Με γεια και καλοτάξιδο !!!
Το απόλυτο ΟΝ-ΟΦΦ !!!
Καλα ρε βαλτοί ειστε ολοι με αυτα τα βρωμοπορτοκαλια παρταλια σας??
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ, ΚΑΛΟΣΤΡΙΦΤΟ, ΚΑΛΟΣΟΥΖΟ, ΚΑΛΟΛΑΣΠΩΤΟ το νεο σου Ατι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ειναι πανεμορφο το μαμημενο!!
Αντε να δουμε ποτε θα ερθει και εμενα η σειρα μου!
![]()
.............
φιλαρακι στα ειπα και απο κοντα,ακου τα(διαβασε τα)και δημοσιως,καλοριζικο,καλοταξιδο,καλα και πολλα ασφαλη χλμ,το μοτερ ειναι κ@@@@@λ@!!τελεια και παυλα,αντε να οργανωθουμε και λιγο εμεις οι κρητικοι τωρα με εσενα και τον ktm prestige για καμια εκδρομουλα κλπ,ααα!!!αλλαξε και τη φωτο ρε στο avatar,παμε για αλλααα!!!τωρα.![]()
Δεν κακή επιλογή...χαχαχαχα
μεγειές το θεριό συνάδερφε...
υ.γ. ήμουν στο 36άωρο τσι Κρήτης με το 990... μπορώ να σε νοιώσω για αυτά που θα νοιώσεις....!!!
καλοτάξιδο και καλολάσπωτο!
![]()
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Σας ευχαριστώ όλους .
Όσο για το μηχανάκι θέλω να πω , πως ξερω που πάω να μπλέξω και τι μπορεί να αντιμετωπίσω .
Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποτε το βάζω μπροστα και ξεκινάω ... πατάω φρένο ή στριβω είναι μια αίσθηση που με αποζημιώνει και μου δίνει μια απερίγραπτη αίσθηση .
Στο χώμα δεν πηγα ακόμη ,αλλά στην άσφαλτο που το πίεσα μου έδειξε τη δύναμή του (όσο μπόρεσα) χωρίς συμβιβασμούς .
Παντιλικώνει παντού και μόλις πιάσει καλά, η αίσθηση της μιας ρόδας στον αέρα (έστω για λίγο) είναι το κερασάκι στην τούρτα .
Λίγο ένα θεματάκι έχω με την θερμοκρασία από τις εξατμίσεις ,αλλά με λίγο οικονομία και μια καλή ευκαιρία (akrapovic) πιστευω να λυθεί και αυτό .
Κατα τα άλλα όλα ΟΚ .
...Ερωτευμένος ξανά ....
![]()
καλορίζικο και καλόστριφτο και καλολάσπωτο και,και,και...................![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Καλές βόλτες με το θεριό!![]()
Give me fuel, Give me fire