Σελίδα 4 από 21 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 314

Θέμα: παρέδωσα κι εγω τις πινακιδες σε ΜΟΤΟ & ΚΟΥΤΙ

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ας πρόσεχαν όλοι αυτοί που θέλαν τα 2λιτρα τζιπια μέσα στην Αθήνα και στις πόλεις γενικά & όλα γενικά πάνω από 1800. Έπρεπε χρόνια τώρα να ήταν καρατεκμήριο & να είχαν πολύ υψηλά τέλη αυτά. Μέχρι τα 1800 να είναι normal και μετά να έπαιζε τρελή διαφορά προς τα πάνω.
    Αλλά πάλι οι μ@λ@κες οι Έλληνες πιάστηκαν κορόιδο από τους Γερμανούς. Αγοράζανε με 10000 τα τσερόκια και όλες τις μ@λ@κιες, δεν είχαν που να τα παρκάρουν, δημιουργούν απίστευτο μποτιλιάρισμα, ρύπους και τόσα άλλα.

Ας τα β@λουν τώρα όλοι ξέρετε που... ή ας πληρώσουν τα κέρατα τους σε τέλη. Γουστααααρωωωωω

SUPERMARIONATIONjoe90
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ρε τον καημένο τον θείο με το 5λιτρο V8 SAAB 9-7Χ..

Τον λυπάμαι πραγματικά τον κακόμοιρο..

να ναι καλα οι αγροτικες επιδοτησεις ..... χρυσες εποχες 2007

ουτε 10.000 δεν πιανει ..... τώρα.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1

Άρα φιλαράκι μου, ο μπάρμπας σου, μάλλον έπρεπε να είναι και φυλάκα από ότι καταλαβαίνω...

Π@τ@ν@ ζωή, είναι δεδομένο σχεδόν ότι πάντα αν κ@νεις μ@λ@κι@ θα τον πιεις..

SUPERMARIONATIONjoe90
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    γουάτ δε φακ!!

εγώ για φρέσκο υπερδουκα με 3000 χιλιάρικα αναφέρομαι

για μπες στο car.gr να δεις το barometro τιμων .... και θα παθεις ήτα!!!

τι χρειαζετε για να καταθεσεις πινακιδα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    τάδε έφη Ζαρατούστρα εεε OldMan ήθελα να πώ: "μάγκες όμορφα, η περιπέτεια πέθανε".

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Ας πρόσεχαν όλοι αυτοί που θέλαν τα 2λιτρα τζιπια μέσα στην Αθήνα και στις πόλεις γενικά & όλα γενικά πάνω από 1800. Έπρεπε χρόνια τώρα να ήταν καρατεκμήριο & να είχαν πολύ υψηλά τέλη αυτά. Μέχρι τα 1800 να είναι normal και μετά να έπαιζε τρελή διαφορά προς τα πάνω.
    Αλλά πάλι οι μ@λ@κες οι Έλληνες πιάστηκαν κορόιδο από τους Γερμανούς. Αγοράζανε με 10000 τα τσερόκια και όλες τις μ@λ@κιες, δεν είχαν που να τα παρκάρουν, δημιουργούν απίστευτο μποτιλιάρισμα, ρύπους και τόσα άλλα.

Ας τα β@λουν τώρα όλοι ξέρετε που... ή ας πληρώσουν τα κέρατα τους σε τέλη. Γουστααααρωωωωω
    Γιατι θα πρεπει δηλ ενα 2λιτρο να ειναι παντα απαγορευτικο για την χωρα μας ?
    Δηλ τα 1800 ειναι οκ ενω τα 2λιτρα υπερβολη ?

επισεις δεν νομιζω πως ειναι δικαιο να πληρωσει 600 ευρω τελη κυκλοφοριας και 600 ευρω καπακι φορο πολυτελειας συνολο 1200 ο κολητος μου που εχει ενα rav 4 εξαετιας για να βαζει τη οικογενεια του μεσα να την πηγαινει οπου εχει να τη παει ...
    Δεν εχουν ολοι τα αυτοκινητα μονο για να τα παρκαρουν στα πεζοδρομια του Κωλονακιου ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Οπότε ο θείος αντί να χρησιμοποιήσει τις επιδοτήσεις όπως όφειλε τις έκανε SAAB..

