Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 74

Θέμα: ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ (περι BIKENET)

Συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τις απόψεις που διατυπώθηκαν παραπάνω, ένα είναι σίγουρο: ο κόσμος της μοτοσυκλέτας θα είναι πάντα φτωχότερος όταν κλείνουν περιοδικά και φόρουμ που την αφορούν.

Απλά είναι τα πράγματα. Εγώ εδώ και χρόνια μπαίνω καθημερινά σχεδόν και χαζεύω σε αυτό το φόρουμ. Για να έχω αυτό το χάζεμα δεν έχω κάνει τίποτα, μα τίποτα όμως. Δεν έχω δώσει μισό ευρώ, δεν έχω αφιερώσει ούτε δευτερόλεπτο προσωπικού χρόνου. Είμαι ψιλοάσχετος από υπολογιστές, αλλά είμαι βέβαιος ότι κάποιος έχει κάνει κάτι από τα παραπάνω,χωρίς να ξέρω σε ποιό βαθμό. Ούτε ξέρω ποιός είναι. Αν λοιπόν ο κος Μοτοτζιαρής κάποια στιγμή πει βαρέθηκα, πατάω το OFF, με ποιό δικαίωμα εγώ θα πώ σούξου μούξου? Πάω παραδίπλα...

Νέο μέλος Το avatar του/της Total
    Στα 3-4 χρόνια πάντως που παρακολουθώ το φορουμ δε θυμάμαι σχεδόν κανένα πόστ του CD

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    total εγραφε απλα οχι οσο παλιοτερα, οπως κ πολλοι αλλοι δλδ
    spyrval ειναι λογικο να δημιουργειται θεμα γιατι ηταν καθημερινη συνηθεια εδω κ χρονια για πολυ κοσμο
    οποτε αμα παρακολουθεις καιρο λογικο να στεναχωριεσαι, ειναι ενα απ τα κομματια της καθημερινης σου ρουτινας που δεν θελεις να αλλαξει
    ενιγουεη λαηφ γκοους ον!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nassosxlvbros Προβολή μηνύματος
    Ένα ψηφιακό καφενείο γεμάτο παντογνώστες, αδικημένα από το Θεό ταλέντα, μοναδικές ιδιοφυΐες με ένα κοινό γνώρισμα: γνωρίζουν την
    απόλυτη αλήθεια για το σύμπαν και για τα πάντα.

Κατι σαν το μπάσκετ στην Ελλαδα μετα το 1987...όλοι γίνανε Γκάλης και Γιαννακης.
    Μετα το trackbike.gr ειδικα...καθεις που πηγε και μια φορα πίστα ,πόσο μάλλον στις Σερρες ,
    σκεφτόταν να εκδωσει και βιβλιο τυπου "Art of Cornering by Keith Code".

Καποτε θα πρεπει ολοι μας να καταλάβουμε πως όλα τα
    φορουμ ειναι μια μικρογραφια του κοσμου μας,
    με τα αρνητικα του...και τα αρνητικα του.

Δεν το παρακολουθουσες αρκετα μαλλον.. δεν υπαρχει λογος για να ανοιγω την κουβεντα.. αλλα απ'οτι βλεπω απο εδω εχει απο το 2005 περιπου 3025 δημοσιευσεις με λιγα λογια 1,18 δημοσιευσεις την ημερα. Περιττό να πω για τον λογο του οτι τον γνωρισω και προσωπικα οτι ειναι ο πλεον πολυασχολος ανθρωπος που ασχολειται με το να εκδιδει ηλεκτρονικο περιοδικο μοτοσυκλετας, να διοργανωνει trackdays και να προπονει αναβατες του πανελληνιου και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Αμα σαπιζε και στο πληκτρολογιο αστα να πανε. ΑΑαα.. εχει και κοπελα..

