εγω μιλαω καθαρα απο την σκοπια του απλου θεατη των αγωνων...
του απλου μοτοσυκλετιστη που του αρεσουν οι αγωνες...
βλεπω τα αποτελεσματα των τελευταιων ετων και με βαση αυτα κρινω...
αν εχετε στοιχεια και ιδεα οπως λες για το τι χρειαζεται για να κερδισει καποιος το ντακαρ ,ευχαριστως να τα δω και να μαθω...
ετσι οπως το λες δειχνει
1.οτι οντως γνωριζεις τι συμβαινει στα ενδωτερα εργοστασιακα και θα χαρω και γω να μαθω
2.εισαι σνομπ και δεν θες να μου πεις γιατι με βλεπεις "μικροτερο" απεναντι σου...
εγω αναγνωριζω οτι οντως ειμαι "μικροτερος" σου μοτοσυκλετιστικα...εσυ γιατι με σνομπαρεις?
δεν κανεις καλα που ειρωνευεσαι...
εγω αναγνωριζω την χοντα ως τον μεγαλυτερο κατασκευαστη με τα περισσοτερα τροπαια στους αγωνες ΓΕΝΙΚΑ ,που μπροστα της η ΚΤΜ ειναι συνοικιακο συνεργειο...
αυτα που λενε τα παιδια ομως για τους χωματινους αγωνες τα τελευταια 10χρονια ,τουλαχιστον, ειναι αστεια...η χοντα ειναι ανυπαρκτη...
να μου λεγατε για καποιον αλλο ιαπωνα κατασκευαστη (kawa,suzuki) ευχαριστως να συμφωνουσα...
και δεν ειναι τιποτα να το δειτε...ενα απλο google it...![]()
Ούτε μεγαλύτερος η μικρότερος μοτοσυκλετιστικά είμαι ουτε σε σνομπάρω.
Απλά εχεις την άποψή σου κι εγω την δική μου και το να προσπαθήσω να σου αποδείξω οτι εχω δίκιο θέλει απο τη μεριά σου να αποστασιοποιηθείς απο το πορτοκαλί χρώμα και να εισαι αντικειμενικός, κι απο τη μεριά μου χρόνο για γράψιμο που δεν τον εχω μια κι ειμαι στη δουλειά.
Μην παρεξηγιέσαι κι εσυ ετσι ευκολα!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Το ντακαρ επεσε στην παγιδα των ιαπωνεζικων εταιρειων και εφερε τον αγωνα στα 450 cc ωστε να μην προσπαθησουν αυτοι να μπουν στον ευρωπαικο ανταγωνισμο....!!
Η Χοντα και η yamaha εχουν αρκετες διακρισεις σε κροςς και εντουρο, αλλα τους ελειπε ο απο τους ποιο διασημους αγωνες οπου τους εκτεθετε την ανυπαρξια τους σε οτιδηποτε χωματινο πανω απο 450 cc ...!!
To ντακαρ ειναι θεμα καθαρα αναβατων και στρατηγικης αυτων......
Διαφορα παραδειγματα οπως του Ορφανου με xr 400 η 15η γενικης προπερσυ με το μοναδικο sherco του αγωνα το αποδεικνηουν....
Η συγκρισεις περι εταιρειων ειναι αστοχη καθως μην ξεχναμε οτι τα τελευταια 10 χρονια πανω απο το 50% των συμμετοχων αφορα μονο κτμ...
![]()
Μη τα παίρνεις και τοις μετρητοίς...μοτοφόρουμ είμαστε! το αν η Χ ή η ψ εταιρεία θέλει ή όχι να εμπλακεί σε αγώνες είναι δικαίωμά της και ρωτάει τη τσέπη της και όχι εμάς...Η Χόντα αποφάσισε έτσι.Απλά.Ούτε έκατσε να μας εξηγήσει γιατί ούτε ενδιαφέρει και τόσο εδώ που τα λέμε...σίγουρα ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ είναι να είναι ανύπαρκτη...όχι αδυναμία!![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
ρε αρη δεν παρεξηγηθηκα...ισα ισα που στο αναγνωριζω οτι εχεις τραστιες γνωσεις σε σχεση με εμενα...απλα μου εδωσες αυτην την εντυπωση,μη γνωριζωντας οτι εισαι στη δουλεια(λουφαρεις ρε αλητη?)
αυτο το ειδες :
δεν κανεις καλα που ειρωνευεσαι...
εγω αναγνωριζω την χοντα ως τον μεγαλυτερο κατασκευαστη με τα περισσοτερα τροπαια στους αγωνες ΓΕΝΙΚΑ ,που μπροστα της η ΚΤΜ ειναι συνοικιακο συνεργειο...
αυτα που λενε τα παιδια ομως για τους χωματινους αγωνες τα τελευταια 10χρονια ,τουλαχιστον, ειναι αστεια...η χοντα ειναι ανυπαρκτη...
να μου λεγατε για καποιον αλλο ιαπωνα κατασκευαστη (kawa,suzuki) ευχαριστως να συμφωνουσα...
και δεν ειναι τιποτα να το δειτε...ενα απλο google it...![]()
Το Ντακάρ δεν έπεσε στην παγίδα κανενός.
Λεφτά βγάζουν οι άνθρωποι και θέλουν όσο πιο πολλούς κατασκευαστές μπορούν να έχουν.
Κατ επέκταση και όσες πιο πολλές συμμετοχές.
Άρα καλή η ΚΤΜ κλπ κλπ αλλά οι Γιαπωνέζοι είναι πιο πολλοί.
Να σου κάνω κι ένα παραλληλισμό, θυμάσαι την Απρίλια στα 2,5?
Που είναι τώρα?
Η Χόντα ειδικά είναι σε θέση να κατασκευάσει οτιδήποτε. (η ίδια ή να βάλει άλλους)
Κοίτα πως αλλάζει τα πλαίσια στο μοτο τζι πι.
Απλά κοιτάει να τη βγάλει όσο πιο καλά και βολικά μπορεί.
Οι πλούσιοι, που λες, δεν είναι πλούσιοι μόνο επειδή βγάζουν πολλά αλλά και επειδή
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
Και τι τους εμποδίζει να δώσουν περισσότερα χρήματα και να πάρουν ΟΛΟΥΣ όσους αξίζουν?
Μήπως ο Σούπο δεν έφυγε τρέχοντας απ τη Ντουκάτι για τη Χόντα?
Ο Αγκοστίνη δεν πήγε στη Γιαμάχα κλπ κλπ
Για στο κάνω χώμα λοιπόν όποιος έχει το χρήμα και δεν είναι εντελώς βλαξ κερδίζει
ΠΑΝΤΟΥ
Ποδόσφαιρο, μπάσκετ μοτο τζι πι, κρίκετ, πόκερ, κλπ κλπ
Αν η Χόντα βλέπει το Ντακάρ θετικά για την Αμερικάνικη αγορά είναι σε θέση να το κάνει και μονομάρκα.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ
'Ντάξει μωρέ, αλλάζει τους κανονισμούς και κάτι θα γίνει...πρώτη φορά είναι; Ποια εταιρεία πρωτοστάτησε στο MotoGP να πάνε σε μοτοσυκλέτες 800cc; Η μετάβαση από τα δίχρονα τα τετράχρονα και αυτή έργο του HRC δεν ήταν;![]()