:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
quote:
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Την Jessica Biel
συμφωνω πανω κατω
πανω κατω πανω κατω πανω κατω πανω κατω πανω κατω πανω κατω![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
quote:
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Την Jessica Biel
συμφωνω πανω κατω
πανω κατω πανω κατω πανω κατω πανω κατω πανω κατω πανω κατω![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
tifoso + οσα θες. την μηχανη που θα φτιαξω εγω. σχεδιαστηριο δεν θελω. πολλες μετατροπες σε κατι υπαρχον. ηλεκτρορυθμιζομενες αναρτησεις, σελα. ευκολα μεταβαλλομενα μαρσπιε και σελα. πλαισιο νταμρι γιαπωνεζικο μοτερ, την καινουρια μεταδοση της χοντα που φοραει εκεινο το εξωγηινο σκουτεροτσοπερ. και λεφτα να το ταξιδευω παντου και για οσο μπορω εγω κι οποιος αλλος μπορεσει.
αμα ηταν για 2η παντως ενα RSS500...
επειδή τη μηχανή των ονείρων μου την έχω...Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Επειδή ακόμη ονειρευόμαστε...
Ας υποθέσουμε ότι με φθίνουσα σειρά πιθανότητας να συμβούν, κερδίζεται το τζακ ποτ σε τζόκερ ή στο λόττο ή στο λαχείο ή τα μαζεύεται όλα στο τραπέζι πόκερ στο καζίνο ή κληρονομείτε την πάμπλουτη θεία από το Σικάγο ή σας κάνουν τεράστια αύξηση στην δουλειά σας και αφού καλυφθούν όλες οι ανοιχτές τρύπες (με την καλή έννοια), υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσετε ΜΟΝΟ ΜΙΑ καινούργια μοτό.
Ποια θα είναι η καλή σας και γιατί?
![]()
...γίνεται τα χρήματα της καινούριας μηχανής να πήγαιναν σε βελτιώσεις;
Χμμμμμμ θα ηθελα μια BRITTEN σε πιστα να ακουω τον κολασμενο ηχο της και να ξυνω μεχρι λυποθυμιας :a29:
ενα ΚΤΜ 990 και για μενα φουλ εξοπλισμενο απο βαλιτσες και φουλ βελτιωμενο απο περιφερειακα (εξατμισοαναρτησεις κλπ)....
φυσικα τα υπολοιπα λεφτα σε βενζινη για ταξιδια απουσιας >1 μηνα....
![]()
![]()
![]()