Vaska, jimmis5 και nio1821 θα φτιαξετε μιναρογκρουπ ή θα σας ενσωματώσουμε;
Ραντεβου στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου κατα τα γνωστα;
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Έχω τη γνώμη πως πρέπει να τηρήσουμε την παράδοση δλδ να φτιάξουμε μιναρογκρούπ και ν΄ακολουθήσουμε. Αυτό και το νόημα της ετήσιας, βόλτα παρέα όλοι μαζί, αλλιώς το Πλανητέρο είναι τοπική βολτούλα για μας. Ας πουν όμως και οι άλλοι, είναι και το οικονομικό βλέπεις στη μέση.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ένα μόνο θα πω και θα τελειώσουμε την κουβέντα νταξ???
Αν γράψω "Ανοιχτή συμμετοχή στο μιναρογκρούπ" θα μαζέψω όλον τον κόσμο του μοτό, θα καταλήξετε να είστε μόνοι οι λίντερς και οι σκούπες στα γκρουπ σας. Έχω μεγάλο φάν κλάμπ εγώ "Φίλαι" .
Vaska's group is Adventure Group ή αλλιώς "Έδρα όπου ξημερώσει". Κατάλαβες?????
![]()
πριν 1,5 μηνα ημουν πλανητερο με ενα γειτονικο φορουμ.τα παιδια ειχαν κανονισει σε μια ταβερνα,την τελευταια ,φουλ μενου κ τα ποτα μεσα στην τιμη των 12 ευρω!!!ειμαστε 18 με 20 ατομα.δεν το περιμενα τετοια τιμη!!ασε που στο τελος μας εφερε κ λουκουμαδες.
δεν ξερω ακομα αν θα ερθω ,αλλα τα παιδια που κανονιζουν αυτην την εκδρομη ,να εχουν υπ οψιν τους αυτην την τιμη .
Τελευταία τροποποίηση από MARKOS-V; 19/04/2012 στις 19:33.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone