Oldman Ε καλα τι παιζουμε τωρα???
Oldman Ε καλα τι παιζουμε τωρα???
Αυτό είναι σίγουρο...
Το τι ακριβώς παίζουμε ψάχνουμε να βρούμε..
Υ.Γ.
Κάνε μας μια χάρη..
Όταν ξαναλαδώσει/βενζινώσει το μπουζί, βγάλτο και άστο να στεγνώσει ΧΩΡΙΣ να το σκουπίσεις...
Αν μείνει στην ίδια περίπου κατάσταση, είναι όντως λαδωμένο..
Αν στεγνώσει αρκετά, είναι βενζινωμένο..
Τελευταία τροποποίηση από OldMan; 23/05/2012 στις 14:14.
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Οκ με το που ξαναλαδωσει θα το κανω αυτο που μ ειπες...
Υ.Γ. Παντως θελω να σας ευχαριστησω γενικα ολους για την βοηθεια που μου δωσατε και για το χρονο που διαθεσατε..
Τελευταία τροποποίηση από Skipper03; 23/05/2012 στις 14:05.
Εντάξει, είπες μια π@π@ρι@, ας το σταματήσουμε εδώ. Μην σπαμάρουμε άλλο την συζήτηση του παιδιού με καινούργιες...
Παιδια χιλια συγνωμη που δεν εχω ενημερωσει...Απλα ετρεχα με καποια θεματα μου...Βρηκα ομως χρονο και το πηγα σε ενα μηχανικο(ενος φιλου μου) ο οποιος αφου το ειδε και γενικα δοκιμασε καποια πραγματα μου ειπε οτι δυστυχως εχει μεγαλη ζημια..Μου ειπε οτι δεν αξιζει η επισκευη του..Γιατι θελει να αλλαξω πιστονι φλαντζα στροφαλου κυλινδρο και γενικα μου ειπε οτι δεν αξιζει να επισκευασω το μοτερ..καλυτερα να ψαξω να βρω κανενα ολοκληρο μοτερ να παρω και να το περασω πανω στο μηχανακι μου ειπε..
Θα ηθελα παντως να σας ευχαριστησω ολους για τις απαντησεις σας και για την βοηθεια σου..κριμα τελικα που εγινε αυτο αλλα δυστυχως τωρα εγινε και η μεταβιβαση οποτε δν μπορω να κανω τιποτα..
μην ακους τον καθε μαστορα ειδικα αν δεν σε ξερει
εγω εχω ενα ρυννερ κατα καιρους μου εκανε διαφορα τετοια γιαυτο και κουβαλαω παντα ενα μπουζι μαζι μου
εχουμε και λεμε πρωτα πρεπει να δεις οτι δουλευει η τρομπα λαδιου και οτι ειναι σωστα ρυθμισμενη (αν κανεις μιξη βενζινη-λαδι στο ντεποζιτο της βενζινης πρεπει να ελεγχεις την αναλογια καθε ενα λιτρο βενζινης θελει 100γραμ λαδι) μετα θα παρεις το καρμπυλατερ σου αν κανεις μιξη στο τεποζιτο πρεπει να ταπωσεις στην εισαγωγη του λαδιου στο καρμπυλατερ. αφου πρωτα εχεις τσεκαρει οτι το καρπυλατερ σου φοραει τα σωστα ζιγκλερ και η βιδα του μιγματος ειναι σωστα ρυθμισμενη. αν ολα ειναι μια χαρα τοτε υπαρχει αλλου προβλημα...![]()