Αντιθετα παντα μ'αρεσε να διαβαζω τα ποστ του. Σε αντιθεση με αλλα ποστ ηταν παντα λιτα και περιεκτικα. Ετσι οπως πρεπει να ειναι ενα ποστ κατα την γνωμη μου.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από djace1986 Προβολή μηνύματος
    Δεν το παρακολουθουσες αρκετα μαλλον.. δεν υπαρχει λογος για να ανοιγω την κουβεντα.. αλλα απ'οτι βλεπω απο εδω εχει απο το 2005 περιπου 3025 δημοσιευσεις με λιγα λογια 1,18 δημοσιευσεις την ημερα. Περιττό να πω για τον λογο του οτι τον γνωρισω και προσωπικα οτι ειναι ο πλεον πολυασχολος ανθρωπος που ασχολειται με το να εκδιδει ηλεκτρονικο περιοδικο μοτοσυκλετας, να διοργανωνει trackdays και να προπονει αναβατες του πανελληνιου και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Αμα σαπιζε και στο πληκτρολογιο αστα να πανε. ΑΑαα.. εχει και κοπελα..

Αντιθετα παντα μ'αρεσε να διαβαζω τα ποστ του. Σε αντιθεση με αλλα ποστ ηταν παντα λιτα και περιεκτικα. Ετσι οπως πρεπει να ειναι ενα ποστ κατα την γνωμη μου.
    Κι άγνωστο αριθμό τετραπόδων συγκατοίκων..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

gia na po ke ego to nomizo mou
    o CD en meri ixe dikio ke en meri ixe apopsi
    safos ke exi gemisi o kosmos ili8ious latris tis ikonikis pragmatikotitas pou perimenoun mesa apo to diktio na anadiksoun to tipota pou tous diepi...
    ala se aftin tin zoi den orizoume emis to pios 8a exi mialo ke pios oxi alimono an ginomaste aligorika xitler ke eksolo8revame tin skartadoura
    ine poli doulia apodedigmena pou na kapsis tosa ptomata exi eksoda ke lipa to kalo ine oti 8a eftiaxnes 8esis ergasias an ke i doulia stous fournous exi varia an8igioina ensima ke 8a plirones pola sto IKA meta ili8ioi kse ili8ioi to kratos tous 8eli na tous perni lefta xaratsia fpa forous mpori na ine ili8ioi ala exoun lefta ke an den exoun 8a vroun i 8a tous vroume emis na exoume na tous pernoume

opote vlepis oti den iparxi sotiria oi ili8ioi ine edo ke ine gegonos ke 8a paraminoun ke ama 8eloun na mazevonte se ena forum ke na klene mpatsous na milane gia to political corect ke oti alo ili8io 8eloun ke den antexis apla vgazis to forum sto sfiri to dinis se alon ke isixazis pas spiti sou diavazis tin logotexnia sou anarotiese ti ine o an8ropos ti ine to zoumi tou ke perimenis na pai 4 ta mesanixta gia na pas na perimenis se kana fanari monos sou mpas perasi o agios vasilis me to elki8ro ke teliose i istoria ti ka8ese ke ksernas xoli os enas enanti stration me ili8ious
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ειναι τόσο απλό τελικα να βγει μια πριζα.

Ας το έχουμε υποψη μας

8a sou doso mia prooptiki gia afto pou ipes
    as poume oti mia mera se perimeno ekso apo to spiti sou me mia mpetoverga ke otan se kentraro stin katevazo stin spondiliki stili isos ke dio fores ke se afino anapiro gia to ipolipo tis zois sou
    ke afou perasis ta diafora stadia apognosis ma8enis na zis se mia anapiriki karekla

ego tora fisika ke 8a kni8is nomika ke ego 8a diafevgo tin silipsi oso mporo ala pou 8a pai kapia stigmi 8a me piasoun 8a me desoun ke 8a er8is sto dikastirio me to anapiriko sou ke 8a kata8esis is varos mou
    oreaaaaaaaaaaa
    8a kano ego ta trela mou ke meta apo 2 xronia se psixiatrio me ta xapia mou tis ksaples mou ke lipa 8a vgo ekso
    entaksi anapiro se afisa den se skotosa poso 8es na katso mesa re

esi 8a afiniasis 8a les ton pousti ego mia zoi se anapiriki karekla ke aftos ekso na girnai me gomenes ke lipa...
    8a perasi ke afto 8a exis skefti ena ekatomirio fores ta idia ke ta idia kapia stigmi 8a figi to xontro to misos apo mesa sou ke otan 8a exis iremisi afto pou 8a skeftis ine

kalitera na min to ixa pi afto pote....
    afrotwin

μπορούσες απλά να πεις....

