Στα 0-1000 είναι ήδη σε τροχιά, στα 400μ την πιάνει.Αρχικά δημιουργήθηκε από VASOS
Ευτυχώς που δεν έχω γιατί άκουσα ότι σε άνοιγμα 0-1000m πιάνει ταχύτητα διαφυγής![]()
![]()
Σόρρυ για το σπαμ, συνεχίστε.
Στα 0-1000 είναι ήδη σε τροχιά, στα 400μ την πιάνει.Αρχικά δημιουργήθηκε από VASOS
Ευτυχώς που δεν έχω γιατί άκουσα ότι σε άνοιγμα 0-1000m πιάνει ταχύτητα διαφυγής![]()
![]()
Σόρρυ για το σπαμ, συνεχίστε.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
απο περιγραφες τουμπανιαρη.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και που το ξέρεις εσύ αυτό ρε στοκατζή;
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Καλώς.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
απο περιγραφες τουμπανιαρη.
![]()
![]()
οχι για να βοηθησω τον παπ να παρει μπουσαΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
α, για αυτό το έδωσες!!![]()
![]()
![]()
Και γιατί πρέπει να σε κράξουμε για να μιλήσεις όμορφα..??Αρχικά δημιουργήθηκε από MuayThai
ενοοώ, πως αντί να έχουμε συνεχή ροή των καυσαερίων αντίθετη με τη φορά της κίνησης, στιγμιαία προκαλείται στροβιλισμός αυτών με αποτέλεσμα να επαναπροωθούνται στο συνεπιβάτη.
τώρα αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς, ίσως ο όρος που χρησιμοποιώ δεν αρμόζει πλήρως στην περίπτωση.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Bandit εννοείς!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
οχι για να βοηθησω τον παπ να παρει μπουσα![]()
![]()
![]()
εννοουσα θες να πειςΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Bandit εννοείς!![]()
![]()
Άντε να μπει το παλικάρι, να διαβάσει ότι δεν έχει σωτηρία από την μπόχα και να συμμαζευόμαστε λίγο..![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ξερω πως δουλευει μετα απο χρονια,αλλα το παιδι ρωταει κατι που τον καιει,αμα ειναι να μπαινουμε και να γραφουμε,σπαμαρουμε για να ανεβασουμε τα μυνηματα μας θα μπορουσα και εγω να γραψω ετσι.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
απ' οσο θυμαμαι αντωνη το φειζερ δεν αλαζε απο μπροστα.μονο τελικα πρεπει να χει το παλικαρι.
@power hornet:μετα απο τοσα χρονια επρεπε να ξερεις πως δουλευει το φΛορουμ.ευτυχως το παλικαρι καταλαβαινει απο πλακα.![]()
![]()
καλα εσυ oldman μην σου ξεφυγει κατι εκανα ενα λαθος αντι να βαλω η εβαλα ι ξερω πως γραφετε απο την ταχυτητα που εγραφα εκανα λαθος.
αυτοι που γραφουν greekglish και δεν καταλαβαινεις χριστο δεν λες κατι,τεσπα.
απλα εμενα μπορει να ηταν κακια στιγμη μου φανηκε ειρωνικο με το ρεξονα.
εχω και καιρο να μπω στο φορουμ χρονιαμαλλον γιαυτο το λογο,για να ανουσια καμια φορα σπαμαρισματα.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
γιατι ντρεπεστε να πειτε στο παιδι οτι παει πολυ αργα...γι αυτο και εχει το προβλημα που εχει?
Αν παει πιο γρηγορα θα αφηνει πισω του τα καυσαερια... με λιγη προσπαθεια, θα αφησει και την κοπελια οποτε κανενα προβλημα
:wacko:
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
γιατι ντρεπεστε να πειτε στο παιδι οτι παει πολυ αργα...γι αυτο και εχει το προβλημα που εχει?
Αν παει πιο γρηγορα θα αφηνει πισω του τα καυσαερια... με λιγη προσπαθεια, θα αφησει και την κοπελια οποτε κανενα προβλημα
:wacko:
![]()
![]()
![]()
![]()
θα μεινω εδω και δεν θα δωσω παραπερα εκταση.Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
........
απλα εμενα μπορει να ηταν κακια στιγμη .........
![]()
1) Δεν έχει καταλύτη και είναι μονό τελικό
2) Ανάλογα με την ταχύτητα τρώμε περισσότερα. π.χ όταν είμαι εθνική από τους στροβιλισμούς και με τέρμα γκάζι τρώω περισσότερο καυσαέριο μέχρι που νιώθω και την ζέστη
ξετάπωτες
Τώρα για το διάφραγμα δεν ξέρω να σου πω
Κάνει παντός βαβούρα (όχι πολύ)