αυτα ειναι βλακειες, οταν πηγαινω με το hornet κοντα στην τελικηκ εχει αερα αντε να το προσγειωσω
![]()
αυτα ειναι βλακειες, οταν πηγαινω με το hornet κοντα στην τελικηκ εχει αερα αντε να το προσγειωσω
![]()
Φίλαι, στο βιντεάκι που έβαλες υπάρχει μεν αέρας αλλά είναι crosswind, στο δικό μου βίντεο ο αέρας είναι παράλληλος με τον διάδρομο. Τες πα, δεν το έβαλα για ανάλυση αλλά επειδή είναι χάρμα οφθαλμών και όπως πάντα ο καπετάνιος έχει δίκιο. Πρέπει να έχει δίκιο, και αυτό είναι τελειωτικό.
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αυτό ειναι πιο εντυπωσιακό λόγω όγκου.
Το Κάι Τακ ήταν γενικώς ενας εφιαλτης
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
κάτσε βοήθα να καταλάβω κι εγώ που δεν ξέρω από πτήσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Φίλαι, στο βιντεάκι που έβαλες υπάρχει μεν αέρας αλλά είναι crosswind, στο δικό μου βίντεο ο αέρας είναι παράλληλος με τον διάδρομο. Τες πα, δεν το έβαλα για ανάλυση αλλά επειδή είναι χάρμα οφθαλμών και όπως πάντα ο καπετάνιος έχει δίκιο. Πρέπει να έχει δίκιο, και αυτό είναι τελειωτικό.
![]()
![]()
![]()
crosswind δεν σύνεβη και στα δύο βίντεο; ποιά η διαφορά;
Κροσγουιντ ειναι και στα δύο, απλα ο Βασκας έχει τσακωθει με τη γεωμετρία![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ωραία, και επειδή τελευταία φορά πιλόταρα Airbus 380 στον ύπνο μου, θα πεί κάποιος γιατί το κάνουν αυτό?
Γυρνάνε τη μυτη του αεροσκάφους προς τον άνεμο, ωστε αυτο να πάει ευθεία και να μην το βγάλει ο αέρας εκτός διαδρόμου. Γυρνώντας προς τον καιρό, δειχνεις μικρότερη επιφάνεια στον άνεμο.
Δύσκολη τεχνική, για γερα νευρα και κεφάλια μέσα και θέλει καλό συγχρονισμο για το πότε να ευθυγραμμισεις (ουσιαστικα την τελευταία στιγμη) το αεροσκάφος.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γυρνάνε τη μυτη του αεροσκάφους προς τον άνεμο, ωστε αυτο να πάει ευθεία και να μην το βγάλει ο αέρας εκτός διαδρόμου. Γυρνώντας προς τον καιρό, δειχνεις μικρότερη επιφάνεια στον άνεμο.
Δύσκολη τεχνική, για γερα νευρα και κεφάλια μέσα και θέλει καλό συγχρονισμο για το πότε να ευθυγραμμισεις (ουσιαστικα την τελευταία στιγμη) το αεροσκάφος.
Eω τα ειδα και τα εκανα πανω μου... Δεν ξερω αν προλαβα να ευθυγραμμιστω με το κεντρο του εσωρουχου....![]()
![]()
![]()
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Σκέψου δε οτι όλη την ώρα αυτου του δύσκολου χειρισμου, εχεις και καμια εκατοστή ατομα στην καμπινα που ουρλιαζουν πανικόβληταΑρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Eω τα ειδα και τα εκανα πανω μου... Δεν ξερω αν προλαβα να ευθυγραμμιστω με το κεντρο του εσωρουχου....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σκέψου δε οτι όλη την ώρα αυτου του δύσκολου χειρισμου, εχεις και καμια εκατοστή ατομα στην καμπινα που ουρλιαζουν πανικόβλητα![]()
αυτο αλήθεια το χω απορία, με τα ακουστικά τους και προφανώς κάποια μόνωση τι ήχοι περνούν άραγε από το θάλαμο των επιβατών;
Κροσγουιντ ειναι και στα δύο, απλα ο Βασκας έχει τσακωθει με τη γεωμετρία![]()
Εγώ στο βίντεο που έβαλα, πλευρικούς δεν είδα, αντιθέτως είδα παράλληλους με τον διάδρομο.
Θα το ξαναδώ![]()
![]()
πολλές φορές ακόμα μέχρι το μεσημέρι και θ' αποφανθώ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
To λέει κι ο τίτλος ρε όργιο. Εκτος απο τη γεωμετρία εισαι σκράπας και στα αγγλικα;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Oyyyyyyaaaaaoyyyyyy = Πλευρικοί άνεμοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
To λέει κι ο τίτλος ρε όργιο. Εκτος απο τη γεωμετρία εισαι σκράπας και στα αγγλικα;![]()
Εφαρμογή : Ξανθιά γκόμενα βλέπει τσάντα :
-Oyyyyyyaaaaaoyyyyyy, πολύ πλευρικοανεμότσαντα αυτή!
Περνάω;![]()
Αφού το ξέρεις τι με πειράζεις??? Στο σπίτι μας μόνο Ρούσικα μιλούσαμε........
![]()
![]()
![]()
Ναι αλλά αυτά πέφτουν..Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Αφού το ξέρεις τι με πειράζεις??? Στο σπίτι μας μόνο Ρούσικα μιλούσαμε........
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.