"ΜΛΜ, αν θες κάντο...."

μου βγήκαν τα μάτια τσάμπα....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    ....

esi 8a afiniasis 8a les ton pousti ego mia zoi se anapiriki karekla ke aftos ekso na girnai me gomenes ke lipa...

....
    Siga re Leo, ase kai tipota gia toys ypoloipous.. OK oi gkomenes dikes soy, ta lipa ti ta thes ki ayta?
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Siga re Leo, ase kai tipota gia toys ypoloipous.. OK oi gkomenes dikes soy, ta lipa ti ta thes ki ayta?
    na exi ke ligo saspens re file...
    afrotwin

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    μπορούσες απλά να πεις....

"ΜΛΜ, αν θες κάντο...."

μου βγήκαν τα μάτια τσάμπα....
    e pare noumeraki ke perna na sou doko 5 euro...
    afrotwin

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Εγω να ρωτήσω κάτι...;

Όταν κάνεις ενα παιδί με αγάπη κ φροντίδα, ίσως κάνεις το σκατό σου παξιμάδι για να το σπουδάσεις κ προικίσεις, αυτό μεγαλώνει, ασπρίζει, ισως ξεκιναει τα ναρκωτικά, γερνάει κ στο τέλος μπορει κ να γουστάρει κ πισωγλέντια. Εσυ τι κάνεις; Το σκοτώνεις επειδη δεν έγινε αυτό που ήθελες;

Ψιτ παιδια, εσεις με τις μπρίζες... να προσέχετε

ΥΓ : Το παραπανω ισως δεν αφορά τον Κώστα μιας κ εχει καποια συναισθηματική αξια που την σέβομαι, αλλα τους υπόλοιπους που νομιζουν οτι εχουν κ καποια ιδιοκτησία.... μη χέσω
    Ban 'em all

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    8a sou doso mia prooptiki gia afto pou ipes
    as poume oti mia mera se perimeno ekso apo to spiti sou me mia mpetoverga ke otan se kentraro stin katevazo stin spondiliki stili isos ke dio fores ke se afino anapiro gia to ipolipo tis zois sou
    ke afou perasis ta diafora stadia apognosis ma8enis na zis se mia anapiriki karekla

ego tora fisika ke 8a kni8is nomika ke ego 8a diafevgo tin silipsi oso mporo ala pou 8a pai kapia stigmi 8a me piasoun 8a me desoun ke 8a er8is sto dikastirio me to anapiriko sou ke 8a kata8esis is varos mou
    oreaaaaaaaaaaa
    8a kano ego ta trela mou ke meta apo 2 xronia se psixiatrio me ta xapia mou tis ksaples mou ke lipa 8a vgo ekso
    entaksi anapiro se afisa den se skotosa poso 8es na katso mesa re

8a perasi ke afto 8a exis skefti ena ekatomirio fores ta idia ke ta idia kapia stigmi 8a figi to xontro to misos apo mesa sou ke otan 8a exis iremisi afto pou 8a skeftis ine

kalitera na min to ixa pi afto pote....

Θα σου πω και ένα παραπλήσιο σενάριο...αφήνει ο ανάπηρος να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα 1,2,5 χρόνια κλπ, βάζει 2-3 ξαδέρφια/μπράβους whatever και σε βρίσκουν μετά από χρόνια θαμμένο σε ένα κήπο ή ξεβράκωτο/αποκεφαλισμένο σε κάνα ξέφωτο...ε και πάλι δε θα είναι πιο ήρεμος;
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. V Power έτσι όπως την έχετε ξεχάσει
    από dirtbird στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2006, 18:08
  2. Την ξαναπεσανε στο Bikenet...
    από catmaster στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2006, 11:59
  3. Δεν το πιστεύω πως την γλύτωσα......
    από sapila racing στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2006, 15:18
  4. Ποιός δεν θα ήθελε αυτή την κούκλα ;
    από freethan στο forum Honda CB series