Αντί να είναι φυλακή δλδ έκανε και τον γκόμενο με την κούρσα.

Ας πεινάσει τώρα και να κυκλοφορεί με το γαιδούρι που είχε πριν το SAAB. Στα π@π@ρια μας.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

SUPERMARIONATIONjoe90
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

φιλος.....

VW Polo 1400 tsi το τελειο ΚΟΥΤΙ...... O ΓΕΡΜΑΝΟΣ δουλεψε για μας πολλα αλογα λιγα τελη

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    .......Στα π@π@ρια μας.
    Τελικά , ούτε τις χρονιάρες μέρες λυγίζουν…

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από point zero

επισεις δεν νομιζω πως ειναι δικαιο να πληρωσει 600 ευρω τελη κυκλοφοριας και 600 ευρω καπακι φορο πολυτελειας συνολο 1200 ο κολητος μου που εχει ενα rav 4 εξαετιας για να βαζει τη οικογενεια του μεσα να την πηγαινει οπου εχει να τη παει ...
    Δεν εχουν ολοι τα αυτοκινητα μονο για να τα παρκαρουν στα πεζοδρομια του Κωλονακιου ...
    Ξέρετε, τα αυτοκήνητα 6ετίας δεν θεωρούνται και σαράβαλα..

Επίσης εμένα ο πατέρας μου δεν είχε Rav4 και μια χαρά μας κυκλοφορούσε με το ματρακά που είχαμε..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από point zero

Γιατί όπως νομίζω και εσύ ότι βλέπεις, στην Αθήνα πχ δεν έχει χώρο να παρκάρεις ούτε πατίνι.Γιατί, μέχρι πριν λίγο καιρό το μποτιλιάρισμα ήταν στο θεό. Γιατί ο κάθε μουρόχαυλος έδινε 10000 και έπαιρνε ένα τέρας αυτοκίνητο.

Την οικογένεια τη πας χαλαρά και με ένα Skoda Octavia 1800.

Και στη τελική θα πρέπει να έχει γαμώ τα τέλη ότι είναι πάνω από 2 λίτρα και όχι επαγγελματικό γιατί αφού θέλουν να το παίζουν κάποιοι ότι έχουν, ας πλερώνουν κιόλας να ξεχωρίζουν & γιατί κάποτε θα πρέπει να βάζουμε το κεφάλι μας να σκέφτεται.

φιλος.....

VW Polo 1400 tsi το τελειο ΚΟΥΤΙ...... O ΓΕΡΜΑΝΟΣ δουλεψε για μας πολλα αλογα λιγα τελη

Πάντα υπήρχαν 1400 και 1600 super αυτοκίνητα & οικονομικά. Αλλά δεν είχαν prestige

SUPERMARIONATIONjoe90
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    τι χρειαζετε για να καταθεσεις πινακιδα?
    1 - υπομονη
    http://www.youtube.com/watch?v=Pusyd5YMlbw

2 πινακιδες

3 αδεια κυκλοφοριας το πρασινο τριπτυχο

4 δηλωση 105

5 ταυτοτητα - διπλωμα

τα αλλα θα στα πουν εκει...

moto.... για μένα αξία ανεκτίμητη....

δεν πα να το πάνε όσο θέλουν το τέλος....

ληστεία ή όχι εγώ θα το σκάω....

πείτε με χαζό (ή ότι άλλο θέτε) αλλά μια δυο χαρές έχουμε, να τις κόψουμε???

για όσο μπορούμε τουλάχιστον....

υγ....
    ευχομαι σε όλους όσους έχουν αναγκαστεί σε κατάθεση πινακίδων, λίαν συντόμως να είναι σε θέση να τις πάρουν πίσω...

Σελίδα 4 από 21 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2007, 12:16
  2. αν τις τρωγατε, τι θα κανατε? εγω τις εφαγα παντως
    από konnos01 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 23:24
  3. Αεροσακος σε μοτο
    από el_hymador στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2005, 16:04
  4. τελικα τσιμπησα κι εγω δυο....
    από tools στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2005, 11:15
  5. Κυριε Κυριε ? να πω ενα ανεκδοτο κι εγω?
    από bmour στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2004, 08:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF