Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 110

Θέμα: Τα πλάνα μας για φετος

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Εμένα το 2012 θα το μονοπωλήσει ο ερχομός του πρώτου μου παιδιού

μια απο τα ιδια κ για μενα...
    τελος -προς το παρον- τα πασα,ο εξοπλισμος,τα μοτοχοτελια κ οι Ευρωπαικοι χαρτες...
    αντε το πολυ-πολυ να παμε μεχρι το Λητω/Ηρα κτλ για καμια καλαθουνα....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	picture 43.png 
Προβολές:	327 
Μέγεθος:	449,7 KB 
ID:	241296

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Σχεδια 2012!
    1)Να καταφερω να ανεβω,βρισκοντας δουλεια,Σουηδια!
    (Ανεβαινω 10 μερες αναγνωριστικη Στοκχολμη)
    2)Να μαθω λιγο την γλωσσα
    3)Να βρω καμμια τρελλη ψηλη διμετρη ξανθια να με ακολουθει εκει πανω στις βολτες με το ΚΤΜ!
    4)Να καταφερω να βρω κανα φραγκο να φτιαξω ενα μικρο σπιτακι στο μικρο οικοπεδακι μου στα Επινιανα για να ερχομαι να ξεκαλοκαιριαζω στα υπεροχα αγαπημενα βουνα
    ...Και βεβαια να καταφερω μελλοντικως να παω αυτο το μεγαλο ταξιδι Σιβηρια-Μογγολια που μου εχει μεινει απωθημενο
    Ζηταω πολλα?
    Tack mycket!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo

δεν ψηνεσαι για Σκανδηναβικο tour???
    Eσυ βρες μηχανακι,και θα σε σιαξω.Ξερεις τι ωραια που ειναι να ταξιδευεις και να ειναι μερα απο τις 5 το πρωι εως τις 12 το βραδυ!1500 χλμ ημερησιο προγραμμα βγαινει ΑΝΕΤΑ!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manianisg
    τελος -προς το παρον- τα πασα,ο εξοπλισμος,τα μοτοχοτελια κ οι Ευρωπαικοι χαρτες...

veteran of the physic war Το avatar του/της bocaros
    Να συνεχιζω να διαβαζω post απο ολους , γνωστους και αγνωστους , και να μην λειπει κανεις σας.

Να μην ξενχναω (οτι κι αν σημαινει αυτο).

Να γινουν πραγματικοτητα οι επιθυμιες ολων μας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manianisg

με το καλό να έρθει και σε εσάς και στο άλλο παλικάρι!

εγώ τα πέρασα φέτος και τώρα ο μπέμπης είναι 1,5 μηνών!!

τώρα αρχίζουν και πάλι να ανοίγουν οι χάρτες στα ψιλοκρυφά όμως,γιατί η σύζυγος καραδοκεί!!!

1)να κανω 2-3 ανακατασκευες μες στο 2012. 2)να παρω 1 μπροστινο με διπλες δαγκανες μαζι με πιο χαμηλο τιμονακι για το triumph bonneville,2 στεφανια excel και κεντρα με ακτινες και 1 κοκοβιο για την σελλα,α......... και 1 TRIUMPH BONNEVILLE για να τα βαλω πανω.3)να μην αγορασουν την ΑΕΚ τουρκοι και να παρει το νταμπλ.4)να χασω 10 κιλα,να παρω 5 ποντους,να ξαναμαυρισουν τα μαλλια μου,να κανω αποτριχωση στα αυτια και ισως στα φρυδια?5)να κανω περισσοτερο ΣΕΧ και να τον παιζω λιγοτερο.6)θελω την μερκελ στα 4 και τον σαρκοζι στα γονατα.7)να φτιαξουν τις λακουβες στους δρομους πριν μου φυγουν ολα τα σφραγισματα.8)να φτιAξει ο χρηστος το CB πριν παει στις 1000 σελιδες και πριν εχει κανει αλλες 10 ανακατασκευες ο σπυρος.9) να κλεψουμε μαζι με τον σπυρο την σπιτικια αμμοβολη του χρηστου.10)να εκπληρωσω τις ερωτικες μου φαντασιωσεις.11)να κοψω το καπνισμα.12)και προς το τελος του χρονου να θημυθω να κλεψω τα 7μυρια που θα κερδισει ο motomike στο τζοκερ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Υγεία...
    Σωματική και ψυχική.
    Μετά χρήμα.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Σχεδια 2012!
    1)Να καταφερω να ανεβω,βρισκοντας δουλεια,Σουηδια!
    (Ανεβαινω 10 μερες αναγνωριστικη Στοκχολμη)
    2)Να μαθω λιγο την γλωσσα
    3)Να βρω καμμια τρελλη ψηλη διμετρη ξανθια να με ακολουθει εκει πανω στις βολτες με το ΚΤΜ!
    4)Να καταφερω να βρω κανα φραγκο να φτιαξω ενα μικρο σπιτακι στο μικρο οικοπεδακι μου στα Επινιανα για να ερχομαι να ξεκαλοκαιριαζω στα υπεροχα αγαπημενα βουνα
    ...Και βεβαια να καταφερω μελλοντικως να παω αυτο το μεγαλο ταξιδι Σιβηρια-Μογγολια που μου εχει μεινει απωθημενο
    Ζηταω πολλα?
    Tack mycket!
    Γιάννη σε πειράζει να επιστρατεύσουμε και το 2013 για τα παραπάνω ώστε να είσαι πιο άνετος?

