Για τα άλλα που πρόσθεσες και τα είδα τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Εξακολουθώ να μην αντιλαμβάνομαι τον συλλογισμό σου... Για τα αυτοκίνητα ισχύει αυτό που είπα παραπάνω και μπορείς να αναζητήσεις την σχετική ευρωπαϊκή νόρμα. Για την ιστορία Kia Picanto έχω από το 2004 και δεν ισχύει ασφαλώς.
Συμφωνώ απόλυτα με τον σοβαρό από πάνω - τώρα τελευταία συμβαίνει όλο και πιο συχνά..Θα μπορούσες κάλιστα να κρίνεις πιστεύοντας ακράδαντα ότι και τα δισκόφρενα ή τα φρένα είναι too much και το μηχανάκι το θες scrambler..
Δεκτό ότι το κράτος απουσιάζει από πολλά και ότι οι υπηρεσίες που απολαμβάνει ο πολίτης αυτής της χώρας είναι προβληματικές (και φταίμε άλλες φορές άμεσα και άλλες έμεσα για αυτό) όμως οι νόρμες αυτές εφαρμόζονται συνήθως σε όλη την Ε.Ε. Το ένα στραβό δεν δικαιολογεί άλλο στραβό.
Επίσης να σου θυμίσω ότι όταν για παράδειγμα ο Χ, Υ χτυπάει την κεφάλα του π.χ γιατί με αντίστοιχο συλλογισμό δεν φορούσε κράνος κτλπ κτλπ.. το κάθε ΙΚΑ καλείται να επωμειστεί το κόστος..![]()
![]()
Μη μπερδεύεις το κράνος με το ΑΒΣ.
Όπως είπα και πιο πάνω το ΑΒΣ είναι καλό για κάποια μηχανάκια και για κάποιους οδηγούς.
ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΑ (όπως λέει ο νόμος)
Το κράνος είναι άλλη ιστορία.
Από εκεί και πέρα επειδή αυτή την ιστορία με το ΙΚΑ την έχω ξανακούσει
εδώ μέσα να πω 2 πράγματα.
1 Αν δεν του αρέσει του ΙΚΑ ας μου δώσει το δικαίωμα να ΜΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να ασφαλιστώ. Να βάλω τα εξωφρενικά λεφτά που τους σκάω σε μια τράπεζα να τα κάνω ότι γουστάρω όποτε γουστάρω κι όχι να τρέχω σαν επαίτης να τους ζητάω ελεημοσύνη εξετάσεις και φάρμακα.
2 Το ΙΚΑ πριν μιλήσει για το πιτσιρικά που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ γιατί πρέπει να φοράει κράνος, αφού κανένας δεν τον εφοδίασε με τη ΟΔΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ να πάει να πιάσει τους κλέφτες που χρόνια κατασπαράζουν τα λεφτά των ασφαλισμένων και να πάρει πίσω τα κλεμμένα και αυτά που έχασαν τα ξεφτέρια στο χρηματιστήριο.
http://www.ladaniva.it/gamma/niva/niva.htm
Το περί σκλάμπλερ δεν το κουβεντιάζω γιατί απλά είναι σαχλαμάρα.
sorry
Δεν μ αρέσει αυτό το υποχρεωτικά για όλα τα μηχανάκια από 125 και πάνω.
Όπως δεν μου αρέσει και το φοροεισπρακτικό ΚΤΕΟ και τα φοροεισπρακτικά πρόστιμα στο κέντρο της Αθήνας κάθε πρωί και ο γερανός που μαζεύει μηχανάκια, χωρίς να υπάρχουν πάρκινγκ κλπ κλπ
Και εδώ κάπου βάζω και μια τελεία γιατί εξάντλησα όλα όσα είχα να πω.