εχει κολλημα και νομιζει οτι το οχημα του ειναι το καλυτερο ολων...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

ειναι ενα πανισχυρο εργαλειο μονο για ευθειες...

εγω νομιζω οτι ουτε στην ευθεια τα καταφερνει αφου δεν εχεις καλυψη απο τον αερα... (εκτος αν μιλαμε μεχρι καποια χλμ...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Βρε μια μανια να βαφτιζουμε αποτυχημενα τα μηχανακια που δεν μας αρεσουνε...

http://www.youtube.com/watch?v=nBZH4hL1YXY

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    εγω νομιζω οτι ουτε στην ευθεια τα καταφερνει αφου δεν εχεις καλυψη απο τον αερα... (εκτος αν μιλαμε μεχρι καποια χλμ...)
    στην ευθεια ειναι πολυ καλο και εχει φοβερη θεση οδηγησης,εχει θεση για τερμα γκαζι,ανοιγεις γκαζι και απλα δεν πας πουθενα.κουμπομα κανονικο.το μονο + που βρηκα οταν το κανα βολτα....ολα τα αλλα ειναι για
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
    στην ευθεια ειναι πολυ καλο και εχει φοβερη θεση οδηγησης,εχει θεση για τερμα γκαζι,ανοιγεις γκαζι και απλα δεν πας πουθενα.κουμπομα κανονικο.το μονο + που βρηκα οταν το κανα βολτα....

μεχρι ποσα χλμ δλδ μπορει να κρατηθει πανω καποιος χωρις να του ξεριζωθει το κεφαλι απο τον αερα??

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    μεχρι ποσα χλμ δλδ μπορει να κρατηθει πανω καποιος χωρις να του ξεριζωθει το κεφαλι απο τον αερα??
    Δεν εχεις δει τον Τσακ Νόρρις να περπατάει στα φτερά F-14 που κάνει ανάποδο roll με 1,2 Mach?

@@ τελικές έχει αυτό και δεν την πιάνει για πολλή ώρα. Καγκουρομηχανή την λες. Επιδόσεων (πλην ροπής κλπ) δεν την λες.

Αντε για 400μ και καλά είναι..

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

το κεφαλι μπορει να ξεριζωθει μονο απο την επιταχυνση!!
    τωρα ταξιδι δεν ξερω να σου πω αλλα γυμνο μοτοσακο ανετα παει πορεια 140 - 160 χλμ.
    το ξανα λεω,δεν κανει για τιποτε αλλο,μονο για αλλαγη μπαμ μπαμ απο πρωτη σε δευτερη και δωσε γκαζι...εχεις το νου σου στο σιφτ λαιτ και απλα αλλαζεις κατα πανω....και ολα αντερ κοντρολ λεμε και με τερμα γκαζι......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos121
    xaxaxaxa.εκτος απο οσους ειχαν v-max κ ξερουν οι ρεστοι θα πινουνε τα τσαγακια μας οποτε τους βρισκουμε στα φαναρια!!!!!!!!!!!!ειμαι κατοχος v-max του ανοιχτου με το vboost ειμαι 55 χρονων κ ειναι το μοναδικο που με κανει κ χαμογελαω .οσο για το στησιμο ε βαλτε κανα αναποδο καμια ακτινικι κανα σταμπιλιζατερ να φτιαξουν τα πραματα!
    Να σου πω, αν ειναι για τσαι, καθομαι και στο μπαλκονι και το πινω με λεμονι!!
    Σιγα μην παω στα φαναρια.........μαζι σας, μπαζα!!

Τωρα, αν ειναι να βαλω το ενα, να βαλω το αλλο, ασε, παιρνω μια κανονικη μοτοσυκλετα!!

