Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 89

Θέμα: v strom 650,cbf 600 η κατι αλλο?

Re: Re: Re: v strom 650,cbf 600 η κατι αλλο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Γιατι ετσι ?
    Επειδή διακοσαρίζει στο ρελαντί

Καλησπέρα κ από εμένα κ καλώς ήρθες..
    Ότι και να πάρεις από τα 2 κοίτα να το βλέπεις κ να το γουστάρεις. Και τα δύο είναι αξιόλογα (ανεξάρτητα από το λαδάκι που τσιμπάνε τα strom από το 2008 κ μετά) και είναι ιδιαίτερα ευκολοδήγητα, σε κανένα από τα 2 δεν θα σου λήψει το γκάζι μιας και για τουριστάδικη χρήση είναι ιδανικά, μέσα στην πόλη το μόνο πρόβλημα είναι η ελαφρώς υψηλότερη θέση του Strom που δεν επιτρέπει να πατάς κάτω με τα 2 πόδια (ούτε με τις μύτες). Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω επειδή τα μηχανάκια είναι ευκολοδήγητα δεν πρόκειται να σε τρομάξει το γκάζι τους χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να σέβεσαι το όχημα που οδηγείς, και τα 2 πιάνουν ταχύτητες πολύ πάνω από 140km/h που σημαίνει ότι είναι πολύ εύκολο να την φάς την τούμπα σου όχι λόγω της μηχανής αλλά κυρίως λόγω των οδηγικών ικανοτήτων σου.
    Από εκεί κ πέρα να σου πώ κάποια πράγματα που έχω διαπιστώσει σαν κάτοχος του CBF αλλά και πρώην υποψήφιος αγοραστής V-strom.
    Α) το Cbf μου αρέσει πιό πολύ χωρίς βαλίτσες και για ψευτοsport χρήση (καμιά φορά νιώθω γρήγορος ) το στρώμα θέλω να το βλέπω φορτωμένο (καθαρά θέμα γούστου)
    Β) κυκλοφορούνε λίγα CBF και αν το έχεις καλοπεριποιημένο το μηχανάκι κάνει αίσθηση, αντίθετα προχθές στο πάρκινγκ του εκπτωτικού Χωριού φίλος έψαχνε από την πινακίδα να δεί ποιό είναι το strom του καθώς όλα ήταν στην σειρά λες και ήσουν σε συγκέντρωση του Club τους (εγώ ξενερώνω λίγο με αυτό) πλέον βλέπεις strom και για να σου κάνει αίσθηση πρέπει να έχει κ@υλιάρα συνοδηγό (οδηγό ακόμα καλύτερα αλλά δύσκολο)
    Γ) μετά από 14000km πάνω στο CBF και με την μικρή μου σχετικά εμπειρία νομίζω ότι τα φρένα του είναι ανώτερα από τα αντίστοιχα του strom, δεν ξέρω αν φταίνε οι αναρτήσεις του 2ρου και ο off χαρακτήρας του αλλά το AbS του strom είναι φτωχός συγγενής σε σύγκριση με αυτόν του CBF. Μερικές βόλτες έχω κάνει μόνο με strom δεν έχω κάνει διατριβή στο θέμα αλλά η αίσθηση των φρένων είναι πολύ διαφορετική και γενικά το strom με τρομάζει λίγο με το γονάτισμα του σε φρένα πανικού.
    Να σημειώσω εδώ ότι έψαχνα για καινούρια μηχανή και από την έρευνα αγοράς που έκανα μεταξύ των 2 επέλεξα το Cbf παρά τα +400Ευρώ που είχε διαφορά όταν έκανα Σεπτέβρη του '10 την αγορά επομένως δεν τίθεται θέμα διαθεσιμότητας ή τιμής (μεταχειρισμένα CBF δεν θα βρείς πολλά ενώ V strom...)
    Πάντα όρθιος ότι και να πάρεις, και ΠΑΝΤΑ υποψιασμένος!!! ακόμα και να αποκτήσεις "χέρια", δύσκολα να αποκτήσουν όλοι οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου σωστή οδηγική συμπεριφορά.

Κατανάλωση CBF...
    Ένα ντεπόζιτο 22lt Αθήνα - Πρέβεζα ~ 360km (γέμισα στην Βόνιτσα καθώς είχα μπεί στα κόκκινα αλλά μάλλον με έβγαζε για να ολοκληρώσω το ταξίδι, πήρε 20 lt )
    Δύο ντεπόζιτα (~40 lt) για Πρέβεζα - Αθήνα (όχι η επιστροφή δεν ήταν όλο ανηφόρα αλλά βιαζόμουνα, τα 200 είναι "εύκολα" ακόμα και με 600ρι αλλά ο προορισμός αβέβαιος).
    Γενικά στην Αθήνα με ήπια χρήση μέσα στην πόλη (διαθέτω και 2ρη μηχανή μικρότερου κυβισμού) τα 270km τα βγάζω αν δεν ακούω συχνά την Akrapovic :rotflmao:

σας ευχαριστω πολυ ολους καταρχας.με κατατοπισατε πληρως μπορω να πω.πρωτον το μηχ που θα παρω ΔΕΝ θα ειναι για εφε ουτε για την καφετερια.θα ειναι κατι που θα χρησιμοποιητε καθημερινα.δευτερον θα ειναι μονο για ασφαλτο.επιπλεον τα οδηγησα κ τα δυο,κ σιγουρα το CBF ειναι πιο συμβατο σε εμενα.τοV STROM pou οδηγησα δεν ηταν βεβαια χαμηλωμενο αλλα δεν το φτανω τοσο καλα κ σιγουρα θα με δυσκολεψει σε πολη.παντως ηθελα κ τις αποψεις σας επειδη σιγουρα ξερετε πιο πολλα.απλα αυτο που εχω δει ειναι οτι δεν πωλουνται αρκετα CBF ετους απο 2009 κ μετα που με ενδιαφερουν εμενα.τεσπα thanks κ παλι παιδια με βοηθησατε πολυ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Φιλε ελπιζουμε να κανεις την καλυτερη επιλογη και να την χαρεις! Περιμενουμε την τελικη σου επιλογη και φωτογραφιες απο το καινουριο σου μοτορι και να ευχηθουμε τα καλοριζικα,καλοταξιδα, κλπ.

Φιλε καλη επιτυχια, σκεψου πολυ προσεκτικα τα υπερ & τα κατα... και μετα παρε το v-strom, ειναι το καταλληλο, τα κανει ολα κ δεν σιχαινεται χωρις να ζηταει απολυτως τιποτα.

Αντε κ καλη χρονια.

να στε καλα μαγκες καλη χρονια κ σε εσας κ σε ολοους στο club κ εννοειται μολις καταληξουμε στο οχημα θα ειδοποιησω.εδω σε 4 μηνες κ κατι ψιλα εκανα με το beverly 7000 χιλ μεχρι κ σερρες πηγα απο λευκαδα δικαβαλο κ παλι πισω σε ενα 48 ωρο.με τη μηχανη θα αλωνησω κυριολεκτικα.

Να σαι καλα φιλε και παντα ορθιος να αλωνιζεις. Και ειπαμε αποψεις λεμε εδω πισω απο ενα πληκτρολογιο, εσυ δοκιμαζεις ποιο σου κανει και το κυριωτερο εσυ ξερεις ποιο σου κανει το κλικ.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    μαλλον αργησα αλλα μαλλον για σιμπιεφ σε κοβω...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

θα δειξει φιλε μου θα κανω κ αλλες βολτιτσες κ με τα δυο γιατι v strom exoyn 5 -6 φιλοι κ cbf 2005 enas γνωστος .αν δεν ειχα το θεμα με το υψος μου θα ειχα ηδη παρει το στρωμα επειδη απο τα φιλαρακια εχει πεσει πολυ ψησιμο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL ZARA
    θα δειξει φιλε μου θα κανω κ αλλες βολτιτσες κ με τα δυο γιατι v strom exoyn 5 -6 φιλοι κ cbf 2005 enas γνωστος .αν δεν ειχα το θεμα με το υψος μου θα ειχα ηδη παρει το στρωμα επειδη απο τα φιλαρακια εχει πεσει πολυ ψησιμο.
    ετσι απο περιεργεια ρε αδερφε...πες μου με ποιο τροπο σε ψηνει καποιος που εχει βεστρωμ?

ειλικρινα θελω να μαθω!!!

ετσι απο περιεργεια ρε αδερφε...πες μου με ποιο τροπο σε ψηνει καποιος που εχει βεστρωμ? ειλικρινα θελω να μαθω!!!
    Πιστευω οτι οποιος ειχε ή εχει ακομα v strom εχει μονο καλα λογια να πει (σε συναστηση βεβαια με το ποσο κοστιζει-τι προσφερει) τα αρνητικα σχολια ειναι απο αυτους που δεν εχουν... τυχαιο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Χρήστος Χ
    ...σε συναστηση...
    αααααααααααα

παω να πιω....!

Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL ZARA
    εδω σε 4 μηνες κ κατι ψιλα εκανα με το beverly 7000 χιλ μεχρι κ σερρες πηγα απο λευκαδα δικαβαλο κ παλι πισω σε ενα 48 ωρο.με τη μηχανη θα αλωνησω κυριολεκτικα.
    Φιλε μου οταν παρεις το στρωμα μην του κανεις παρα πολλα χιλιομετρα γιατι κ αυτο μηχανημα ειναι θελει προσοχη..

μαγκες αν ξερετε θα ηθελα να μαθω τιμες σε ελαφρως μεταχειρισμενα cbf 2009 κ μετα καθως κ διαφορες που εχουν αυτα τα μοντελα δηλ του 09 του 10 κ του κουτιου τι διαφορες εχουν μεταξυ τους?

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. V-Storm 650 vs Cbf 600s
    από tzo80 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2014, 21:58
  2. V-Strom 650 vs Fazer 600 vs TDM 900
    από Raoulh79 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2009, 11:25
  3. fazer 600 xj6 v-strom 650 η κατι αλλο?
    από panhar31 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2009, 16:36
  4. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  5. fazer 600 ή v-strom 650
    από tanouki2 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2006, 16:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