προφανώς για φτηνή θέρμανση![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
το νεο ΚΤΜ στο σαλόνι? ή πιο οικονομική λύση είναι και το transalp 700! μειονέκτημα η τιμή της βενζίνης και ότι πρέπει να "σκας" λιγο το παράθυρο για τα καυσαέρια....
τωρα που είπα και γω την βλακεία μου...
στο εξοχικό κοίταξα να έχει πολύ καλή μόνωση σε όλο το σπίτι (θερμοδιακοπή στα αλουμίνια,διπλά τζάμια,διπλό τούβλο,5άρι νταουν κα). το σπίτι δεν έχει τελειώσει ακόμη αλλα είναι αυτό που λέμε "κλειστό". όταν μπαίνεις μέσα καταλαβαίνεις τη διαφορά με το εξωτερικό περιβάλλον. είτε σε κρύο, είτε σε ζέστη, είτε σε υγρασία.
το πατρικό μου που είχε πυλωτή(ήταν ανοιχτό από κάτω) και χωρίς σωστή μόνωση πάντα ήταν ένα κρύο σπίτι το χειμώνα ότι και να κάναμε.
πολύ σημαντική η σωστή μόνωση.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
δε μετράει η θερμοπρόσοψη στον Σ.Δ. βάσει ΝΟΚ, είμαι 99% σίγουρος (ρώτα τους άλλους τους εύθιχτους για σίγουρα)
7άρι είναι μίνιμουμ απαίτηση πλέον, μη το γελάς καθόλου
επίσης η αίσθηση που δίνει μια 7άρα θερμοπρόσοψη είναι εντελώς διαφορετική από χτίσιμο με διπλό τούβλο με 7άρα
τα νούμερα δε λένε κάτι τέτοιο, αλλά η αίσθηση που αποκομίζεις είναι εντελώς διαφορετική
ψαναψόφα φούστη γλάρε
να σου πω την αλήθεια άρχισε να γίνετε "μόδα" αφού είχα τελειώσει με το σοβάτισμα και τις σκοτίες και τότε την πήρα και γω χαμπάρι. δεν μου το πρότεινε και κάποιος και απλά μου ξέφυγε και μένα. σίγουρα θα ήταν ακόμη καλύτερα.
ΥΓ. τόοοσο ψάξιμο και πάλι όταν το τελειώνεις πάντα κάτι δε θα είναι τέλειο σε ένα σπίτι!χαχαχαχα
ψαναψόφα φούστη γλάρε
αυτο δεν το ηξερα. το τι οφελος εχει μια θερμοπροσοψη.
δηλαδη για παραδειγμα...
ενα σπιτι με μονοτουβλο. και κανουμε ΜΟΝΟ μια θερμοπροσοψη 7αρα.
ενα σπιτι με διπλο τουβλο και αναμεσα 10αρι down και 5 εκατοστα αερα.
και θα μου πεις οτι καλυτερη μονωση εχει το σπιτι με το μονοτουβλο και την θερμοπροσοψη;
εβαλα δυο ακραια παραδειγματα για να καταλαβω την ουσια της θερμοπροσοψης.
θα κάτσω να σου υπολογίσω τα u το βράδυ και θα σου πω τι δίνει το καθένα
βέβαια μίλησα για ίδια πάχη μόνωσης
ψαναψόφα φούστη γλάρε