Παρ"ολα αυτα ομως, Keep Walking!!
    ο καλυτερος τροπος να κρατας
    το λογο σου ειναι
    να μην το δινεις

επειδη βλεπω εδω περα πολλους γνωστες που μιλανε για ενα μηχανακι που δεν το εχουν οδηγησει καν και το χουν χαζεψει η στο δρομο η αραγμενο εξω απο καμια καφετερια

ας μιλησει και κανας κατοχος ειχα το πρωτο vmax καραφτιαγμενο τουμπανο 11 χρονακια
    και τι δεν ειχα περασει μαζι του και τι??????? και δεν ειχε ζητησει απολυτος τιποτα ουτε το πισω λαμπακι απο τα φλας δεν μου χε καψει το πουλησα 8,000 ευρο μοντελο 1995 με 80.000 μιλια 110,000 χιλιομετρα ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ να ειχα gsxr 1995 μοντελο με 110,000 χιλιομετρα??? η cbr?15 ετων ??? h R1 ΜΕ ΔΕΚΑπΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ?????? ΑΣΤΟ ΟΥΤΕ 1 ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΔΕΝ θΑ ΠΙΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΧΤΡΑ FULL ACRAPA ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ

EIXA KATI EΞΥΠΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥς ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥς ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ......!ελα μωρε παρε busa παρε κανα μηχανακι να στριβει να κανεις και αλλα κανα κτμ adventure ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ και πουλαω το vmax και παιρνω κτμ adventure 950 πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωω

ξεκινησε η καταστροφη μου και τη δεν του χα πληρωσει και τη δεν ειχε βγαλει ολο σκορτσαρε
    μοτερ τρομπες συμπλεκτη πισω δισκοπλκες παρε και φλαντζα πισω κυλινδρου???? φοβομουν μετα να ανοικσω το γκαζι στα φαναρια να μην πεταξει καμια πισω φλαντζα (μηχανακι 2 ετων ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕ ΤΟ ΜΟΤΟΡΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΠΟ ΓΚΑΖΙΑ ΕΦΥΓΑ ΣΕ ΓΚΑΖΙΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ...ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ????????? ΚΤΜ SUPER DUKE R!!!! με 4,000 χιλιομετρα πενα το εργαλειο!!!! (ΑΠ ΕΞΩ)
    ΞΥΠΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΠΙΤΗ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠ ΕΞΩ ΕΧς ΠΛΥΝΕΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΟΥΚΑ την προηγουμενη μερα ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ R!!! FULL CARBON KOYSTOYMIA-OLOSOMH ACRAPA 1700 EYRO ΠΑΡΑΚΑΛΩ--POWER COMANDER-DNA FILTRA-ZELATINITSA-SYNAGERMO MAMA KTM 300KAI EYRO ΚΑΙΝ ΛΑΣΤΙΧΑ -------ΠΑΤΑΩ ΜΙΖΑ ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΜΙΖΑ ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΗΓΑΝ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΕΓΩ....ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥΛΗΣΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ 110.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ 15 ΕΤΩΝ ΤΟ ΧΑ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΧΕ ΠΑΕΙ 20,000 ΕΥΡΩ(ΜΕΤΡΗΤΑ) ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΣΤΗΣ ΖΗΜΙΕΣ????

ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΕ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΣΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΙΟΝ ΛΟΓΙΟΝ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ μην βιαζεστε να θαψετε ενα μηχανακι ναυαρχιδα μιας εταιριας ξανα VMAX ΠΗΡΑ 1700 TO MHXANAKI DEN EINAI MONO ΓΚΑΖΙ ΓΙΑ ΕΥΘΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ((ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΙΛΗΣΗΣ)) ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ και πραγματικα ευχαριστιεσε την καθε βολτα μαζι του!!!!!και ταξιδευει ανετα με 140-160 εχει πολυ χωνευτη θεση οδηγησης και αν θες να δεις τι κανει στα ταξιδια ανοιξε το γκαζι με 140 σε προσπερασει και θα δεις....! και εχει μια ιστορια 25 και χρονον να σας διηγηθει τα cbr gsxr kai r1 fazer ktm ducatia και τα λοιπα15νταετιας τι εχουν???????? καβαλησα και το diavel α@@@δια ενα monster me 240 λαστιχο αντιγραφει vmax ε και???

