εκει ειχε ενα κοματι στο σχημα που λειπει και απο κατω το ρουμπινετο λετε να το κολησω?? ηταν πιασμενο με 4 βιδακια!!
εκει ειχε ενα κοματι στο σχημα που λειπει και απο κατω το ρουμπινετο λετε να το κολησω?? ηταν πιασμενο με 4 βιδακια!!
ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!
Ξεκινησα να λυσω τις ζαντες, εβγαλα τα κεντρα και εμειναν τα στεφανια με τα λαστιχα ξερει κανεις πως μπορω να ξεμονταρω τα λαστιχα δεν μπορεσα με κανεναν τροπο!!! μηπως ειμαι κουλαδι???![]()
ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!
Επισης προσπαθησα να κολησω ενα καινουριο σωληνακι στο τεποζιτο γιατι το ενσωματωμενο ρουμπινετο ηταν σαπιο και εχανε ομως δεν κοιταξα τα αμπερ τις ηλεκτροσυγκολησης και τα εκανα π@@τανα! κατεληξα με μια τρυπα πολυ μεγαλη τι λενε τα εμπειρα ματια σας μπαλωνετε η να παω για αλλο???![]()
ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!
Για καληνυχτα μια φωτο απο το καμαρι του γκαραζ μου!! Η πρωτη μου ανακατασκευη!
ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!
Με ένα κατσαβίδι από την μεριά που πατάει το λάστιχο βάλε κανα κατσαβίδι και σιγά σιγά θα βγεί το στεφάνι από την ρόδα.Τα στεφάνια είναι σιδερένια και έχουν πολύ σκουριά από μέσα γι'αυτό δεν βγαίνει εύκολα.Μπορεί να χρειαστεί να τα γεμίσεις γιατί η σκουριά κάνει πάρτυ όπως προανέφερα
Αν δεν κάνω λάθος το ντεπόζιτο το κολάνε με καμινέτο και ένα είδος σαν καλάι αλλά πρόλαβες και το πετσόκοψες
Παναγιώτη μην το βιάζεσαι. Με το μαλακό. Δε σε πιέζει τίποτε να το τελειώσεις σ'ένα μήνα. Οι μεγαλύτερες ζημιές προκαλούνται από βιασύνη.
Η πιο όμορφη δουλειά γίνεται συνήθως όταν δεν την προγραμματίσεις.![]()
καλησπέρα επαναστάτη!
1ον οι ζάντες είναι πίκρα όπως σου είπαν
και για να βγούνε πρέπει να πιέζεις με κατσαβίδι-μοχλό το λάστιχο προς τα μέσα και όχι το στεφάνι προς τα έξω! αλλιώς εφαρμόζεις τη μέθοδο του Σπύρου και το βλέπεις σαν εκδίκηση!
2ον την τρύπα στο σκελετό πρέπει να τη κλείσεις και να αφήσεις μόνο την προβλεπόμενη για το ρουμπινέτο!
3ον το ντεπόζιτο φτιάχνεται με μπρούτζοκόλληση-βόρακα όχι ηλεκτροκόλληση γιατί είναι λεπτή η λαμαρίνα του και το τρυπάει!
4ον πολύ ωραία η πρώτη κυρία σου!
5ον τι χρώμα θα το κάνεις?
6ον![]()
Γεια σας φιλλοι μου! Οσο αναφορα για τα λαστιχα εχω ριξει πολυ μπινελικι, εχω φαει και τα 10 δαχτυλα μου και εχω και ενα ωραιο καρουμπαλο στη μαπα, Αρα θα πανε σε βουλκανιζατερ δεν ξαναπροσπαθω!!Την τρυπα την εκλεισα μια χαρα και το τεποζιτο το πηγα σε καποιον να γινει σωστη δουλεια! τα χρωματα που θα παιξουν ειναι ασπρο μεταλικο και πορτοκαλι αυτοκολητα repsol τα αγωνιστικα της honda!! Η τρελα το να το τελειωσω γρηγορα μου εφυγε και τα πραγματα θα κυλησουν πλεον αργα(Μην χτυπησουμε στο τελος)! Σας ευχαριστω ολους για την υποστηριξη!!
ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!
Το προσπαθησα και αυτο, μονο με ultrex δεν τα εκανα μπανιο πιστεψε με! Μεχρι και ολοφρεσκα λαστιχακια MICHELIN εταξα στις κ@λοζαντες αλλα τιποτα αυτες εκει βεντουζα με τα σαπια!!!!
ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!
Φανταζομαι οτι τα λάστιχα θα πάνε για πέταμα ετσι?
Το να τα κόψεις κάπως δεν γινεται?
Κατα τ άλλα
Μεγάλη καψούρα το τσαλακι. Με το καλό να το τελειώσεις!