Αυτή τη μαλακία με τα φιλικά 1000ρια να την προσέξετε λιγάκι.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Λάθος. Στην γεωμετρία δεν είχε αλλάξει τίποτα. Στις αναρτήσεις πολλά![]()
![]()
![]()
Εχμμ... ποια δεκαετία του 90 ρε; Του 2003 είναι η μηχανή![]()
![]()
Αλλά όντως (και) λόγω μεταξονίου δεν ειναι κι η φιλικότερη... (και φυσικά δεν είναι και το ποιο μαμά 954 που κυκλοφορεί.
Σπύρο; Ούτε να το σκέφτεσαι.
ρε, δεν μιλησα για γεωμετρια! Που να το στριψω αλλωστε, στην Αλεξανδρας?![]()
Για τα κλιπ ον μιλησα και τις αναρτησεις.
και για τα 90's που λεω εννοω σε αισθηση... πιο brutal μοτο σε σχεση με τα σημερινα! Δεν μπορει να μπει διπλα σε ενα Κ7. σε ενα Κ4 ισως... αλλα δεν το εχω οδηγησει το τελευταιο!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ μακρυα απο 954 ο Σπυρος.
Α και κατι τελευταιο. Η Χαρα εκτος απο CBR1000 δεν θελει να ακουσει ουτε για μπουσα (εχει ανεβει) ουτε για τιποτα!
Βολευεται λεει στο CBR καλυτερα απο οπουδηποτε!![]()
![]()
Και μας τι μας νοιάζει αυτό τώρα;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...
Α και κατι τελευταιο. Η Χαρα εκτος απο CBR1000 δεν θελει να ακουσει ουτε για μπουσα (εχει ανεβει) ουτε για τιποτα!
Βολευεται λεει στο CBR καλυτερα απο οπουδηποτε!![]()
![]()
![]()
+998 αλλα σιγουρα δεν ειναι το ιδιο ενα R1 με το CBR
μητσο...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εγω παντως Τρουπερ λεω το εξης. Δεν κανουν ιδιες γωνιες ουτε τα χερια, ουτε τα ποδια σας πανω στο ιδιο μηχανακι. Που ειναι το λαθος μου?
Ο Θωμας δλδ θα νοιωσει το ιδιο ανετα με σενα πανω στο Κ7? Δυσκολο.......
δεν κανουν ιδιες γωνιες αλλα καλως δεν κανουν ιδιες γωνιες.αυτο λεω.
τον θωμα τωρα τι τον ανακατεβεις στην κουβεντα μας?μιλαμε για ανθρωπους χωρις οσφυοκαμψια και με μια Α κινητικοτητα στις αρθρωσεις τους.οχι για τους οδηγους της σουπερ αγγουρι τιμ![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Και μας τι μας νοιάζει αυτό τώρα;![]()
οσον αφορα για το δικαβαλο που αναφερθηκε και τυχον να τον ενδιαφερει!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΒΑΛΑ ΤΟ ΛΕΩ!![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν την παλεύεις έτσι;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
+998 αλλα σιγουρα δεν ειναι το ιδιο ενα R1 με το CBR
Δεν την παλεύεις έτσι;
true αλλα γιατι το λες?![]()
Γιατί ελάχιστοι είναι σε θέση να καταλάβουν τις διαφορές.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
true αλλα γιατι το λες?![]()
Αν δεις τις διαφορές (σε 1000ρια της ίδιας ηλικίας) σε χρόνους στην πίστα αυτές είναι σε επιπεδα κάτω του 1" που δεν ειναι στραγάλια να τα τρώμε στις κερκίδες.
Όχι, αλλά αυτό ΔΕΝ είναι θέμα διαστάσεων ούτε δικών μου ούτε του GSXRΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εγω παντως Τρουπερ λεω το εξης. Δεν κανουν ιδιες γωνιες ουτε τα χερια, ουτε τα ποδια σας πανω στο ιδιο μηχανακι. Που ειναι το λαθος μου?
Ο Θωμας δλδ θα νοιωσει το ιδιο ανετα με σενα πανω στο Κ7? Δυσκολο..
Τόμας, φύγε από αυτό το θρεντ!Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Όχι, αλλά αυτό ΔΕΝ είναι θέμα διαστάσεων ούτε δικών μου ούτε του GSXR.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μαλακα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τόμας, φύγε από αυτό το θρεντ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Να σΕ δείξω IR onboard θερμόμετρο για τα λάστιχα να σΕ πω εγώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τόμας, φύγε από αυτό το θρεντ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φεύγω...
για τον δρομο θα επαιρνα 1000 για πιστα 600 (και το 750 υπερκιβυσμενο 600 ειναι)....
Τα 1000 βεβαια δεν τα πας σε πανε! Τα 600/675/750 πρεπει να τα οδηγησεις τσαμπουκαλεμενος για να πας γρηγορα.Θελουν στροφες ψηλα,φορα,καθυστερημενα φρενα κατεβασματα ανεβασματα δεν καθεσαι καθολου ησυχος πανω στη μηχανη!βεβαια ετσι μονο μαθαινεις να οδηγας σωστα!
Με οποιο 1000αρι κουμπωνεις μια 3η και ολα γινονται μονα τους , εχουν αρκετη ροπη ωστε να υπερκαλυψουν τα οδηγικα σου λαθη και νομιζεις οτι ειναι πιο ευκολα να τα οδηγησεις! βεβαια ξεχνας πως τα χιλιομετρα ανεβαινουν πιο γρηγορα και πρεπει να εχεις συνεχεια το νου σου γιατι δεν ουρλιαζουν σαν τα 600 (καινε και λιγοτερο ας εχουν περισσοτερα κυβικα). Επισης η τουμπα ερχεται πολυ πιο ευκολα γιατι πας να ανοιξεις γρηγορα το γκαζι και ωπ ιτς αιρ τιμε!!!!Και μετα καθεσαι και λες ρε γμτ δεν εκανα τπτ και με εστειλε για βρουβες!!!
Κάπως έτσι αλλά όχι ακριβώς..Αρχικά δημιουργήθηκε από CPANTELO
για τον δρομο θα επαιρνα 1000 για πιστα 600 (και το 750 υπερκιβυσμενο 600 ειναι)....
Τα 1000 βεβαια δεν τα πας σε πανε! Τα 600/675/750 πρεπει να τα οδηγησεις τσαμπουκαλεμενος για να πας γρηγορα.Θελουν στροφες ψηλα,φορα,καθυστερημενα φρενα κατεβασματα ανεβασματα δεν καθεσαι καθολου ησυχος πανω στη μηχανη!βεβαια ετσι μονο μαθαινεις να οδηγας σωστα!
Με οποιο 1000αρι κουμπωνεις μια 3η και ολα γινονται μονα τους , εχουν αρκετη ροπη ωστε να υπερκαλυψουν τα οδηγικα σου λαθη και νομιζεις οτι ειναι πιο ευκολα να τα οδηγησεις! βεβαια ξεχνας πως τα χιλιομετρα ανεβαινουν πιο γρηγορα και πρεπει να εχεις συνεχεια το νου σου γιατι δεν ουρλιαζουν σαν τα 600 (καινε και λιγοτερο ας εχουν περισσοτερα κυβικα). Επισης η τουμπα ερχεται πολυ πιο ευκολα γιατι πας να ανοιξεις γρηγορα το γκαζι και ωπ ιτς αιρ τιμε!!!!Και μετα καθεσαι και λες ρε γμτ δεν εκανα τπτ και με εστειλε για βρουβες!!!