Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 68

Θέμα: Περί F650GS '07 ο λόγος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aboulafia Προβολή μηνύματος
    Ρε σεις οι κάτοχοι F650(GS), δεν λέτε καμιά γνώμη για την αξιοπιστία του εν λόγω μοντέλου, ψάχνομαι και εγώ για αυτό και οι απόψεις είναι αντικρουόμενες.
    Είναι ζημιάρικα, τι γίνεται με αυτά? Αξίζει η αγορά της και αν ναι ποιό μοντέλο?

Παναγιώτης
    Αν σε φτάνουν τα λεφτά, καλύτερα το δίμπουζο (από 2004 νομίζω). Εγώ πήρα πέρυσι ένα του 2006, έχω κάνει περίπου 14.000 χλμ και δεν έχει κάνει κιχ. Τώρα αργότερα δεν ξέρω...Πάντως γενικά θεωρείται πολύ αξιόπιστο. Πολλά πλεονεκτήματα, αλλά το ότι μερικές φορές ακόμα μου φαίνεται ότι καίει αέρα κοπανιστό δεν μπορώ να το χωνέψω...

Άντε βοηθήστε λίγο ακόμα ντε, αφού κάνατε που κάνατε την αρχή. Το θέμα είναι ότι μου αρέσει και πολύ ως εμφάνιση η συγκεκριμένη μηχανή, οπότε και με αυτά που γράφετε, + ότι τη μηχανή δεν τη θέλω και για πολλά πολλά, περισσότερο για καλοκαίρι (μπάνια κ.λ.π. και εξορμήσεις), οπότε λέω να την πάρω. Σημαντικό είναι ότι όλοι λέτε πολύ θετικά πράγματα για την κατανάλωση του μοντέλου (που επιβεβαιώνουν τα γραφόμενα στα specs), όποτε αν δεν αντιμετωπίσω και ιδιαίτερα προβλήματα με βλάβες... τότε θα είμαι μια χαρά!

Εσείς λοιπόν που κατέχετε και περισσότερο το άθλημα, δεν ποστάρετε και καμιά πρόταση αγοράς (καμια αγγελία από car.gr π.χ.) κατά προτίμηση σχετικά κοντά σε μένα (Πύργος Ηλείας - Πελοπόννησος) και όσο γίνεται κοντά στο μπάτζετ μου (μέχρι 2.000€ ή κάπου εκεί αλλά όχι και πολύ παραπάνω) ώστε να παω να δω κανένα και γω?

Όποιος κάνει τον κόπο, ευχαριστώ προκαταβολικά.

Παναγιώτης

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aboulafia Προβολή μηνύματος
    Άντε βοηθήστε λίγο ακόμα ντε, αφού κάνατε που κάνατε την αρχή. Το θέμα είναι ότι μου αρέσει και πολύ ως εμφάνιση η συγκεκριμένη μηχανή, οπότε και με αυτά που γράφετε, + ότι τη μηχανή δεν τη θέλω και για πολλά πολλά, περισσότερο για καλοκαίρι (μπάνια κ.λ.π. και εξορμήσεις), οπότε λέω να την πάρω. Σημαντικό είναι ότι όλοι λέτε πολύ θετικά πράγματα για την κατανάλωση του μοντέλου (που επιβεβαιώνουν τα γραφόμενα στα specs), όποτε αν δεν αντιμετωπίσω και ιδιαίτερα προβλήματα με βλάβες... τότε θα είμαι μια χαρά!

Εσείς λοιπόν που κατέχετε και περισσότερο το άθλημα, δεν ποστάρετε και καμιά πρόταση αγοράς (καμια αγγελία από car.gr π.χ.) κατά προτίμηση σχετικά κοντά σε μένα (Πύργος Ηλείας - Πελοπόννησος) και όσο γίνεται κοντά στο μπάτζετ μου (μέχρι 2.000€ ή κάπου εκεί αλλά όχι και πολύ παραπάνω) ώστε να παω να δω κανένα και γω?

Όποιος κάνει τον κόπο, ευχαριστώ προκαταβολικά.

Παναγιώτης
    με τα λεφτα που διαθετεις μπορεις να βρεις μονο καποιο μονομπουζο και με πολλα χλμ,πανω απο 50.000.
    εκει τι αξιοπιστια περιμενεις?σαν αυτη που σου λενε οι παραπανω που εχουν διμπουζα και σχετικα καινουργια?
    δεν θα θελει σερβις σε ανα ρτησεις,φρενα και ουτε γω ξερω και τι αλλο?
    θα παρεις ενα μηχανακι που εχει φαει πανω απο την μιση του ζωη.
    δεν λεω οτι δεν θα κανεις την δουλεια σου η οτι δεν ειναι αξιοπιστα τα 650,αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GsDakar
    Παρτο φιλε μου η μηχανη θα σε ενθουσιάσει....

Με 2000 ευρω δεν βρίσκεις ουτε το μονομπουζο,
    Τουλάχιστον όχι κάτι αξιόλογο .
    Πρεπει να πας οποιαδήποτε πάνω απο 2500 για να βρεις κάτι καλο
    Πάντως και το μονομπουζο μια χαρα ειναι , εγω μόλις το πουλησα , είχα ένα του 03 και δεν μου έβγαλε τίποτα όσο το είχα και του έκανα και αρκετα χλμ και όχι με τον καλύτερο τροπο .
    Απο καύσιμο και αυτο ειναι παρα πολυ οικονομικό , σε σημείο που ανησυχουσα μήπως είχε κάτι το λαμπάκια της ρεζέρβας ... Χαχαχα

Αυτή εδώ η αγγελία τι λέει ? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2790843/

Είναι κάπως περίεργο για τα χρόνια και τα χιλιόμετρα της μηχανής να έχει τέτοια τιμή?
    Και δικαιολογείται να έχει αλλάξει φλάντζα κεφαλής σε τόσα λίγα χιλιόμετρα?
    Γενικά αξίζει να το δω ή όχι?

Παναγιώτης

Ρε πανο σε 26 χχλμ πρόλαβε και άλλαξε αναρτήσεις χρειάστηκε να αλλάξει και φλατζα κεφαλής
    Έχει και τρυπιο ψυγείο ;;
    Ταλαιπωρία πολυ ρε φίλε .....

Με 2500 ευρω μπορείς να βρεις πιο παλιό μηχανάκι αλλα πιο αξιόπιστο και με διάφορα έξτρα επάνω ...
    Ψάξου λίγο καλύτερα, μην κολλας στα δυο μπουζι και τα προηγούμενα μια χαρα ήταν

1)δεν ειναι του 2005 αλλα κατω του 2003.ειναι το μονομπουζο.
    2)τα χλμ δεν ειναι 26.000 αλλα 126.000

Ρε σεις αύριο ανεβαίνω Αθήνα (Αιγάλεω) και θα μεινω δυο μερούλες.
    Αν ξέρει κανένας κάτι εκεί γύρω που αξίζει να πάω να δω, ας το κάνει ένα ποστ εδώ, είτε είναι αγγελία ή κάποιο κατάστημα που πιθανά γνωρίζει και μπορώ να εμπιστευτώ.
    Όποιος μπορεί, ας βοηθήσει.

Παναγιώτης

Παλιο το θεμα, αλλα μου δημιουργηθηκε απορια απ'αυτα που διαβασα.Εμφανισιακα εχουν διαφορά το μονομπουζο με το διμπουζο dakar?

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από audioslave Προβολή μηνύματος
    Παλιο το θεμα, αλλα μου δημιουργηθηκε απορια απ'αυτα που διαβασα.Εμφανισιακα εχουν διαφορά το μονομπουζο με το διμπουζο dakar?
    Ναι, ψάξε photos στο net.

Sorry αλλα εψαξα και δεν μπορω να καταλαβω τις διαφορες...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από audioslave Προβολή μηνύματος
    Sorry αλλα εψαξα και δεν μπορω να καταλαβω τις διαφορες...

http://faq.f650.com/main.html

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Καλα πολυ μπερδεμα με αυτες τις ονομασιες της bmw.Με μπερδεψε λιγο και το site σου αλλα νομιζω καταλαβα απ τα λιγα αγγλικα που ξερω οτι απο το 04-07 εβγαιναν τα twin.Κατι ειναι κι αυτο.
    Σ'ευχαριστω

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περί ντίζας συμπλέκτη ο λόγος....
    από kaps στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2011, 10:21
  2. Περι Sv 650 ο λογος
    από Band(age)it στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2008, 23:06
  3. ΠΕΡΙ ΣΦΗΚΕΣ '07
    από Suzukios στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2007, 18:05
  4. Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 00:03
  5. Περί βλακείας Μπους ο λόγος (revised: και όχι μόνο)
    από da_z_bro στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2005, 16:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF