Σκληρο αντρακι μμμμμΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Να βάλει plasma κι όχι xenon..
Εγώ το έχω πει πάντως, την επόμενη φορά που θα με τυφλώσει κάποιος με xenon νύχτα, αναστροφή και τοποθέτηση του balast στα νεφρά του.![]()
Σκληρο αντρακι μμμμμΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Να βάλει plasma κι όχι xenon..
Εγώ το έχω πει πάντως, την επόμενη φορά που θα με τυφλώσει κάποιος με xenon νύχτα, αναστροφή και τοποθέτηση του balast στα νεφρά του.![]()
Μια καλή λύση σε παπί ίσως ήταν ένα led προβολάκι των 10-15w. Θα προσφέρει σίγουρα αυτό το κατιτίς παραπάνω που χρειάζεται η πάπια, χωρίς να επιβαρύνει το σύστημα πολύ. Εξ' άλλου τα χλμ δεν είναι ποτέ τόσο πολλά ώστε να σου φανεί ανεπαρκές.
Μη με αναγκάσετε να κάνω το αμάξι μου έτσι γιατί μετά μαύρη γάτα που σας έφαγε!![]()
Μια φορά θα κάνω σινιάλο με την μεγάλη και όποιος αρνείται να πάρει τα φώτα του απ' την μούρη μου, θα ψάχνει κιτ βελτίωσης αμφιβληστροειδή. :rotflmao:
![]()
Sent from me using a computer.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Σκληρο αντρακι μμμμμ![]()
Eγώ καθόλου.. το καλλυμένο με χαλκό μολύβι είναι..
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Χαζός είσαι; Βλέπω νομίζεις για να οδηγήσω βράδυ; Εδώ με τον πανόπτικο περνάμε την ώρα μας λέγοντας μαλακίες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού
βγαινουμε και Εθνικη το βραδυ Νικολακη??![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αν θέλει κάποιος να βάλει πιο δυνατά φώτα,δεν υπαρχει άλλη λύση εκτος απο τα xenon?
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Σα να σας βλέπω από μία γωνία....![]()
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
![]()
![]()
Αυτό ρώτησα και εγώ στην αρχή. :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Αν θέλει κάποιος να βάλει πιο δυνατά φώτα,δεν υπαρχει άλλη λύση εκτος απο τα xenon?
Sent from me using a computer.
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Μια καλή λύση σε παπί ίσως ήταν ένα led προβολάκι των 10-15w. Θα προσφέρει σίγουρα αυτό το κατιτίς παραπάνω που χρειάζεται η πάπια, χωρίς να επιβαρύνει το σύστημα πολύ. Εξ' άλλου τα χλμ δεν είναι ποτέ τόσο πολλά ώστε να σου φανεί ανεπαρκές.
Μη με αναγκάσετε να κάνω το αμάξι μου έτσι γιατί μετά μαύρη γάτα που σας έφαγε!![]()
Μια φορά θα κάνω σινιάλο με την μεγάλη και όποιος αρνείται να πάρει τα φώτα του απ' την μούρη μου, θα ψάχνει κιτ βελτίωσης αμφιβληστροειδή. :rotflmao:
Μλκ Αποστόλ τιν' τούτο????????
Περισσότερο αξίζουν τα προβόλια από το αυτοκίνητο. Δεν θα ήθελα να ξέρω τι ασφαλειοθήκη έχει ο τύπος, πιθανολογώ μαχαιρωτή ασφάλεια.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Εμπνευσμένη όπως πάντα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ανεκδοτο θυμηθηκα παλι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Αν καποιος θελει να βαλει πιο δυνατα φωτα, η λυση ειναι να βαλει προβολακια η δεν ξερω γω τι αλλο, σιγουρα οχι Xenon.
Σημερα, κατεβαινοντας τη Θηβων, ερχοταν ενα σμαρτακι απο πισω οπου μαλλον
είχε χαλάσει το μπάλαστ του και τρεμόπαιζαν τα γ*μοφωτά του!
Και επειδή είχα κέφια, πάω δίπλα του στο επομενο φανάρι
και του τραγουδούσα Boney M![]()
Αντι για Xenon αυτό:
http://www.bajadesigns.com/ProductDe...-Hid-Kickstart
την τιμη την ειδα καλα ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Αντι για Xenon αυτό:
http://www.bajadesigns.com/ProductDe...-Hid-Kickstart![]()
![]()
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.