Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Πωλείται ολόσωμη Yoshimura για VStrom 650![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Σε είδα ντελιβερά με την NR750 και το αυτοκολλητάκι moto.gr στο κουτί για τις πίτσες...ξέρει κανείς ποιό μέλος είναι;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
Γίνεται να κάνουμε το ίδιο και ΜΕγυνάικες....![]()
![]()
![]()
![]()
Εδώ είναι η βίλα που έχτισα στη Κρήτη στα Φαλάσαρνα. Στο βάθος βλέπετε το γκαράζ με τις μηχανέςΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Mε τα κοπέλια από τη δουλειά, πέρσυ καλοκαίρι στα Σφακιά για μπανάκι
![]()
και δίπλα στη θάλασσα, δεξιά από το τζακούζι, στο τραπεζάκι, καθόμαστε με τον Εχετλαίο και πίνουμε ρακές.
Ζητώ συγνώμη για το πολύ γυμνό, αλλά όλα τα κορίτσια επιμένανε να κάνουνε μπάνιο τόπλες.
![]()
Καλα ολα αυτα με τα απατηλα μηχανακια τις κοντρες τις πιστες και τα ταξιδια,
Αλλα
Ρε παιδες εγω αυτο AIR FOOD ΤΑΒΕΡΝΑ δεν μπορω μου δημιουργει αερια![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Καλα ολα αυτα με τα απατηλα μηχανακια τις κοντρες τις πιστες και τα ταξιδια,
Αλλα
Ρε παιδες εγω αυτο AIR FOOD ΤΑΒΕΡΝΑ δεν μπορω μου δημιουργει αερια![]()
![]()
Αυτό δεν είναι τίποτα...γυναίκα-μέλος του φόρουμ έπαθε ανεμογκάστρι
Καλα ουτε η Μ@λ@κι@ν δεν ειναι ασφαλη την σημερον ημεραΑρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Αυτό δεν είναι τίποτα...γυναίκα-μέλος του φόρουμ έπαθε ανεμογκάστρι![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Σε είδα ντελιβερά με την NR750 και το αυτοκολλητάκι moto.gr στο κουτί για τις πίτσες...ξέρει κανείς ποιό μέλος είναι;;;
Αν δε πάει αυτό 1000 σελίδες και δε γινει στίκυ,εγώ θα βάλω φωτιά στην brough superior ss100,που αγόρασα απ΄τον Χίο
Εγώ ήμουν στο παραπέντε αλλά τελικά βρήκα άλλη λύση...έβαλα στην S 1000 RR μοτέρ από παπί Lifan και έτσι έχω και μειωμένα τέλη κυκλοφορίας και ασφάλιστρα και βέβαια φοβερή οικονομία καυσίμου...απίστευτα χαμηλή κατανάλωση!!! Για όποιον ενδιαφέρεται η διαδικασία της αλλαγής του κινητήρα εδώ:Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
παρέδωσα κι εγω τις πινακιδες σε ΜΟΤΟ & ΚΟΥΤΙ, τα βαψα μπλέ και τα αμόλησα στη θάλασσα.![]()
http://www.moto.gr/forums/forumdispl...=&forumid=1000
Γράφω κανονικά όμως τους κανόνες σας και τους πόντους και δηλώνω ευθαρσώς πως είμαι και εγώ κάτοχος πολλών απατηλομηχανών (εδώ και καιρό ...πριν καν εσείς το φανταστείτε ).
Μέσα και εγώ λοιπόν .
...Κάθε μέρα παίρνω και άλλη και κάνω ότι μου γουστάρει .
Eίμαι ο Αστραπόγιαννος , ο υιος του Πάρτα ΟΛΑ και πάω για σκι
Lioulios
![]()
Α, ανέκδοτα είμαστε, ΟΚ.
Give me fuel, Give me fire
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Εμείς, όχι αυτέςΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Ζητώ συγνώμη για το πολύ γυμνό, αλλά όλα τα κορίτσια επιμένανε να κάνου ME μπάνιο τόπλες.![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)