μην βοιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα η καθε μοτοσυκλετα εχει τα καλα της και καμια δεν ειναι μονο για ευθειες η μονο στροφες η ανηφορες κατηφορες ΞΕΚΟΛΑΤΕ και εγς στα 15 μου αυτα ελεγα τα βλεπα ολα με παρωπιδες 36 πηγα ομως και εβαλα μυαλουδακι ξεκολατε και απολαυστε ακομα και το μπαρμπα που ξεκιναει με χτ παναρχαιο μονοκυλινδρο 500 yamaha απο αθηνα θεσσαλονικη καποια μαγεια θα εχει και αυτο οι 4 κυλινδροι και τα 200 αλογα σας πειραξανε και αυτοι δηλαδη που εχουν παρει supersport toy 1 λιτρου 1000αρια (ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑ ΜΕς ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΑΣ -ΕΞΕΙΡΟΥΜΕ ΤΟ BUSA που στριβουν??? σε ποιους δρομους?????
    καντε ενα μηχανακι βολτα και οταν λεω βολτα δεν λεω για ενα τεταρτο γιατι ετσι ενα μηχανακι δεν το καταλαβαινεις περασε μια ολοκληρη μερα μαζι του και την αλλη μερα το πρωι θα εχει ολοκληρωμενη αποψη

ΜΗΝ ΒΟΙΑΖΕΣΤΕ Η ΚΑΘΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗς ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗς ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ 50ΑΡΑ ΒΕΣΠΑ ΑΝΑΚΑΣΕΥΑΣΜΕΝΗ ΤΟ 1950!!!!!!

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    φίλε μου δεν είπε κανένας ότι δεν είναι καλό μηχανάκι ,ούτε μίλησε κανένας για αξιοπιστία...

Απλά δεν είναι το καλύτερο μηχανάκι...

κανένα μηχανάκι δεν είναι το καλύτερο γιατί απλά υπάρχουν εκατομύρια άνθρωποι εκεί έξω με εκατομύρια γούστα...

Εσείς αυτό πήγατε να κάνετε στην αρχή...προσπαθούσατε να πείσετε ότι είναι το καλύτερο...

Και μετά πόσταρατε φωτό με τις μετατροπές που μπορούν να γίνουν για να τα πατάει όλα παντού...και πάλι δεν θα είναι το καλύτερο...

Ωραία τα άλογα ,ωραία η δύναμη ,καβλωτικη ροπή αλλά τι να τι κάνει ο κόσμος τέτοια δύναμη και μάλιστα σε γυμνό μηχανάκι;

προσωπικα από ισχύρα μηχανάκια και εμένα το μπουσα μου αρέσει...

Και πρέπει να παραδεχτείς ότι είναι πιο κοινα αποδεκτό μηχανάκι ΓΙΑ ΌΛΑ από πιο πολύ κόσμο ,από ότι το vmax...

Ας μου θυμίσει κάποιος την Επόμενη φορα που θα δω τέτοιο μεχανακι στο δρόμο να το πέραω. Με +100 χλμ σε στροφή χαλάρα......

Κάτοχοι καναντερ με διαστΥρωση μαουνας σοβαρευτητε λίγο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
    Κάτοχοι καναντερ με διαστΥρωση μαουνας σοβαρευτητε λίγο....

:rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2008, 08:03
  2. Για μια ψυχη που γριπωθηκε . . . .
    από tifoefs στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2005, 15:56
  3. Σήμερα τα πήρα άγρια με τους μ*****ς τους Έλληνες
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2005, 13:09
  4. Τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί, που δεν χαρίζουν την χαρά τους???
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2005, 07:50
  5. θημαστε για μια μοτοευκαιρια που ελεγα?
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2004, 13:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