Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 120

Θέμα: banned απο το dogforum.gr

Νέο μέλος
    ειναι πανεμορφη Να την χαιρεσαι :smilea:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πρωτα απο ολα να τη χαιρεσαι ειναι μια κουκλα!!!

Κατα δευτερον, σε ολους τους μ@λ@κες που κανουν διαχωρισμους των σκυλων σε αυτα με pedigree και 15 πιστοποιησεις και στα ημιαιμα αφιερωνω το video που ακολουθει, το οποιο καλο θα ειναι να παρακολουθησετε ολοι... τουλαχιστον ολοι εσεις που θα επιλεγατε ΓΠ μονο και εφ οσων θα ειχε μαυρο ουρανισκο, ορθια αυτια και χαμηλο κωλο με κυρτη πλατη... :a31:

http://www.youtube.com/watch?v=Hex00WjSobE

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Τρομερή η φωτογραφία με το κόκκαλο !

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    @Ktinos: Σπάνια θα ακούσεις γενικότερα κάποιον να σιχαίνεται τα ζώα. 1ον γιατί σπάνια συμβαίνει και 2ον γιατί ακόμα σπανιότερα λέγεται. Όλα τα άλλα που έγραψες είναι για Άρλεκιν :P
    Δεν ξέρω που ζεις και το πιστεύεις αυτό αλλά εδώ που ζω εγώ (Αθήνα) έχω δει 2 3 γάτες την ίδια στιγμή, στον ίδιο Κτηνίατρο με σπασμένα τα μπροστινά πόδια και έχω ακούσει απειλές για εκατά και φόλες πάμπολες φορές λόγο «βρόμας» ή θορύβου.
    Όταν θα γράψω άρλεκιν θα σε ειδοποιήσω να έρθεις να πάρεις ένα με υπογραφή του συγγραφέα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Τρελό αλμα λογικής, πρέπει να βγηκαν καλά τα γράδα φετος
    Τώρα παίρνω αντισταμινικό για τη φαγούρα…

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Πρωτα απο ολα να τη χαιρεσαι ειναι μια κουκλα!!!

Κατα δευτερον, σε ολους τους μ@λ@κες που κανουν διαχωρισμους των σκυλων σε αυτα με pedigree και 15 πιστοποιησεις και στα ημιαιμα αφιερωνω το video που ακολουθει....]
    Εμένα όλα μου τα ζώα ήταν αδέσποτα.
    (και συνεχίζουν να είναι αλλά έχουν σπίτι)

Να το χαιρεσαι και να σε χαιρετε το κουκλι.

ονοματα, αυτα που εχω χρησιμοποιηση ειναι Σιμπα και Μισα.

απο ονοματα φιλων, εχουμε, Μιλβα,Ιρμα,Φλατζα,Λαϊκα,Βοτκα.

Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Να την χαίρεσαι...

εγώ θα την έβγαζα Ζελατίνα....

Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    Μερκελ ??????

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
    Μερκελ ??????

Όχι γιατί θα πρέπει να το τροζαίνει το ζώον στση κλωτσιές κάθε μέρα
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
    Μερκελ ??????

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Γιάννη χρόνια πολλά και καλά και με πολύχρωμες βούλες του χρόνου

Να τήν χαιρεσε τήν κούκλα και θα δείς ότι είναι τρομερή επιλογή

καλά δέν σου έχω πει μήν μιλάς σε αγνώστους.......απλά χέστους τόσα ξέρουν τόσα λένε ..............

Το άν είναι καλήτερο ένα ημιαιμο ή ένα καθαρόαιμο εξαρτάται από τα χαρακτηριστηκά που θα πάρει απο τόν καθένα ( ημιαιμο σημαίνει ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ !!!!! μπορεί να σου κάτσει μπορεί και όχι αλλά για εμένα δέν έχει τόσο σημασία τό ζώο το πέρνεις για συντροφιά και όχι για επείδηξη ,ακόμα και πολλές ράτσες από μπάσταρδα βγήκαν ( dogo argentino,bull terrier κλπ κλπ )

για το όνομα βγάλτήν όπως πιστεύεις ότι τής πάει έμένα τα τελευταία μου λέγονται blacky, αρκούδα και σίφουνας χαχαχαχαχαχα άν και καλό είναι να έχουν κάποιο δυνατό δίφθογκο π.χ ντ ή γράμμα σάν το Ρ που ακούγονται εύκολα απο τα σκύλια

και όποτε θές πίνουμε καφεδάκι να σου δώσω και κανένα βιβλίο για τήν εκπαιδευση τής μικρής

επίσεις τώρα που είναι μικρή ασβέστιο να τής δίνεις και μήν τήν έχεις μόνο σε πλακάκι γιατί δέν μπορεί να πιάσει πρόσφυση και είναι μεγάλοσωμο και υπάρχει πιθανότητα να του βγάλει πρόβλημα στα πόδια να στραβώσουν άν μπορείς βγάζε τήν κάθε μέρα 1 βόλτα 2-3 χλμ για αυτό τόν λόγο και για να κοινονικοποιήτε
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    ε όχι και μέρκελ η κουκλίτσα το λιγότερο 10 φορές πιο όμορφη είναι απο τήν γερμανίδα ε αμαρτία είναι να χάνει απο το όνομα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

απολυομαι και τρελενομαι. Το avatar του/της lari
    καταρχην να σε ζησει η ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΣΟΥ!!

κατα δευτερον ετοιμασου ν ακουσεις την πιο γαματη ιδεα για ονομα..

Μπορεις να την πεις ΟΥΣΤ.

Φαντασου λιγο να την εχεις εξω και να φωναξει καμια γιαγια ΟΥΣΤ!!!

