Παιδιά θέλω να έρθω και εγώ ...
Κυριάκος honda hornet 600 , δεν είναι σίγουρο για οικονομικούς λόγους ( χρήματα βενζίνας ) , είμαι ταπί μέχρι να πληρωθώ ...
Πάλι με χρόνια και καιρούς , πάλι δική μας θα'σαι
϶ϵ Μολών λαβέ ϶ϵ
Βάστα λίγο μάστορα. Κάπου έχεις κάνει ένα μικρό κι ασήμαντο λάθος. Το θρεντάκιον τούτο είναι μόνο για τις συμμετοχές των Πατρινώνε και περιχώρωνε. Από το προφίλ σου βλέπω ότι είσαι Σαλονικιός, οπότε που και πως θ' ανταμώσουμε???? Εκτός κι αν ποντάρεις ότι το Πατρινόν κλιμάκιον θα περάσει και από Σαλονίκη (υπάρχει μεγάλη πιθανότητα με λίντερ τον vaska).
Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι να έρθεις στη μοτοβόλτα μας κανόνισε με τσι Αθηναίοι, εκτός κι αν είσαι Πάτρα αυτόν τον καιρό και θέλεις να έρθεις μαζί μας. Σε κάθε περίπτωση όμως σιγούρεψε πρώτα ότι μπορείς (οικονομικά και άλλα), διάβασε τους κανόνες της ετήσιας βόλτας και ποστάρισε τη συμμετοχή σου στο αντίστοιχο θρέντ.
Καλά χλμ και πάντα όρθιος.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
σορρυ που αργησα λιγο να ποσταρω.τελικα εγω (fazer 600 -διπλος) και ενας φιλος απτο αιγιο(ducati monster 800-ελπιζω να μην σκορπισει στον δρομο-μονος)τον οποιο θα συναντησουμε στα shell αιγιου,μαζι με τον sernodas.vaska,στελνω π.μ.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: Δεν έχω ενημερώσει το δικο μου κιτάπι με τις μιναροσυμμετοχές, οποτε μην κοιτάτε αυτο που πόσταρα. Εσείς έρχεστε κανονικά και σας βρίσκουμε στα διόδια (αμεσως μετα δλδ). Ακολουθείτε όποιο γκρουπ σας κανει κεφι (δλδ το δικό μου)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι μας έχετε γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων σας κύριε, έχετε μείνει στις 11 συμμετοχές και κοντεύουμε τις 20. Χωρίς πλάκα τώρα Ηλία δεν θ' ακολουθήσουμε κανένα γκρούπ, με τόσες μηχανές που θα είμαστε θα είναι μη διαχειρίσιμο και ίσως επικίνδυνο. Οπότε ερχόμαστε μόνοι μας πίσω από εσάς (μπορεί και να σας περάσουμε στην πορεία αναλόγως της πείνας που θα έχουμε).
Υ.Γ.
Για να μη χαθείτε όπως πάντα, αφού σας περάσουμε θα βάλω τη Χρύσα να σας πετάει κεφτεδάκια στο δρόμο. Οπότε ακολουθείτε την πορεία που χάραξε ο κεφτές και όλα καλά.
:rotflmao::a36:
Το ότι είμαι Σαλονικιός δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει περίπτωση να μένω στην Πάτρα....![]()
Πάλι με χρόνια και καιρούς , πάλι δική μας θα'σαι
϶ϵ Μολών λαβέ ϶ϵ
Εκκίνηση από τα EVEREST στη ΝΕΟ Πατρών Κορίνθου το αργότερο 8:30 για να είμαστε στο ραντεβού μας με τ' άλλα γκρούπ στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου 10:15 - 10:30.
συνεπως 8-8.15 να ειμαστε ολοι εκει.τα λεμε μαγκες,παω να βγαλω το μεροκαματο![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
το γράφω στο 1ο πόστ
"Εκκίνηση από τα EVEREST στη ΝΕΟ Πατρών Κορίνθου το αργότερο 8:30 για να είμαστε στο ραντεβού μας με τ' άλλα γκρούπ στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου 10:15 - 10:30. Θα κινηθούμε λοιπόν στο μπουρδέλο Πατρών Κορίνθου, οπότε τα μάτια σας 14 μέχρι τη διασταύρωση με τον Κορίνθου Τριπόλεως, όπου και θα στρίψουμε για Τρίπολη."