Καλέ μου συν-νησιώτα Ιωσήφ (1)...
...επειδή από χτες που είδα την φωτό με τις δύο "κούκλες" που βαστούσες δεν μπορώ να δουλέψω πλέον, αφού τα σάλια μου άρχισαν ως τσουνάμι να πλυμμηρίζουν το μη αδιάβροχο πληκτρολόγιό μου, πήρα την απόφαση να αρπάξω τον Ιχνηλάτη και να σ' επισκευτούμε για κάνα μεζέ στην όμορφη Νάξο...
Για να αρχίσεις ήδη τις προετοιμασίες σου παραθέτω τον παρακάτω οδηγό:
- Εμένα θα μου φυλάξεις την μεγάλη φάλαινα (2) γιατί πεινάω πολύ...
- Του Ιχνηλάτη του φτάνει το μικρό τσιπουράκι (3) γιατί έχει τελευταία βαρύνει πολύ με τις μπύρες και το μηχανάκι του παραπωνιέται...
- Θα μας ανάψεις την φουφού (4), αφού όμως διώξεις την παλιόγατα (5)....
- Για να χάσει πάλι τις θερμίδες που έφαγε ο Ιχνηλάτης, θα τον βάλουμε να κάνει βόλτες στην αυλή με το μοτέρ (6)...μην ανησυχείς...έχει δίπλωμα...
- Για να χωνέψω έχω ρεζερβάρει την γωνιά (7)...ά ναι...μη ξεχάσετε να μου σπρώξετε και την καρέκλα (8) για να απλώσω καμία μπόδα....
- Σε περίπτωση που ο Ιχνηλάτης αρχίσει πάλι να γκαρίζει "πεινάααω", τον ταΐζεις μερικούς χουρμάδες (9)...είναι παμφάγο...
Καλή αντάμωση... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Είμαστε πάντα χωμένοι στα σκατά...Μόνο το βάθος αλλάζει !
Γραψατε και οι δυο...![]()
![]()
Να δω τι θα κανω... σημερα θα παω μια βολτα παλι να ριξω κανα αγκιστρι στο νερο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Την Πεμπτη ανεβηκα Αθηνα (εισαστε καννιβαλοι ολοι εκει περα ρε!!!) και αφου γλυτωσα την παρασυρση απο τα οχηματα, πηγα μεχρι το Λαυριο και πηρα ενα σκαφος ενος φιλου και του το κατεβασα στο νησι... Λοιπον, μαγκες μου γαμω τα εργαλειακια... Εννοω οτι το ειχε φτιαξει πολυ ωραια... Ειχε βαλει μηχανηματα μεσα σχεδον οσο η αξια του σκαφους... Ρανταρ KODEN 48 μιλιων με οθονη 15 ιντσων, GPS SEIWA με 17αρα οθονη και βυθομετρο KODEN 14 ιντσων...! Αυτοματο πιλοτο, NAVTEX για ληψη μετεορολογικης προβλεψης... Επαθα πλακα...! Αφου του ειπα ασε με ρε να το ταξιδεψω μεχρι να τελειωσει το πετρελαιο ρε!!! Ομορφες εμπειριες που γεμιζουν μερικες φορες την ζωη μας οσο τιποτε αλλο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()