1. Δεν είμαι μηχανολόγος. "Μηχανολογία" δίνεις για να βγάλεις επαγγελματικό (λες και θα σου χρειαστεί ποτέ)Αρχικά δημιουργήθηκε από Gatoulis
-Και επειδη εισαι μηχανολογος γινεσαι ειδημων στο ΚΟΚ. Χμ, ενδιαφερον δεν το ηξερα αυτο.
-Ναι με αυτοκινητο περασε οτι περασε, μιλησα ποτε για κατι αλλο;
-Αυτο με την ασφαλεια δεν το ηξερα και σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια.
-Δεν περναω καμια δυσκολη μερα, αλλα δεν μου αρεσει να μου απευθυνονται με τετοιο τροπο. Ειχα την εντυπωση οτι στο συγκεκριμενο φορουμ απαγορευοντουσαν οι συγκεκριμενες λεξεις, μαλον εκανα λαθος.
-Τωρα αυτο το υπονοουμενο σου με τρελενει. Να ημουν εγω αυτο το ατομο δεν θα ειχα κανενα προβλημα να το πω. Δεδομενου ομως οτι ειμαι 26 χρονων ΔΕΝ γινεται να εχω προλαβει να βγαλω επαγγελματικο διπλωμα, να περασουν 5 χρονια και να εχει ληξει 6 χρονια. Συγνωμη αλλα δεν βγανουν τα χρονια.
2. Ε ξέρεις εδώ μιλάμε (εννίοτε) για μηχανές, οπότε το μυαλό όλων μάλλον προς τα εκεί πήγε.
3. Το μαλάκας δεν απαγορεύεται από το 1981 και μετά στην Ελλάδα - δες και το σχετικό θρεντ απ αυτού.
4. Δεν είχα τον φάκελό σου πρόχειρο για να δω τα στοιχεία σου.. Αλλά ξέρεις πως πάει "έχω έναν ξάδερφο με πρόβλημα γιατρέ μου"..