χ0α0χα0χα0χα0χαχα00χα00αχχα0χα0αχ0χα0

Εχω ενα γνωστο που το εχει κανει....
    θα γινω μοτοσυκλετιστης..

Re: banned

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Εισαγωγή .
    Είμαι μέλος στο βστρομ φόρουμ γιατι παλιά είχα, στο φέιζερ γιατί κοίταγα για το 1000άρι ,στο Τράιουμφ γιατί έχω κτλ .
    ολα αυτά για να ξέρω απο 1ο χέρι για αξεσουάρ,λαδάκια-τακάκια -φασολάκια κτλ πιο ειδεικά .

τελος εισαγωγής

Μιας και ο γάτος που είχα μαζέψει μια φορά για φαί ...έφαγε και μας έκλασε ,είπα να μην χάσω την ευκαιρία να τσιμπήσω το τελευταίο Γερμανικό ποιμενικό από άτομο που δουλεύουμε μαζί . Η σκύλα δεν θα ξαναγεννήσει μου λέει ....πάρτο . Το πήρα λοιπόν .

Απο μια 1η ματιά για σκυλόσπιτο που θέλω να φτιάξω , ο γούγλης με πέταξε πάνω σε φόρουμ για σκυλους . ...Ωραία λεω . Κάτι σαν το μοτο ,αλλά με σκυλιά....γράφομαι .

Αφού διάβασα 1-2 θέματα με νέα μέλη ,πάω και γω και ανοίγω ένα και λέω τα δικά μου ...Όχι και λίγα .Πως πέρασα την 1η μου μέρα με την δικιά μου δηλ(θυλικό πήρα).
    Αντί να μου ευχηθούν όπως κάνουμε εμείς και επειδή ρώταγα και ιδέες για όνομα , οι απαντήσεις που πήρα ήταν του στιλ ..

¨καλύτερα να κοιτάξεις αν πραγματικα χρειάζεσαι τέτοιο σκυλί και μετά θα σου πω για όνομα ¨
    ¨το σκυλί για να καταλάβω θα το έχεις στην πυλωτή;¨
    και το κορυφαίο που έλεγε λίγο πολύ πως επειδή δεν το πήρα από εκτροφείο...καλά να πάθω .

Στο 2ο ή 3ο πόστ μου τα πήρα κρανίο και αφού τους την είπα ελαφρά περι φιλοζωίας ...Ότι και τα ημίαιμα ζώα είναι δηλ , τους έκραξα που αντί να μου ευχηθούν για την μικρή μου, μου έγραψαν τις παπαριές που μου έγραψαν και στο τέλος τους είπα αγάμητους .

Μετά από πολύ λίγο έλαβα και το παρακάτω

¨ You have been banned for the following reason:
    Ανάρμοστη συμπεριφορά & Παραβίαση κανονισμών

Date the ban will be lifted: Ποτέ ¨

ΑΘΑΝΑΤΟ ΜΟΤΟ .... Ρε για ολα εδώ ...
    Ο μινάρας ο Caman σήμερα ψάχνει για έργα ...και θα βρει .

Μάγκες ευχηθήτε μου εσείς .'ονομα ακόμα σίγουρο δεν παιζει .

85 ημερών , κατά λάθοος καθαρόαιμο (έψαχνα για ημίαιμο σκύλο).

Κατάλαβα σε ποιό forum πήγες και γράφτηκες,είχα γραφτεί κι εγώ εκεί,μου πρήξανε τα @@ με τις μλκιες τους και σηκώθηκα και έφυγα.Κάθε μέρα που θα περνάει μαζί της θα καταλαβαίνεις γιατί θεωρούνται τα σκυλιά με τον μεγαλύτερο δείκτη ευφυίας,θα παθαίνεις κάθε μέρα πλάκα μαζί της.Την δικιά μου την λένε Νόρμα,από την όπερα του Μπελίνι.Να σου ζήσει η κουκλάρα.Εδώ η Νόρμα 1 έτους

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	180941_1799140294227_1111352400_32121501_4396799_n.jpg 
Προβολές:	218 
Μέγεθος:	55,6 KB 
ID:	243641
    Fortis Fortuna Adiuvat

Ειστε να γραφτούμε όλοι στο dogforum και να τους τρελανουμε στο τρολαρισμα? :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    http://www.dogforum.gr/v3/εμείς.και.....΄γω-19796/
    δεν γνωριζω το συγκεκριμενο φορουμ και μπορει οντως να ειναι ενα φορουμ με ατομα αγαμητα οπως λετε κλπ κλπ.δεν αποκλειω τπτ.

ΑΛΛΑ

αν το θρεντ ειναι ετσι οπως το εβαλε ο dmf και δεν εχει αλλοιωθει απο κοπτοραπτικη για μενα lioulos το μπαν ηταν φυσιολογικο και δικαιο.ακομα και αν προερχεται απο μαλακες.δεν σου ειπανε τπτ χοντρο ουτε σε προκαλεσανε.τωρα το οτι δεν σου απαντησανε με ''ζουζουνιες'' οπως εσυ θα ηθελες ισως, δεν ηταν λογος να ξεκινησεις τα καντηλια.

αποψη μου.σωστη-λαθος,αυτη ειναι.

στο θεμα μας...

να χαιρεσαι τη φατσαρα!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. απο το contra.gr ...πολύ καλό...
    από Gandalf dr685sm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2006, 11:32
  2. Τον πουλο λοιπον απο το Moto.gr????
    από ΟΚΤΑΝΙΟ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2005, 20:32
  3. Απο το moto.gr moderation team...!!
    από hornet στο forum Off topic