ναι Βασιλικο!χεχεε
εε.. να μη κανουμε κυκλο και φθειρουμε τα λαστιχα χωρις λογο....αλλωστε η διαδρομη με το καραβακι ειναι ομορφη!
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Λέω να έρθω και εγώ να ξεμουδιασω και λίγο, η διαδρομή είναι τέλεια και την έχω κανει πολλές φορές , η άποψη μου είναι ότι καλύτερα να έχετε όλοι χωμάτινα ,γιατί το ποιο πιθανό ειναι οτι θα έχουμε σκασιμο, σε αρκετά σημεία στο ξεροβουνι υπάρχει κοφτερη πέτρα.
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
Οριστικό. Θα είμαι εκεί. (XT660Z)
Τελευταία τροποποίηση από tzarot; 26/03/2012 στις 22:21.
2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...
αντωνη αν και δεν ξερω τη διαδρομη λεω να ερθεις
γιατι το εχεις γενικα το αθλημα!!!
αν βεβαια ειναι τοσο ζορικη ας με διορθωσουν τα παιδια
που την εχουν ξανακανει!!
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
Αν πραγματικά θέλεις να έρθεις μη σε απασχολεί το θέμα με τα χωμάτινα λάστιχα. Δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση θα είναι το τερεν στο βουνό αλλά θα είμαστε μαζί 10 νοματαίοι για βοήθεια στα δύσκολα (αν υπάρχουν).
Και αν όντως έχει πολύ λάσπη νομίζεις ότι τα TKC 80, καροο Τ, ΜΤ21 κλπ θα δουλέψουν; Και αυτά θα στομώσουν για πλάκα.
Εδω ο Κώστας Μητσάκης και η Ολγα Παπαδογιάννη με το παλιό F 650 funturo διέσχισαν τον χωμάτινο υπερσιβηρικό 3500Km (μεταξύ άλλων) με ον/οφ λάστιχα, δικάβαλο και με ενα σωρό μπαγκάζια. Εμείς δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε μια βόλτα στην Βόρεια Εύβοια;![]()
Απλά σκέφτηκα ότι θα ήταν γαϊδουριά από μέρος μου να έχει μπει 3 φορές "ελάτε με χωμάτινα" και να σκάσω εγώ καμαρωτός καμαρωτός με τα Scorpion, και όταν βρούμε τα σκούρα να σας βάλω να με σπρώχνεται.
Αλλά αφού θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε γυμναστική... θα τα πούμε το πρωί στα Mac![]()
[FONT=Comic Sans MS]Είναι τρελοί αυτοί οι βουνίσιοι![/FONT]
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
@everyone: Κανένα .kmz ή .kml παίζει με την διαδρομή?
...Ωραία θα περάσουμε![]()
2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...