Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 149

Θέμα: Αρχάρια - αγορά μηχανής - SOS

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ευχολόγιο

..
    Σαχλέ..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Geo Προβολή μηνύματος
    όου.... Κοκκίνισα... Ευχαριστώ!
    ποσες μου το εχουν πει αυτο πια!!!!

Μέλος
    Παιδιά θέλω όλους να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για το χρόνο σας, τη διάθεσή σας και το χιούμορ σας. Οι ανταπόκρισή σας ήταν σωτήρια. Πραγματικά χαίρομαι που ήρθα σε μια τέτοια παρέα (έστω και με το πατίνι μου…)

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    η κοινή γνώμη μάλλον στο cbf με κατευθύνει...
    Θα ρίξει ο Soihiro κεραυνό να με κάψει, που θα πώ κακιά κουβέντα για Χόνδα, αλλά:

ΠΟΛΛΑ CBF 250 (πιθανώς και όλα) παρουσιάζουν, από την αρχή σχεδόν, δύο λίγο εκνευριστικά προβλήματα:

1. Δεν βρίσκουν νεκρά εκτός και αν είσαι φακίρης... Όσο και αν ακούγεται έτσι, ΔΕΝ είναι τραγικό πρόβλημα. Μετά από λίγο καιρό το συνηθίζεις και... γίνεσαι φακίρης. Aλλά, όπως και να το κάνουμε, είναι λίγο εκνευριστικό.

2. Δεν κρατάνε ρελαντί αν ο κινητήρας δεν είναι ζεστός. Όπου "ζεστός" σημαίνει να έχει δουλέψει τουλάχιστον για κανά πεντάλεπτο--δεκάλεπτo. Ούτε με τσοκ τραβηγμένο, ούτε χωρίς. Αυτό είναι εξόχως εκνευριστικό.

Πέρα από αυτά, είναι μια χαρά μηχανάκι και δεν θα σου βγάλει άλλα θέματα, αλλά όπως και να έχει, είναι λίγο σπαστικά αυτά.

Για αυτόν τον λόγο, προτίμησε καλύτερα το YBR250 (αν μπορείς), το οποίο είναι ουσιαστικά αντιγραφή του CBF χωρίς αυτά τα εκνευριστικά προβληματάκια.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    ποσες μου το εχουν πει αυτο πια!!!!
    Χαχαχαχα!!!! ρισπεκτ!!!!

Παιδιά ....
    Εκ μέρους όλων, σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας αλλά και για την διορατικότητά σας...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από npat Προβολή μηνύματος
    Θα ρίξει ο soihiro κεραυνό να με κάψει, που θα πώ κακιά κουβέντα για Χόνδα, αλλά:

ΠΟΛΛΑ cbf 250 (πιθανώς και όλα) παρουσιάζουν, από την αρχή σχεδόν, δύο λίγο εκνευριστικά προβλήματα:

1. Δεν βρίσκουν νεκρά εκτός και αν είσαι φακίρης... Όσο και αν ακούγεται έτσι, ΔΕΝ είναι τραγικό πρόβλημα. Μετά από λίγο καιρό το συνηθίζεις και... γίνεσαι φακίρης, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι λίγο εκνευριστικό.

2. Δεν κρατάνε ρελαντί αν ο κινητήρας δεν είναι ζεστός. Όπου ζεστός σημαίνει να έχει δουλέψει τουλάχιστον για κανά πεντάλεπτο δεκάλεπτα. Ούτε με τσοκ τραβηγμένο, ούτε χωρίς. Αυτό είναι εξόχως εκνευριστικό.

Πέρα από αυτά, είναι μια χαρά μηχανάκι και δεν θα σου βγάλει άλλα θέματα, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι λίγο σπαστικά αυτά.

Για αυτόν τον λόγο, προτίμησε καλύτερα το YBR250 (αν μπορείς) το οποίο είναι ουσιαστικά αντιγραφή του CBF χωρίς αυτά τα εκνευριστικά προβληματάκια.
    Αν το πάρει μεταχειρισμένο, ο προηγουμενος κατα 99% θα έχει αλλάξει δίσκους και θα έχει λύσει το προβλημα.

Αυτό με το ρελαντί δεν το θυμάμαι..

Μέλος
    Θα ρίξει ο soihiro κεραυνό να με κάψει, που θα πώ κακιά κουβέντα για Χόνδα, αλλά:

ΠΟΛΛΑ cbf 250 (πιθανώς και όλα) παρουσιάζουν, από την αρχή σχεδόν, δύο λίγο εκνευριστικά προβλήματα:

1. Δεν βρίσκουν νεκρά εκτός και αν είσαι φακίρης... Όσο και αν ακούγεται έτσι, ΔΕΝ είναι τραγικό πρόβλημα. Μετά από λίγο καιρό το συνηθίζεις και... γίνεσαι φακίρης, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι λίγο εκνευριστικό.

2. Δεν κρατάνε ρελαντί αν ο κινητήρας δεν είναι ζεστός. Όπου ζεστός σημαίνει να έχει δουλέψει τουλάχιστον για κανά πεντάλεπτο δεκάλεπτα. Ούτε με τσοκ τραβηγμένο, ούτε χωρίς. Αυτό είναι εξόχως εκνευριστικό.

Πέρα από αυτά, είναι μια χαρά μηχανάκι και δεν θα σου βγάλει άλλα θέματα, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι λίγο σπαστικά αυτά.