Αρχικά δημιουργήθηκε από cristof40
    1)να κανω 2-3 ανακατασκευες μες στο 2012. 2)να παρω 1 μπροστινο με διπλες δαγκανες μαζι με πιο χαμηλο τιμονακι για το triumph bonneville,2 στεφανια excel και κεντρα με ακτινες και 1 κοκοβιο για την σελλα,α......... και 1 TRIUMPH BONNEVILLE για να τα βαλω πανω.3)να μην αγορασουν την ΑΕΚ τουρκοι και να παρει το νταμπλ.4)να χασω 10 κιλα,να παρω 5 ποντους,να ξαναμαυρισουν τα μαλλια μου,να κανω αποτριχωση στα αυτια και ισως στα φρυδια?5)να κανω περισσοτερο ΣΕΧ και να τον παιζω λιγοτερο.6)θελω την μερκελ στα 4 και τον σαρκοζι στα γονατα.7)να φτιαξουν τις λακουβες στους δρομους πριν μου φυγουν ολα τα σφραγισματα.8)να φτιAξει ο χρηστος το CB πριν παει στις 1000 σελιδες και πριν εχει κανει αλλες 10 ανακατασκευες ο σπυρος.9) να κλεψουμε μαζι με τον σπυρο την σπιτικια αμμοβολη του χρηστου.10)να εκπληρωσω τις ερωτικες μου φαντασιωσεις.11)να κοψω το καπνισμα.12)και προς το τελος του χρονου να θημυθω να κλεψω τα 7μυρια που θα κερδισει ο motomike στο τζοκερ.

:rotflmao:
    Sent from me using a computer.

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Eσυ βρες μηχανακι,και θα σε σιαξω.Ξερεις τι ωραια που ειναι να ταξιδευεις και να ειναι μερα απο τις 5 το πρωι εως τις 12 το βραδυ!1500 χλμ ημερησιο προγραμμα βγαινει ΑΝΕΤΑ!

ελα εσυ και θα τα πουμε απο κοντα.......
    ακου εκει μονο 1500 χλμ
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cristof40
    1)να κανω 2-3 ανακατασκευες μες στο 2012. καλό
    2)να παρω 1 μπροστινο με διπλες δαγκανες μαζι με πιο χαμηλο τιμονακι για το triumph bonneville,2 στεφανια excel και κεντρα με ακτινες και 1 κοκοβιο για την σελλα,α......... και 1 TRIUMPH BONNEVILLE για να τα βαλω πανω.λογικό
    3)να μην αγορασουν την ΑΕΚ τουρκοι και να παρει το νταμπλ.απίθανο σενάριο το νταμπλ
    4)να χασω 10 κιλα, Διαιτολόγο να πας
    να παρω 5 ποντους, τακουνάκι Τραβόλτα στάιλ
    να ξαναμαυρισουν τα μαλλια μου,φυσική βαφή Κορρές
    να κανω αποτριχωση στα αυτια και ισως στα φρυδια? τσιμπιδάκι βάλε και είσαι σούπερ
    5)να κανω περισσοτερο ΣΕΧ και να τον παιζω λιγοτερο. αυτό θέλει λ7 φίλε
    6)θελω την μερκελ στα 4 και τον σαρκοζι στα γονατα.πάρε νούμερο
    7)να φτιαξουν τις λακουβες στους δρομους πριν μου φυγουν ολα τα σφραγισματαπολλά ζητάς
    8)να φτιAξει ο χρηστος το CB πριν παει στις 1000 σελιδες και πριν εχει κανει αλλες 10 ανακατασκευες ο σπυρος. μια ιδέα είναι όλα
    9) να κλεψουμε μαζι με τον σπυρο την σπιτικια αμμοβολη του χρηστου. αρκει να μη σας πάρει μάτι γιατί θα γίνει πραγματικότητα το 5
    10)να εκπληρωσω τις ερωτικες μου φαντασιωσεις. λ7 έχεις?
    11)να κοψω το καπνισμα. εύκολο
    12)και προς το τελος του χρονου να θημυθω να κλεψω τα 7μυρια που θα κερδισει ο motomike στο τζοκερ. άμα τάξεις φρι μηχανάνακια σε όλους μπορεί το κάρμα ν αλλάξει
    \
    :rotflmao:

Ταξίδια, ταξίδια και ταξίδια!!!

Ο γύρος του κόσμου με Vespa

Αρχικά δημιουργήθηκε από bocaros
    Να συνεχιζω να διαβαζω post απο ολους , γνωστους και αγνωστους , και να μην λειπει κανεις σας.
    Να μην ξενχναω (οτι κι αν σημαινει αυτο).
    Να γινουν πραγματικοτητα οι επιθυμιες ολων μας.

Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Το avatar του/της S705
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Εμένα το 2012 θα το μονοπωλήσει ο ερχομός του πρώτου μου παιδιού

Καλώς να τα δεχτούμε.

Και εγώ περιμένω την γέννηση της κοράκλας μου !!!!
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!

Παλαιό μέλος
    Κυρίως να τελείωσω το στρατιωτικό μου .

231 μέρες ακόμα .

Μετά πολλά πολλά σχέδια!!!

Απελευθερώνομαι μετά !

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2007, 17:10
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2007, 09:48
  3. για όποιον ξαναζητήσει τα φώτα μας...
    από Nostra στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 01:27
  4. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2007, 03:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