Σελίδα 4 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 202

Θέμα: Δικαιοδοσια αστυνομιας

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gatoulis
    -Και επειδη εισαι μηχανολογος γινεσαι ειδημων στο ΚΟΚ. Χμ, ενδιαφερον δεν το ηξερα αυτο.
    -Ναι με αυτοκινητο περασε οτι περασε, μιλησα ποτε για κατι αλλο;
    -Αυτο με την ασφαλεια δεν το ηξερα και σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια.
    -Δεν περναω καμια δυσκολη μερα, αλλα δεν μου αρεσει να μου απευθυνονται με τετοιο τροπο. Ειχα την εντυπωση οτι στο συγκεκριμενο φορουμ απαγορευοντουσαν οι συγκεκριμενες λεξεις, μαλον εκανα λαθος.
    -Τωρα αυτο το υπονοουμενο σου με τρελενει. Να ημουν εγω αυτο το ατομο δεν θα ειχα κανενα προβλημα να το πω. Δεδομενου ομως οτι ειμαι 26 χρονων ΔΕΝ γινεται να εχω προλαβει να βγαλω επαγγελματικο διπλωμα, να περασουν 5 χρονια και να εχει ληξει 6 χρονια. Συγνωμη αλλα δεν βγανουν τα χρονια.
    1. Δεν είμαι μηχανολόγος. "Μηχανολογία" δίνεις για να βγάλεις επαγγελματικό (λες και θα σου χρειαστεί ποτέ)
    2. Ε ξέρεις εδώ μιλάμε (εννίοτε) για μηχανές, οπότε το μυαλό όλων μάλλον προς τα εκεί πήγε.
    3. Το μαλάκας δεν απαγορεύεται από το 1981 και μετά στην Ελλάδα - δες και το σχετικό θρεντ απ αυτού.
    4. Δεν είχα τον φάκελό σου πρόχειρο για να δω τα στοιχεία σου.. Αλλά ξέρεις πως πάει "έχω έναν ξάδερφο με πρόβλημα γιατρέ μου"..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Όταν δηλαδή σε σταματάνε στο μπλόκο και σε γράφουμε επειδή "απλώς σε είδαν" δεν το κάνουν?
    Nαι και καλα κανουν αφου ξερεις (και ξερεις οτι ξερουν) πως στις περισσοτερες των περιπτωσεων εχεις κανει μ@λ@κι@...

Αν ισχυει το οτι "σε ειδα να περνας με κοκκινο πριν απο δυο χρονια" αντιλαμβανεσαι οτι ανοιγει ενα πολυ μεγαλο κεφαλαιο στη εισπραξη προστιμων στου κασιδι το κεφαλι... και ποιος μου εγγυαται εμενα οτι δεν βγηκε ο αστυνομικος βολτα πεζος, ειδε τη μηχανη / αυτοκινητο μου παρκαρισμενο π.χ. στα Πατησια και μου βεβαιωσε κληση για παραβιαση ερυθρου σηματοδοτη στην Πατησιων; Μην εκπλαγειτε καθολου (μα καθολου ομως) αν στην περιπτωση που ισχυει αυτο υπαρχει ενα ολοκληρο κυκλωμα που εισπραττει τα ποσα απο τα προστιμα κατευθειαν στις τσεπες τους... τραβηγμενο; ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ; Στην Ελλαδα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ασφαλεια εχω! Μεχρι και προσωπικη! "Μπραβους" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Έλα ρε σοβαρά; Δικοί σου είναι ή εκμεταλλεύεσαι της Στανίσης; :rotflmao: :rotflmao:

Νέο μέλος
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!

ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΠ ΟΣΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!

ΣΟΥ ΛΥΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΙΑ?????

Ψαρωσα τωρα!

Οσον αφορα το διπλωμα κοιτα ΕΣΥ τι σου απαντησα!
    ασφαλεια εχω! Μεχρι και προσωπικη! "Μπραβους" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για ΚΑΛΗ σου τυχη, μη μου τυχεις ΕΣΥ να περασεις κανενα κοκκινο με θυμα εμενα και εχω δυναμη να σηκωθω!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Δεν ξερω τι μου γινεται; Σχετικα με τι; Με τα επαγγελματικα διπλωματα; Δεν με ενδιαφερε ποτε να μαθω, οποτε λογικο να εχω αγνοια. Αν καποια στιγμη αποφασισω να βγαλω τοτε θα κατσω να μαθω τι παιζει.
    Παντως χαιρομαι που εχει το συγκεκριμενο φορουμ τοσους μαγκες. Φιλε γ****ς και δερνεις ετσι, εισαι πολυ γαματος. Στις απειλες αλλο τιποτα, να σε χαιρετε η μανα σου. Να περασω εγω με κοκκινο; Για πιο λογο; Εσυ αν περναγες ποτε με κοκκινο με εμενα θυμα και ειχα τη δυναμη να σηκωθω τοτε να δεις τι θα γινοταν.

Πότε μπήκαν το φόρουμ οι συγγενείς του Τσακ και δεν μ' ενημέρωσε κανένας;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Δεν ξερω τι μου γινεται; Σχετικα με τι; Με τα επαγγελματικα διπλωματα; Δεν με ενδιαφερε ποτε να μαθω, οποτε λογικο να εχω αγνοια. Αν καποια στιγμη αποφασισω να βγαλω τοτε θα κατσω να μαθω τι παιζει.

μαθε λοιπον πρωτα και μετα μιλα

Να περασω εγω με κοκκινο; Για πιο λογο; Εσυ αν περναγες ποτε με κοκκινο με εμενα θυμα και ειχα τη δυναμη να σηκωθω τοτε να δεις τι θα γινοταν.

Χαιρομαι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ που συμφωνουμε εδω!

Αρα λοιπον, αφου ο φιλος σου ειναι μαλακας και περασε με κοκκινο, ασ τον να τραβιεται! Στα παπαΚια σου

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    1. Δεν είμαι μηχανολόγος. "Μηχανολογία" δίνεις για να βγάλεις επαγγελματικό (λες και θα σου χρειαστεί ποτέ)
    2. Ε ξέρεις εδώ μιλάμε (εννίοτε) για μηχανές, οπότε το μυαλό όλων μάλλον προς τα εκεί πήγε.
    3. Το μαλάκας δεν απαγορεύεται από το 1981 και μετά στην Ελλάδα - δες και το σχετικό θρεντ απ αυτού.
    4. Δεν είχα τον φάκελό σου πρόχειρο για να δω τα στοιχεία σου.. Αλλά ξέρεις πως πάει "έχω έναν ξάδερφο με πρόβλημα γιατρέ μου"..
    1. Το ανεφερα και πιο πριν, εχω αγνοια πανω στα επαγγελματικα διπλωματα.
    2. Ε ναι το ξερω, γι'αυτο ποσταρα στο Καφενειο->Γενικες, και οχι στο μοτοΓενικες επειδη ακριβως δεν εχει να κανει με μηχανες.
    3. Δεν απαγορευεται το μαλακας μονο συγκεκριμενα; Δηλαδη αν πω ενα αστυνομικο μαλακα δεν θα με παει μεσα για προσβολη του προσωπου του;
    4. Το θεμα δεν ειναι αν εχεις το φακελο μου η οχι, αλλα υπεθεσες οτι ελεγα ψεματα για καποιο λογο και αυτος ο φιλος μου ημουν εγω. Σιγουρα δεν με γνωριζεις προσωπικα για να πεις, οκ αυτος λεει αληθεια, η οκ αυτος λεει ψεματα, αλλα οπως και να εχει εδω κανατε επιθεση. Αλλο βοηθαω σε ενα θεμα, και αλλο λεω καποιον ψευτη γιατι ετσι μου τι βιδωσε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    -Και επειδη εισαι μηχανολογος γινεσαι ειδημων στο ΚΟΚ. Χμ, ενδιαφερον δεν το ηξερα αυτο.
    -Ναι με αυτοκινητο περασε οτι περασε, μιλησα ποτε για κατι αλλο;
    -Αυτο με την ασφαλεια δεν το ηξερα και σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια.
    -Δεν περναω καμια δυσκολη μερα, αλλα δεν μου αρεσει να μου απευθυνονται με τετοιο τροπο. Ειχα την εντυπωση οτι στο συγκεκριμενο φορουμ απαγορευοντουσαν οι συγκεκριμενες λεξεις, μαλον εκανα λαθος.
    -Τωρα αυτο το υπονοουμενο σου με τρελενει. Να ημουν εγω αυτο το ατομο δεν θα ειχα κανενα προβλημα να το πω. Δεδομενου ομως οτι ειμαι 26 χρονων ΔΕΝ γινεται να εχω προλαβει να βγαλω επαγγελματικο διπλωμα, να περασουν 5 χρονια και να εχει ληξει 6 χρονια. Συγνωμη αλλα δεν βγανουν τα χρονια.
    Καταρχήν πάρτο χαλαρά, και μην κάνεις προσωπικές επιθέσεις.....

ο φίλος σου έχει πρόβλημα, και θα πρέπει να δραστηριοποιηθεί, πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα.
    Το ληγμένο δίπλωμα, ισοδυναμεί με το δεν έχω δίπλωμα, άρα δεν έχω δικαίωμα να οδηγώ σε δημόσιο δρόμο....οπότε από διοικητικό (κλήση, πρόστιμο), γίνεται και ποινικό (δικαστήριο, πρόστιμο, φυλάκιση με αναστολή κτλ) το πρόβλημα....να μιλήσει με δικηγόρο και γρήγορα.
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

ειμαστε ομως ολοι με λυμενα τα ζωναρια βλεπω...
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Νέο μέλος
    μαθε λοιπον πρωτα και μετα μιλα

Χαιρομαι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ που συμφωνουμε εδω!

Αρα λοιπον, αφου ο φιλος σου ειναι μαλακας και περασε με κοκκινο, ασ τον να τραβιεται! Στα παπαΚια σου

Να μιλησω για πιο πραγμα; Ειπα, ΔΕΝ με ενδιαφερει τι γινεται με τα διπλωματα, αλλο πραγμα ρωτησα στο πρωτο μου ποστ! Ελεος δηλαδη!
    ΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ! Θα το εγραφα στα παπακια μου, αλλα επειδη το πιστευω γι'αυτο δεν το γραφω. Εμενα αν ενας φιλος μου μου πει κατι δεν το θεωρω αμεσα ψευτη κτλ αλλα προσπαθω να δω αν μπορω να τον βοηθησω με το προβλημα του!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού
    Ε ξέρεις.. η βενζίνη στα ύψη, δεη, φόροι, λοιπά χαράτσια, τα μηχανάκια κάθονται, πάμε στη δουλεια με το κτελ γιατί κάνει κρύο..

πολύ θες;

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Καταρχήν πάρτο χαλαρά, και μην κάνεις προσωπικές επιθέσεις.....

ο φίλος σου έχει πρόβλημα, και θα πρέπει να δραστηριοποιηθεί, πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα.
    Το ληγμένο δίπλωμα, ισοδυναμεί με το δεν έχω δίπλωμα, άρα δεν έχω δικαίωμα να οδηγώ σε δημόσιο δρόμο....οπότε από διοικητικό (κλήση, πρόστιμο), γίνεται και ποινικό (δικαστήριο, πρόστιμο, φυλάκιση με αναστολή κτλ) το πρόβλημα....να μιλήσει με δικηγόρο και γρήγορα.
    Νομιζω οτι μιλαω στο τονο που ακριβως μου μιλανε. Αν εισαι αμεροληπτος μπορεις να το κατανοησεις. Τωρα οσο αφορα την υπολοιπη απαντηση σου νομιζω ηταν η πιο κατατοπιστικη που μου εχει δωθει και μπορει να βοηθησει στο προβλημα. Ευχαριστω πολυ!

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού
    Σημεία των καιρών.......
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Να μιλησω για πιο πραγμα; Ειπα, ΔΕΝ με ενδιαφερει τι γινεται με τα διπλωματα, αλλο πραγμα ρωτησα στο πρωτο μου ποστ! Ελεος δηλαδη!
    ΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ! Θα το εγραφα στα παπακια μου, αλλα επειδη το πιστευω γι'αυτο δεν το γραφω. Εμενα αν ενας φιλος μου μου πει κατι δεν το θεωρω αμεσα ψευτη κτλ αλλα προσπαθω να δω αν μπορω να τον βοηθησω με το προβλημα του!

εγραψες παραπανω για τα διπλωματα σαν να ΗΞΕΡΕΣ ενω ΔΕΝ!

Εξαρταται απο το "προβλημα" που εχει ο καθε φιλος μας ή τη μαλακια που τον δερνει! Υπαρχει διαφορα!

Μικρη Λουλου... φαγαμε βαρια ρε φιλε και μας σφιγγει!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    @ Gatoulis

Για το επαγγελματικό δίπλωμα ισχύει ότι σου είπε ο dimchios. Λήγει το επαγγελματικό και ουσιαστικά σημαίνει ότι δεν έχεις δίπλωμα ανεξάρτητα απ' το αν έχεις για μηχανή ή το ερασιτεχνικό. Μαλακία ξέρω, αλλά έτσι είναι. Επίσης για την ασφάλεια πάλι ισχύουν τα όσα σου είπαν.

Είμαι 44 χρονών, έχω δίπλωμα για 50άρι όπως το λέγαμε τότε (από τροχαία) από τα 16, δίπλωμα για μηχανή και αυτοκίνητο από τα 18 κι επαγγελματικό (Ε) από τα 23.

Στο τρίπτυχο του διπλώματος είναι όλες οι σφραγίδες επάνω, που σημαίνει έχω παραδώσει τα διπλώματα όλων των άλλων κατηγοριών όταν πήρα το μεγάλο. Λήγει τώρα κοντά και πιθανότατα θα πάρω την καινούρια κάρτα. Σε ερώτησή μου σε φίλο της τροχαίας μου βεβαίωσε ότι όταν έχεις επαγγελματικό και λήξη ουσιαστικά είσαι χωρίς δίπλωμα μέχρι να το ανανεώσεις.

Και μην αρπάζεσαι. Ο μαλάκας που περνάει κόκκινο, στοπ ή οδηγεί μεθυσμένος είναι μαλάκας είτε είναι φίλος μας είτε όχι, είτε οδηγεί μηχανή είτε αυτοκίνητο.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 4 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλήσεις δημοτικής αστυνομίας...
    από Aggelos_SV στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2014, 11:07
  2. Κλήσεις Δημοτικής Αστυνομίας
    από MikeG στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2007, 22:59
  3. Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2006, 08:19