Για αυτόν τον λόγο, προτίμησε καλύτερα το YBR250 (αν μπορείς) το οποίο είναι ουσιαστικά αντιγραφή του CBF χωρίς αυτά τα εκνευριστικά προβληματάκια.
    Με κατακεραύνωσες! Και δεν μου άφησες και άλλη επιλογή! Υποκλίνομαι....

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Αν το πάρει μεταχειρισμένο, ο προηγουμενος κατα 99% θα έχει αλλάξει δίσκους και θα έχει λύσει το προβλημα.

Μήνυμα ελήφθη... Αρα είναι κάτι εύκολο;

Μήνυμα ελήφθη... Αρα είναι κάτι εύκολο;
    Ποιο;

Moderator

Τον συμπλέκτη και να τον αλλάξεις, μετά από μερικούς μήνες... πάλι τα ίδια. Στου ανηψιού μου, τουλάχιστον, αυτό κάνει.

Αυτό με το ρελαντί εμφανίζεται σιγά-σιγά. Στην αρχή σβήνει μονάχα χωρίς τσοκ, μετά σβήνει και με τσοκ και χωρίς τα πρώτα ένα - δύο λεπτά, και τελικά φτάνει να θέλει να είναι εντελώς ζεστό για να μην σβήσει. Απ' ότι έχω ακούσει, κάτι έχει να κάνει με τις βαλβίδες εξαγωγής---αλλά μπορεί να είναι και αρβύλα (η αιτία, γιατί το πρόβλημα στάνταρ υπάρχει). Κάποιοι το αντιμετωπίζουν ανεβάζοντας το ρελαντί στο Θεό.

Και τα δύο προβλήματα τα έχω ακούσει από πολλούς, οπότε δεν είναι συμπτωματικό. Δεν ξέρω βέβαια, αν μετά από κάποιο model-year τα έφτιαξαν. Αλλά δεν νομίζω (δεν έβγαινε και για τόσο πολλά χρόνια στην Ελλάδα).

Μέλος
    Ποιο;
    Αν κατάλαβα καλά το Cbf με αλλαγή δίσκου (που δεν ξέρω τι είναι) διορθώνεται άρα παραμένει σταθερά ανταγωνιστικό...

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Αν κατάλαβα καλά το Cbf με αλλαγή δίσκου (που δεν ξέρω τι είναι) διορθώνεται άρα παραμένει σταθερά ανταγωνιστικό...
    οχι! οπως αναφερει ο Νπατ, μετα απο λιγο κανει τα ιδια!

οπως σου ειπα και στο πρωτο μου σχολιο, ριξε μια ματια και στο kawasaki ninja 250!

Τον συμπλέκτη και να τον αλλάξεις, μετά από μερικούς μήνες... πάλι τα ίδια. Στου ανηψιού μου, τουλάχιστον, αυτό κάνει.

Αυτό με το ρελαντί εμφανίζεται σιγά-σιγά. Στην αρχή σβήνει μονάχα χωρίς τσοκ, μετά σβήνει και με τσοκ και χωρίς τα πρώτα ένα - δύο λεπτά, και τελικά φτάνει να θέλει να είναι εντελώς ζεστό για να μην σβήσει. Απ' ότι έχω ακούσει, κάτι έχει να κάνει με τις βαλβίδες εξαγωγής---αλλά μπορεί να είναι και αρβύλα (η αιτία, γιατί το πρόβλημα στάνταρ υπάρχει). Κάποιοι το αντιμετωπίζουν ανεβάζοντας το ρελαντί στο Θεό.

Και τα δύο προβλήματα τα έχω ακούσει από πολλούς, οπότε δεν είναι συμπτωματικό. Δεν ξέρω βέβαια, αν μετά από κάποιο model-year τα έφτιαξαν. Αλλά δεν νομίζω (δεν έβγαινε και για τόσο πολλά χρόνια στην Ελλάδα).
    Χμμμ... Τι να σε πω..

@Geo : Kάνε ό,τι σε φωτίσει αυτός που πιστεύεις.

Moderator
    Όπως έγραψα παραπάνω, και να αλλάξεις δίσκούς (ένα παπαράκι μέσα στη μηχανή έιναι αυτό, που δεν είναι ούτε πολύ ακριβό αλλά ούτε πολύ φθηνό) μετά από λίγο θα στο ξανακάνει. Οπότε αλλάζεις μια, αλλάζεις δυο, μετά βαριέσαι κάθε τρεις και λίγο να αλλάζεις δίσκους (λες και έχεις ΚΤΜ) και μαθαίνεις να βρίσκεις νεκρά όπως γουστάρει το μηχανάκι.

Οπως είπα και πάλι ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ. Μετά από λίγο το μαθαίνεις και δεν σε ενοχλεί.

Πιο σοβαρό είναι το θέμα με το ρελαντί όταν είναι κρύο. Δεν θα σε αφήσει ποτέ, αλλά σου σπάει τα νεύρα μονίμως, ειδικά το χειμώνα.

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα μηχανης chappy η chally
    από krals στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2005, 08:23
  2. αγορα μηχανης...???
    από kortomalteze στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2005, 19:58
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2005, 08:34
  4. Αγορα μηχανης (αντιπροσωπειας 'η παραεισαγωγης ?)
    από anco στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2005, 17:54
  5. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 21:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •