τελικα θα πραγματοποιηθει και βολτα;;
Πιθανότατα ναι, αλλά θ' αποφασιστεί επιτόπου.Αρχικά δημιουργήθηκε από parachuter
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Κυριακή 4.3.2012
Στις 11.00 στα Everest της Πάτρας
Για τους Αθηναίους(όποιος επιθυμεί), ραντεβού με τον Gallo στο Περίπτερο Χαϊδαρίου στις 8.15
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Συνήθως δεν γράφω απλά διαβάζω καθημερινά και ανελλιπώς τα μηνύματα στο motoforum .Όταν διάβασα για τον χαμό του φίλου μας του panvas στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, διάβαζα τα ταξίδια του και ταξίδευα και εγώ μαζί του (αν και δεν τον γνώριζα όπως δεν γνωρίζω και κανέναν από εσάς) όταν όμως διάβασα το ταξιδιωτικό του φίλου μας του gallos εκεί πραγματικά έπαθα πλάκα με τα παιχνίδια που παίζει πολλές φορές η π…..ανα η ζωή. Από εκείνη την μέρα νιώθω μέσα μου την ανάγκη ειλικρινά να σας γνωρίσω όλους και να αφήσω και εγώ ένα λουλούδι και την καλημέρα μου στον Παναγιώτη γιατί σας αισθάνομαι όλους φίλους σε αυτό εδώ το forum,γιατί όλοι έχουμε ένα κοινό στοιχείο .Την αγάπη μας για τις μηχανές .Δεδομένου βέβαια της κατάστασης (οικονομικής) που για όλους είναι ίδια λίγο πολύ ,πινακίδες έχω καταθέσει στην μηχανή ,ασφάλεια την έχω κόψει από το καλοκαίρι άρα όπως καταλαβαίνεται μόνο με ένα θαύμα θα μπορέσω να έρθω .Θα προσπαθήσω όμως.
Βασίλη, ένα λουλούδι ν' αφήσεις κι' από 'μένα...........
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Το είχα υπ' όψιν μου φίλε.Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Βασίλη, ένα λουλούδι ν' αφήσεις κι' από 'μένα...........
![]()
![]()
![]()
επειδή η κατάσταση τελευταία είναι περίεργη ,εχω ήδη πει ότι θα ερθω αλλά όχι σίγουρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Το είχα υπ' όψιν μου φίλε.
![]()
![]()
![]()
Αν σιγουρέψει θα ειδοποιήσω έγκαιρα να κάνετε μια μικρή στάση να με παραλάβετε και μενα.
Kαι εγώ μέσα Λενιώ για να φύγουμε παρέα.Αλλά νωρίς δεν είναι 08.15???Φαντάζομαι θα εννοείς ώρα συνάντησης και όχι αναχώρησης!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
Κυριακή 4.3.2012
Στις 11.00 στα Everest της Πάτρας
Για τους Αθηναίους(όποιος επιθυμεί), ραντεβού με τον Gallo στο Περίπτερο Χαϊδαρίου στις 8.15![]()
![]()
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
αναχώρηση στις 9 από το περίπτερο είναι μια χαρά, καλά τα λέει ο Gallos
θα προσπαθήσω να έρθω![]()
Τα λέμε στο περίπτερο.
Οτιδηποτε νεότερο, να το ποσταρετε στο group που έχει το moto στο facebook μια και το φόρουμ όπως το ξεραμε παίρνει σύνταξη, εν αναμονη του καινουριου.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μέσα και εγώ.
Sent from me using a computer.
Ενημέρωσα το 1ο ποστ με λίστα πιθανών συμμετοχών.
θα έρθει κανένας διπλός;;