Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Γιατί είναι ηλίθιος! Έτσι απλά..........
![]()
![]()
![]()
...του το είπε, αλλά δεν αντέδρασε διόλου ο ηλίθιος...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Γιατί είναι ηλίθιος! Έτσι απλά..........
![]()
![]()
![]()
...του το είπε, αλλά δεν αντέδρασε διόλου ο ηλίθιος...![]()
![]()
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Συμφωνώ με Alx 84, nimbus, Tropeas, Kostas NL, kawasaki 636, Gandalf dr685sm & stako.
Με καλύψατε απόλυτα παιδιά!
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
kala re tifo den se anagnorizoΑρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Βεβαια ο Αφρο με εβαλε σε ενα δρομο γεματο ελπιδες που σε πρωτη ευκαιρια θα το δοκιμασω με ολα τα ρισκα που προϋποθετει μια τετοια συνοδηγηση. . . .
![]()
mikri ti kanate?
meta ta kaskanterilikia pou alazame 8esi me ton sinodigo odigontas sira ixan ta gkomenika
den ema8es kamia maria na odigai?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Oxi !! Φοβομουν μη μου σαβουρδιασουν τη κουκλα μου !
Ουτε σε παπι δε με βαζουν απο πισω !
Καλλιο να σου βγει το ματι παρα τ' ονομα . . .
![]()
![]()
![]()
![]()
Η μοτό εγωϊστική από τη φύση της, είναι φτιαγμένη για να προσφέρει συγκινήσεις και οδηγική απόλαυση στον οδηγό της και μόνο.
Ο συνεπιβάτης είναι πάντα περιττό βάρος και αναγκαίο κακό είτε άνδρας είτε γυναίκα.
Εάν θέλει κάποιος να πάει κάπου παρέα με την καλή του ή τον καλό του υπάρχει και το αυτοκίνητο.
Πρόσφατα γνώρισα ένα ζευγάρι άνω των 40 που ο καθένας έχει το δικό του SS 600. Αυτοί έχουν πιάσει το νόημα![]()
![]()
Triple 1050![]()
Για μενα στις σχεσεις μου και στον αντρα μου δεν υπηρξε ποτε προβλημα ως σημερα που ακομα και φιλος μου δανεισε την απολαυση του cbr του (ευχαριστω θερμα pokermon) . Ξεκινησα να οδηγαω απ τα 17 μου με ενα tzr125 και κατεληξα ως σημερα να εχω οδηγησει μεχρι και 900. Αλλες φορες ζητουσα να μου δωσουν την μηχανη τους να την οδηγησω και αλλες μου την προσφερανε μονοι τους. Θυμαμαι οτι για 2 χρονια που ειχε το CBR400 RR ο αντρας μου ... το ειχε χασει κυριολεκτικα. Μονο οταν πηγαιναμε καπου μαζι ημουνα συνοδηγος και αυτο οχι γιατι φοβοταν ως συνοδηγος αλλα γιατι εγω δεν ηθελα να οδηγαω και να εχω καποιον πιο βαρυ απο μενα στο σελακι του 400.
Η πιο τελεια φαση ητανε που απο Ν. Κοσμο κατεβαιναμε στη Βουλα. Κλασσικα πηρα το cbr και εκεινος το παπι μου. Στο δρομο πηγαιναμε μαζι. Ομως στα φαναρια της βουτας συναντησα 2 τυπους που ειχαν καραστραβωθει και γκαζωνανε τις διχρονιλες τουςενα rgv250 και ενα nsr250. Κοιταζω τον αντρα μου και του κανω νοημα πως θα εξαφανιστω λιγακι και θα τον περιμενω πιο κατω. Με το που ανοιξε το φαναρι εξαφανιστηκα. Η κοντρα συνεχιστηκε μεχρι τα φαναρια της βουλας , οι δυο τυποι ειχαν αληθορισει, τους ειχα ριξει στ αυτια 2 κολωνες και τους ητανε αδυνατο να με φτασουνε . Πριν στριψω για το σπιτι απ τη Λ. Βουλιαγμενης στο υψος της βουλας και καταφερε επιτελους να φτασει και ο Αλεξανδρος οι τυποι ανοιξανε τις ζελατινες απ τα κρανη τους και ειπαν μπροστα μας "Δεν εχουμε ξαναδει γυναικα να οδηγαει ετσι, σου βγαζουμε το καπελο" !!!! χαρα ο αντρας μου .... ειχε να το λεει οπου βρισκοταν.
Αν αγαπας τη μηχανη ειτε γυναικα εισαι ειτε αντρας τοτε εισαι αξιος για τα παντα...........
Αυτο το ποστ το αφιερωνω στη μνημη του λατρευτου μου Αλεξανδρου και τον ευχαριστω για την ισοτητα και την απολαυση που μου προσφερε τα χρονια που περασαμε μαζι
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a19:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έτσι ακριβώς!! Τίποτα λιγότερο!
Η αλήθεια είναι αυτή. Αν δεν υπάρχει όμως 2η μοτο?Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Η μοτό εγωϊστική από τη φύση της, είναι φτιαγμένη για να προσφέρει συγκινήσεις και οδηγική απόλαυση στον οδηγό της και μόνο.
Ο συνεπιβάτης είναι πάντα περιττό βάρος και αναγκαίο κακό είτε άνδρας είτε γυναίκα.
Εάν θέλει κάποιος να πάει κάπου παρέα με την καλή του ή τον καλό του υπάρχει και το αυτοκίνητο.
Πρόσφατα γνώρισα ένα ζευγάρι άνω των 40 που ο καθένας έχει το δικό του SS 600. Αυτοί έχουν πιάσει το νόημα![]()
![]()
Μπράβο στα παιδιά!!!!![]()
![]()
Αυτο το ποστ το αφιερωνω στη μνημη του λατρευτου μου Αλεξανδρου και τον ευχαριστω για την ισοτητα και την απολαυση που μου προσφερε τα χρονια που περασαμε μαζι[/SIZE] [/B]
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
να σαι καλά Λίνα μου, να τον θυμάσαι![]()
Γιατί σίγουρα είναι μαζί σου πάντα...![]()
φιλιά κουκλίτσα
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Eυχαριστω πολυ κοριτσια, να στε παντα καλαΑρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
να σαι καλά Λίνα μου, να τον θυμάσαι
Γιατί σίγουρα είναι μαζί σου πάντα...
φιλιά κουκλίτσα![]()
για να δουμε πως θα το θεσουμε προκειμενου να αποφευχθουν παρεξηγησεις.δεν θελω να πιστευω ή να το σκεφτομαι οτι το σεπτεμβριο του 2005 υπαρχουν αντρες που σκεφτονται ετσι.αν ισχυει, σε μικρο βαθμο βεβαια, αυτο ειναι αδικο για ολους τους αλλους.εννοειτε οτι μας αρεσει να οδηγουν και οι γυναικες μηχανες χωρις αυτο να σημαινει οτι θα ειμαστε και συνεπιβατες οπως θεωρω πως δεν πρεπει να ειναι και εκεινες για λογους ασφαλειας και μονο περα ελαχιστων περιπτοσεων.δεν μιλαμε για ισοτητες και τετοιες βλακειες γιατι δεν παιζει κατι τετοιο.ειμαι μεσα με 300+ να οδηγει γυναικα μοτοσυκλετα.θα ειναι τοσο αδεξια,αν ειναι, οσο και ενας αντρας που δεν ξερει να οδηγει.το ιδανικοτερο για μενα ειναι ο καθενας με τη μπουμπου του και ολα ειναι ΤΙΓΚΑ(ακους Σταυρο, η ασφαλεια, η ευχαριστηση, η διασκεδαση αλλα και η ισοτητα αλλωστε γι'αυτο επεισα την κοπελα μου να παρει μηχανη και φυσικα ειμαι αυτος που ψαχνει να της βρει.ξεκολειστε οσες ειστε κολλημενες με τετοιες χαζομαρες ή ξεκολλήστε αυτους που σας τροφοδοτουν με τετοιες.το να βγει κανεις βολτα με τη μπουμπου του, την κοπελα του και τη μπουμπου της ειναι απο μονο του ενα ευτυχες γεγονος κατι σαν μια αγαπημενη οικογενεια ενα πραμα.πωπω αν υπηρχαν τοσες γυναικες με μηχανες και γουσταρανε τις μηχανες θα πεφτανε βροχη οι προτασεις γαμου αν και απ'οτι φαινεται πεσανε καποιες.
συμφωνω επισης με idi, Nikoskazer2000, Alx 84.
Και που να δεις το Οκτώβρη πως θα σκέφτονται ...... :rotflmao: :a5:Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
για να δουμε πως θα το θεσουμε προκειμενου να αποφευχθουν παρεξηγησεις.δεν θελω να πιστευω ή να το σκεφτομαι οτι το σεπτεμβριο του 2005 υπαρχουν αντρες που σκεφτονται ετσι![]()
![]()
Triple 1050![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
για να δουμε πως θα το θεσουμε προκειμενου να αποφευχθουν παρεξηγησεις.δεν θελω να πιστευω ή να το σκεφτομαι οτι το σεπτεμβριο του 2005 υπαρχουν αντρες που σκεφτονται ετσι.αν ισχυει, σε μικρο βαθμο βεβαια, αυτο ειναι αδικο για ολους τους αλλους.εννοειτε οτι μας αρεσει να οδηγουν και οι γυναικες μηχανες χωρις αυτο να σημαινει οτι θα ειμαστε και συνεπιβατες οπως θεωρω πως δεν πρεπει να ειναι και εκεινες για λογους ασφαλειας και μονο περα ελαχιστων περιπτοσεων.δεν μιλαμε για ισοτητες και τετοιες βλακειες γιατι δεν παιζει κατι τετοιο.ειμαι μεσα με 300+ να οδηγει γυναικα μοτοσυκλετα.θα ειναι τοσο αδεξια,αν ειναι, οσο και ενας αντρας που δεν ξερει να οδηγει.το ιδανικοτερο για μενα ειναι ο καθενας με τη μπουμπου του και ολα ειναι ΤΙΓΚΑ(ακους Σταυρο, η ασφαλεια, η ευχαριστηση, η διασκεδαση αλλα και η ισοτητα αλλωστε γι'αυτο επεισα την κοπελα μου να παρει μηχανη και φυσικα ειμαι αυτος που ψαχνει να της βρει.ξεκολειστε οσες ειστε κολλημενες με τετοιες χαζομαρες ή ξεκολλήστε αυτους που σας τροφοδοτουν με τετοιες.το να βγει κανεις βολτα με τη μπουμπου του, την κοπελα του και τη μπουμπου της ειναι απο μονο του ενα ευτυχες γεγονος κατι σαν μια αγαπημενη οικογενεια ενα πραμα.πωπω αν υπηρχαν τοσες γυναικες με μηχανες και γουσταρανε τις μηχανες θα πεφτανε βροχη οι προτασεις γαμου αν και απ'οτι φαινεται πεσανε καποιες.
συμφωνω επισης με idi, Nikoskazer2000, Alx 84.
Χαχαχα! Σωστός Εγώ δεν την πρόλαβα δυστυχώς να την ζητήσω σε γάμο!![]()
Σίγουρα η καλύτερη λύση είναι ο κάθε ένας τη μοτό του διότη όπως είπε κ κάποιος πιό πρίν, ο οδηγός απολαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος.
Έπεισες την κοπέλα σου; να φανταστώ ότι ψηνόταν,ε; Και για τι μοτο μιλάμε;