Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 55 από 55

Θέμα: crypton x στα 180 cc????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slzr
    Εντάξει ρε παιδιά... παρόλο που είμαι κι εγώ ΠΟΛΥ νέος στο forum (δε έχω συστηθεί καν ) νομίζω ότι αν το βλέπαμε όλοι λίγο αλλιώς, θα είχε διαφορετική κατάληξη το νήμα...
    Οκ τσίτωσε λίγο τον κόσμο ο dimmie_72 με τις "τσεκουράτες" απαντήσεις του, αλλά εγώ το βλέπω σαν μια ιδέα ψαξίματος και βελτίωσης βάζοντας μεράκι και... χρήμα!!!!

Εννοείται ότι ξέρει ο άνθρωπος τις διαφορές παπιού και μηχανής και το είπε... άρα καλό θα ήταν να υπαρχουν ανταλλαγές απόψεων απ΄όσους ενδιαφέρονται για το project!

ps: Εννοείται δεν το ξέρω τον άνθρωπο και πάντα πολύ φιλικά προς όλους!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από slzr Προβολή μηνύματος
    Εννοείται ότι ξέρει ο άνθρωπος τις διαφορές παπιού και μηχανής και το είπε... άρα καλό θα ήταν να υπαρχουν ανταλλαγές απόψεων απ΄όσους ενδιαφέρονται για το project!
    Μη μου το χαλάς... Εγώ επάνω που τείνω να πειστώ ότι ότι είναι "πόλης" το φτιάχνουν ιδανικά και δε σηκώνει βελτιώσεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Καλησπερα παιδια! Μολις τωρα γυρισαμε απο την αρχαια επιδαυρο δικαβαλο! Συνολο 340χλμ με καποιες εξτρα βολτουλες εκει! Κοστος βενζινης 15ευρω only!!! Xaxaxa!!! Απιστευτη εμπειρια!!! Πανεμορφο τοπιο!

Παλαιό μέλος
    Χαχαχαχαχα....
    βαλε κ καμια φωτο

Νέο μέλος
    παιδιά κσερεται μηπως για X που φοράει εξατμιση(G.P.R),ανιχτους κοφτες,πιραγμενο injection(μπεκακια) και προγραμα αν μπορει να βγαλει τελικη 160km γιατι ενος παιδιου πιγεναι ετσι και το μετρισαν με κοντερ koso ηλεκτρονικο.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cryptonas Προβολή μηνύματος
    παιδιά κσερεται μηπως για X που φοράει εξατμιση(G.P.R),ανιχτους κοφτες,πιραγμενο injection(μπεκακια) και προγραμα αν μπορει να βγαλει τελικη 160km γιατι ενος παιδιου πιγεναι ετσι και το μετρισαν με κοντερ koso ηλεκτρονικο.
    εγω ξερω να πω ότι το Χ μαμα μεχρι και το γεμισμα της 3ης ειμαστε διπλα (ybr250 εχω)! μονο όταν βαλουμε 4ες του φευγω! οποτε υπο προϋποθέσεις ένα βελτιωμενο Χ ισως και να μπορει να δωσει 160 κοντερατα! αλλα τα κοντερ σε αυτά τα μηχανάκια εχουν μεγαλο σφαλμα!

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cryptonas Προβολή μηνύματος
    κσερουμαι αλλα δεν σου λεμε.

αφου την "πεσατε" και τον φαγατε τον άνθρωπο σταμάτησε το ποστ το 2013.
    Τελικά μετά από τόσα καλούδια uma κτλ μπορεί κανείς να συνεχίσει την πληροφόρηση για αυτούς που θέλουν να βελτιωσουν ένα ταπεινό Χ το έτος 2016,

Χρήστο, το ποστ σου έχει να προσφέρει κάτι στην συζήτηση τρία χρόνια μετά ή απλά θυμηθήκαμε ότι υπάρχει το φόρουμ, κάναμε και μιά αναζήτηση ότι να'ναι και...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Χρήστο, το ποστ σου έχει να προσφέρει κάτι στην συζήτηση τρία χρόνια μετά ή απλά θυμηθήκαμε ότι υπάρχει το φόρουμ, κάναμε και μιά αναζήτηση ότι να'ναι και...

ΧΑΧΑ ΟΧΙ...ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑ Χ.
    ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΨΑΞΕΣ ΓΙΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ...
    ΜΠΑΙΝΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΩ ΣΙΩΠΙΛΑ
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΣΤ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΩ.ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ.
    ...εχω βαρεθει να βουλωνω τρυπες...
    ...δεν πληρωνω διοδια

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Ταλαντωση στα +180
    από Panopticon7 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2010, 05:41
  2. καρμπιλατέρ ή ψεκασμός στα 600 cc??
    από craven21gr στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2010, 17:31