τα givi κανουν πολυ καλη δουλεια μαγκες, τα δοκιμασα προσφατα...
τα givi κανουν πολυ καλη δουλεια μαγκες, τα δοκιμασα προσφατα...
ΒΑΛΕ HERCO & BEKKER ΤΑ ΦΟΡΑΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.Α..... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ GIVI.ΕΝΕΙΚΤΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ![]()
![]()
ποιο απο τους δυο τυπους Givi θα πρεπει να παραγκειλω; ΤΝ 532 ή ΤΝ528
δεν μπορώ να σας βάλω φώτο δυστηχώς για να σας δείξω τι δουλειά κάνουν τα κάγκελα της suzuki μιας και εκρεμεί δικαστήριο αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλά προστατεύουν το μηχανάκι!!
Edit...
Θα επανέλθω στο θέμα
εγω παντως παιδια παροτι εχω καγκελα givi εδω και 6 χρονια που εχω την μηχανη προσωπικα δεν θα τα ξαναεβαζα γιατι παιδευτηκα πολυ μεχρι να βρω τροπο να τα σφιξω ετσι ωστε να μην τριζουν και να μην συντονιζουν...ιταλικα γαρ βλεπεις....επισης τωρα τελευταια πεταξαν και λιγες σκουριες. θα μου πεις τριψιμο και βαψιμο δεν ειναι τιποτα αλλα αντε να τα βγαλεις τωρα...αν γνωριζετε αλλη μαρκα που να σφιγγουν σωστα και να μην χρειαζονται loctite και αλλες πατεντες βαλτε τα και ας μην ειναι τοσο ομορφα οσο τα givi...
Leave it to Random to needlesly complicated things
Οποτε ενας γρηγορος συνοψισμος kappa,givvi,mama suzuki,hepco????
Ο μηχανικος μου προτεινε givi παρεπιπτοντως.
Ευχαριστω.
Τα μαμά-SUZUKI έχε υπόψη σου ότι είναι γερμανικά της MOTECH, μπορεί να μην αποτελούν ολόκληρο "κιγκλίδωμα" αλλά είναι τα πιό ελαφρά από όλα και προκαλούν τους λιγότερους συντονισμούς/κραδασμούς σε σχέση με τα υπόλοιπα.
Τα πουλάει η Μοτορόδα με δωρεάν τοποθέτηση περίπου 100 ευρώ.
Στο δικό μου '06 φοράω, από όταν ήταν καινούργιο, κάγκελα GIVI.
Προσφέρουν ικανοποιητική προστασία, όμως συντονίζουν αρκετά, είναι βαριά και... σκουριάζουν κοντά στα σημεία επαφής με το πλαίσιο.
Υποκειμενικά, τα θεωρώ πιό όμορφα από τα μαμίσια, όμως αν ξαναλλάξω κάγκελα τα μαμίσια θα βάλω γιατί είναι ελαφρότερα.
the motorcycleboy reigns
Ευχαριστω για τη γνωμη σου φιλε μου.Δηλαδη ποση διαφορα να εχουν σε βαρος και μην ξεχνας καγκελα για προστασια βαζουμε οχι για ομορφια αλλιως θα εβαζα μανιταρια...
Φίλε imba, δυστυχώς οι μεγάλες σιδεριές προσθέτουν και μεγάλο αναρτώμενο βάρος..
Δεν τα έχω ζυγίσει για να σου αναφέρω ακριβώς τη διαφορά, όμως συγκρίνοντας (οπτικά) τη διατομή των σωλήνων σε συνάρτηση με το συνολικό μήκος τους, πρέπει τα GIVI να έχουν το διπλάσιο βάρος από τα SW-MOTECH.
Το πλεονέκτημα των γερμανικών έναντι των Ιταλικών είναι ότι δεν συντονίζουν και δεν συμβάλουν στην αύξηση των ενοχλητικών κραδασμών.
Να σου πώ ότι όταν το μηχανάκι ήταν καινούργιο, τα κάγκελα GIVI συντονίζονταν και είχαν κραδασμούς ανάμεσα στις 6.200 έως τις 6.600 περίπου σ.α.λ.
Τώρα που έχει 53.000 απροβλημάτιστα χλμ. δεν συντονίζονται μόνο από τις 6.500 έως τις 7.000 σ.α.λ.
Σε οποιοδήποτε άλλο φάσμα στροφών πλέον παρουσιάζουν ενοχλητικό γαργάλημα.
Πρακτικά τώρα:
Στις 12.000 χλμ. γλίστρησε ο μπροστινός τροχός μάλλον από υγρά ψυγείου χυμένα στη Βασ.Σοφίας, με 60-70 χλμ.Το μηχανάκι σύρθηκε από δεξιά καμιά 10αριά μέτρα.
Έσπασε η βάση μαρσπιέ και το πεντάλ φρένου, γδάρθηκε το πλαστικό προστατευτικό της εξάτμισης και η μανέτα του μπροστινού φρένου, και τα κάγκελα ψιλιστράβωσαν από την επαφή με την άσφαλτο και κόλλησαν πάνω στο δεξί πλαστικό καμμάτι του φαίρινγκ και το χαράκωσαν.
Επομένως τα κάγκελα δεν προστάτεψαν, αν δεν υπήρχαν δε θα γίνονταν γρατζουνιές γιατί το μηχανάκι σερνόταν με τα μαρσπιέ μπρός-πίσω, το αντίβαρο του τιμονιού που δεν στράβωσε (φαγώθηκε το αντίβαρο) και το προστατευτικό της εξάτμισης.
Αλλάχτηκε το "λαβωμένο" κομμάτι του φαίρινγκ, όμως μέσα στο καλοκαίρι, καβαλώντας ένα πεζοδρόμιο ακούμπησα σε ένα από τα πράσινα σιδερένια κολωνάκια του δήμου Αθηναίων.
Δυστυχώς η κορυφή από το κολωνάκι είναι ψηλότερη από τα κάγκελα GIVI και έκανε με το ακούμπημα ένα μικρό σημαδάκι, αναμνηστικό της... στενής επαφής.
Θεωρώ ότι ειδικά στην πρώτη περίπτωση (σύρσιμο) αν είχα τα μαμίσια που είναι πιό μαζεμένα και δεν εξέχουν, δεν θα ακουμπούσαν στην άσφαλτο και δεν θα στράβωναν.
Το μόνο αρνητικό αισθητικά για μένα, είναι οι ασημί ασουλούπωτες βίδες με τις οποίες¨"δένουν" τα μαμίσια πάνω στον σκελετό.
the motorcycleboy reigns
Mου αρεσε παρα πολυ που παραθεσες τις εμπειριες σου σκεφτομενος οτι επειδη givi πιο ψηλα πιο καλα.Αποτι μου λες ομως ισχυει το αντιθετο.Και ο συντονισμος στα αληθεια ειναι προβλημα.Σου φενεται οτι κατι εχει η μηχανη χωρις να εχει προβλημα.Θα παω στο μηχανικο μου για αλλαγη δεξιου φαιρινγκ και εγω τουμπα βλεπεις και θα το συζητησω λιγο να δω.Εξουσιοδοτημενος ειναι δε νομιζω να δυσκολευτει αν καταληξουμε στα μαμα να μου τα βρει.Να σαι καλα.
Παιδια τοποθετησα τα καγκελα της givi και δεν γινοταν να μην εχω και εγω αυτο το συντονισμο(τριξιμο) οποτε λεω σημερα μετα τη δουλεια να ξηγηθω σιλικονη αναμεσα στα σιδερα και εναν αποστατη που εχει συμφωνειται?
ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΗΝΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΑΠΛΟ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ_________ΕΡΕΥΝΑ!!!!!!!!!!!
V-STROM 650 ABS K9
+650Αρχικά δημιουργήθηκε από ESCOBAR1
ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΗΝΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΑΠΛΟ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Για σου ρε Γιαννη μαγκα.Χαρος εδω!!!